AU MAI RĂMAS:
00:00:00:00 zile ore min sec
AU MAI RĂMAS:
vouchere!
Vrei să ai transportul gratuit?
Adaugă produse în coș în valoare de minimum 100 Lei!
Categorii
0

Închide căutarea
Contul meu
Contul meu

Despre Bookzone

Misiune

Provocarea majora pentru noi este ca in urmatoarea decada fiecare familie din Romania sa aiba in biblioteca proprie o carte comandata pe Bookzone.

Valorile Bookzone

Onestitate

Aderam cu drag la aceasta valoare, care nu intamplator este pusa pe primul loc in lista. Acceptam in echipa doar persoane care au aceasta valoare in top trei valori personale.

Putere

Apreciem foarte mult aceasta valoare pentru ca ea se regaseste in toti antreprenorii sau liderii de succes. In echipa noastra nu exista loc pentru scuze sau lamentari. Apreciem foarte mult persoanele care au INITIATIVA si trec la ACTIUNE inainte sa gaseasca suficiente motive pentru a amana sau a renunta la obiectivele lor.

Disciplina si organizare

Respectam foarte mult disciplina in activitatea noastra pentru ca doar asa putem creste calitatea serviciilor noastre si astfel putem masura si interpreta corect rezultatele actiunilor noastre.

Pasiune

Suntem pasionati de ceea ce facem si dam 100% in tot ce intreprindem. De aceea ne dorim ca si clientii nostri sa-si doreasca rezultate extraordinare, nu doar sa bifeze o activitate pe care o au de indeplinit. Pe clientii care vor doar sa bifeze un task, ii invitam sa apeleze la concurenta.

Stabilitate

Stim ca daca am dezamagit o singura data un client, este suficient ca el sa renunte la serviciile noastre, de aceea nu ne dorim sa le oferim simple servicii clientilor nostri ci o stare de confort.

Independenta

Apreciem foarte mult independenta ca valoare tocmai de aceea ne dorim sa le oferim clientilor nostri cele mai bune informatii si cele mai apreciate materiale pentru a obtine rezultate extraordinare chiar ei, fara sa mai necesite ajutorul nostru.

Spiritualitate

Ioan Slavici spunea: „Cea dintai si singura datorie esentiala a omului este caritatea, adica o neobosita justificare a bucuriei existentei.” Pretuim enorm aceasta valoare a daruintei si de acceea am decis sa donam un procent din incasarile lunare.

Livrare internațională Cărțile ajung oriunde în lume

Dovada calitățiiPeste 300.000 de clienți mulțumiți

Plăteşti în siguranţă Comunicaţii securizate prin SSL

Ajutor prin telefon De Luni - Vineri - 09:30 - 17:30

Retur în 30 zile De la data primirii produselor

Îmbunătățim experiența ta pe Bookzone.ro folosind cookie-uri și alte tehnologii similare. Prin continuarea navigării ești de acord cu utilizarea lor precum și cu Politica de confidențialitate și Politica de cookie-uri.
Accept