Carti amuzante

48 produse

Povești cenzurate

Povești cenzurate

PRP: 44.9 Lei

34.9 Lei

Cine nu e gata

Cine nu e gata

PRP: 39 Lei

19.5 Lei

Fericirea e un ac de siguranta

Fericirea e un ac de siguranta

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Tot ce ne-am dorit

Tot ce ne-am dorit

PRP: 44.9 Lei

22.45 Lei

Pauza de lectura

Rasul este medicament pentru suflet, iar specialistii in domeniul psihologiei si neurostiintei i-au studiat efectele asupra starii de sanatate si felul in care acesta ne influenteaza viata si modul de relationare.

 

Rasul este o manifestare naturala, insa el poate fi folosit si ca un mecanism de aparare, cu ajutorul caruia ne mascam anumite vulnerabilitati. Totodata, rasul este si o arta, caci nu toti putem sa-i facem pe cei din jurul nostru sa rada. Rasul ca arta este definit ca umor si se traduce prin prezentarea unor situatii/solutii neasteptate, caraghioase, ce pot produce ilaritate.

 

Simtul umorului este influentat de traditiile, cultura si istoria unui popor. Totodata, umorul este influentat si de scara ierarhiei sociale. De aceea, literatura umoristica este o specie aparte a literaturii universale.

 

O carte cu un subiect spumos, presarata cu replici amuzante, va atrage cititorul si-l va binedispune, reusind sa trateze subiecte puternice intr-o maniera facila si usor de digerat.

 

Bookzone.ro dispune de o gama variata de carti amuzante, cu ajutorul carora sa te binedispui si sa te relaxezi atunci cand ai chef de ras sau cand nu te simti tocmai bine. Citirea unei carti umoristice te va ajuta sa-ti schimbi starea de spirit, sa privesti problemele dintr-o perspectiva mai relaxata si sa identifici solutii la situatii comune intalnite in viata ta de zi cu zi. Situatiile caraghiase descrise in cartile de umor te vor face sa nu mai fii atat de critic cu tine insuti si sa intelegi ca nu esti singurul caruia i se intampla sa gafeze.

 

Comanda carti amuzante de pe Bookzone.ro si relaxeaza-te alaturi de o lectura usoara, dar de calitate, care iti va schimba perspectiva asupra vietii.