Prefaţă: Nicolae Gheorghiu

Constitutia Romaniei. Bonus: Declaratia universala a drepturilor omului

PRP: 6 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
4.5 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Constitutia Romaniei. Bonus: Declaratia universala a drepturilor omului

Format
13x20 cm
Număr pagini
128
Editura
Andreas
Autor
Prefaţă: Nicolae Gheorghiu
Anul publicării
2019
ISBN
9786067650938

Rezumat Constitutia Romaniei. Bonus: Declaratia universala a drepturilor omului - Prefaţă: Nicolae Gheorghiu

Noua Constitutie, elaborata in 1991 si modificata ulterior in mai multe randuri, cuprinde 156 de articole, care definesc principiile generale, drepturile, libertatile si indatoririle fundamentale, intre care organizarea statului potrivit principiului separatiei si echilibrului puterilor - legislativa, executiva si judecatoreasca, in cadrul democratiei constitutionale, rolul si atributiile autoritatilor publice, ale Parlamentului, Guvernului, presedintelui Romaniei... Publicarea Constitutiei de catre Editura Andreas, adresata indeosebi elevilor, se inscrie nu numai ca un util material didactic pentru ei, ci si ca un pretios mijloc de cunoastere si respectare a prevederilor Legii fundamentale inca de pe bancile scolii, putand fi totodata si obiect de studiu pentru orice categorie de cititori. Nicolae Gheorghiu
Detalii produs
Despre Prefaţă: Nicolae Gheorghiu
Prefaţă: Nicolae Gheorghiu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Prefaţă: Nicolae Gheorghiu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Prefaţă: Nicolae Gheorghiu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Prefaţă: Nicolae Gheorghiu. Fiecare carte scrisa de Prefaţă: Nicolae Gheorghiu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Prefaţă: Nicolae Gheorghiu in categoria Prefaţă: Nicolae Gheorghiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 6 Lei

4.5 Lei