Constantin Dulcan

Constantin Dulcan
Pe Bookzone gasesti cartile renumitului Prof. univ. dr. Constantin Dulcan, o enciclopedie in neurostiinte si recunoscut filosof ce abordeaza teme precum „Inteligenta materiei”, lucrare pentru care a primit Premiul pentru filosofie „Vasile Conta” al Academiei Romane.

Constantin Dulcan, nascut in Arges (1938), a luat in propriile maini problemele creierului si si-a facut o misiune din a cerceta, a imbunatati si a dezvolta o mai buna intelegere a celui mai complex organ, care ne ghideaza si ne ajuta sa traim viata in toate nuantele ei.

Prof. Constantin Dulcan – creierul din spatele creierului Absolvent al Facultatii de Medicina Generala din cadrul Institutului Medico-Militar, acesta a ales ulterior sa se specializeze in Neurologie si in Psihiatrie, urmand numeroase cursuri, documentari si congrese in cele mai prestigioase locuri din lume, si obtinand statutul de: Membru al Societatii Romane de Neurologie, al Organizatiei Internationale de Cercetare a Creierului (IBRO), al Societatii Romane de Psihiatrie, al Societatii Romane de Acupunctura, al Ligii Romane pentru Sanatate Mentala, al Societatii Romane de Neuropsihoendoncrinologie, al Societatii Medicilor Scriitori si Publicisti din Romania si din Strainatate, si multe altele, care ii confera acestuia autoritate si credibilitate in tot ceea ce intreprinde.

Omul care creeaza punti intre stiinta si spiritualitate Pe langa lucrarile de specialitate si carti din domeniul medicinii, Constantin Dulcan este autorul unor capodopere cu continut eseistic si filosofic, precum „Somnul ratiunii”, „Creierul si mintea Universului”, „Mintea de dincolo”, „In cautarea sensului pierdut” (vol 1 si 2). Prof. univ. dr. Constantin Dulcan este o somitate si un om de mare calibru, care ofera prin intermediul fiecarei carti acces la o lume diferita, bogata in informatii noi si extrem de valoroase, conturata intr-un stil care te provoaca sa reflectezi, sa le integrezi in propria viata si sa traiesti cu emotie universul pe care-l descoperi in interiorul tau.
Vezi mai mult

Carti Constantin Dulcan

-24.1%
-11.9%
-21%
-24%
Somnul ratiunii

Somnul ratiunii

PRP: 50 Lei 38 Lei
-23%
The Intelligence of Matter

The Intelligence of Matter

PRP: 100 Lei 77 Lei
-22.9%
Cuvinte alese

Cuvinte alese

PRP: 70 Lei 54 Lei
Transport
gratuit
Nou
BestSeller
-12.7%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 69 Lei

Pachete promotionale Constantin Dulcan

Transport
gratuit
Nou
-35.5%
Transport
gratuit
Nou
-30.5%
Transport
gratuit
Nou
-23.7%
Transport
gratuit
Nou
-21.3%
Transport
gratuit
Nou
-22.8%
Transport
gratuit
Nou
-16.1%
Transport
gratuit
Nou
-25.6%