Despre noi

Să îți dezvolți pasiunea la Bookzone este ușor, mai ales când găsești cărți și pachete de cărți din categorii atât de variate, de la Young Adult la dragoste, sănătate și nutriție, science fiction, dezvoltare personală, umor și multe altele.

Valorile Bookzone

onestitate

Onestitate

Aderam cu drag la aceasta valoare, care nu intamplator este pusa pe primul loc in lista. Acceptam in echipa doar persoane care au aceasta valoare in top trei valori personale.

putere

Putere

Apreciem foarte mult aceasta valoare pentru ca ea se regaseste in toti antreprenorii sau liderii de succes. In echipa noastra nu exista loc pentru scuze sau lamentari. Apreciem foarte mult persoanele care au INITIATIVA si trec la ACTIUNE inainte sa gaseasca suficiente motive pentru a amana sau a renunta la obiectivele lor.

disciplina

Disciplina si organizare

Respectam foarte mult disciplina in activitatea noastra pentru ca doar asa putem creste calitatea serviciilor noastre si astfel putem masura si interpreta corect rezultatele actiunilor noastre.

pasiune

Pasiune

Suntem pasionati de ceea ce facem si dam 100% in tot ce intreprindem. De aceea ne dorim ca si clientii nostri sa-si doreasca rezultate extraordinare, nu doar sa bifeze o activitate pe care o au de indeplinit. Pe clientii care vor doar sa bifeze un task, ii invitam sa apeleze la concurenta.

indepenent

Independenta

Apreciem foarte mult independenta ca valoare tocmai de aceea ne dorim sa le oferim clientilor nostri cele mai bune informatii si cele mai apreciate materiale pentru a obtine rezultate extraordinare chiar ei, fara sa mai necesite ajutorul nostru.

spiritualitate

Spiritualitate

Ioan Slavici spunea: „Cea dintai si singura datorie esentiala a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei.” Pretuim enorm aceasta valoare a daruintei si de acceea am decis sa donam un procent din incasarile lunare.

Dacă te numeri printre iubitorii de cărți care visează cu ochii deschiși, care intră în lumi de poveste cu ușurință și care dau paginile cărților ca și cum viața lor ar depinde de asta, atunci Bookzone este locul în care pasiunea ta nu doar că înflorește, ci merge mână în mână cu perseverența de a avea cele mai noi și captivante cărți și cu determinarea de a nu le lăsa din mână până când nu le termini de citit.

Totul începe cu o carte. La fel a început și povestea noastră. Și cu un vis: acela de a conecta fiecare familie din România cu titlurile care contează. Pentru ca, în cele din urmă, să devenim locul în care oamenii și cărțile se întâlnesc. Și simțim că reușim să ne împlinim acest vis cu fiecare carte care ajunge în mâinile tale și ale celorlalți cititori ai noștri.

Să îți dezvolți pasiunea la Bookzone este ușor, mai ales când găsești cărți și pachete de cărți din categorii atât de variate, de la Young Adult la dragoste, sănătate și nutriție, science fiction, dezvoltare personală, umor și multe altele.

Ce am realizat cu ajutorul cititorilor noștri:

Peste 2.700.000 de cărți vândute

Peste 1 milion de comenzi onorate

Peste 100 de cărți publicate - atât de la autori români, cât și de la autori străini