PRP: 128.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
72.9 Lei

Orice experiență poate fi un dialog magic cu Universul, un dialog care are loc între două gânduri, prin semne, sunete, viziuni, revelații, inspirație.


Două minți luminate se întâlnesc să discute conștiința umană și posibilitatea că Dumnezeu ne vorbește în spațiul dintre gândurile noastre. Dr. Dumitru Constantin Dulcan și Neale Donald Walsch sunt doi autori consacrați, ale căror lucrări merg mână în mână. Aceste cărți profunde și bogate în semnificații îți vor lumina calea spre îndeplinirea idealurilor și a dorințelor tale, totul cu ajutorul gândurilor pozitive. 

Orice experiență poate fi un dialog magic cu Universul, un dialog care are loc între două gânduri, prin semne, sunete, viziuni, revelații, inspirație.


Două minți luminate se întâlnesc să discute conștiința umană și posibilitatea că Dumnezeu ne vorbește în spațiul dintre gândurile noastre. Dr. Dumitru Constantin Dulcan și Neale Donald Walsch sunt doi autori consacrați, ale căror lucrări merg mână în mână. Aceste cărți profunde și bogate în semnificații îți vor lumina calea spre îndeplinirea idealurilor și a dorințelor tale, totul cu ajutorul gândurilor pozitive. 

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Calea vindecării

Format
135x200
Număr pagini
240
Editura
Bookzone
Autor
Constantin Dulcan,
Florentina Fântânaru
ISBN
9786303050553
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Universul iti raspunde - Florentina Fântânaru, Constantin Dulcan, Neale Donald Walsch

Două minți luminate. Un pachet neprețuit.


„Îi transmit Profesorului Dumitru Constantin-Dulcan adânca mea admirație și recunoștință. Lucrarea sa este uluitoare și extrem de benefică pentru specia noastră, pe care o ajută să se înțeleagă pe sine și Viața însăși. Cercetările sale aca­demice produc niveluri de conștientizare profund similare celor primite de mine doar prin revelație spirituală. Îl rog să accepte expresia înaltei mele prețuiri.” - Neale Donald Walsch, autorul seriei „Conversații cu Dumnezeu”


„Avem nevoie de cineva în fața căruia să ne deschidem inimile împovărate de nefericire. Pentru nevoia de cunoaștere a adevărului despre noi înșine, pentru a înțelege adevărul despre natura lui Dumnezeu, pentru a aduce „iubirea pură” în viața noastră, pentru a nu mai crede că suntem singuri într-un univers rece și indiferent la suferințele noastre. Dumnezeu este energie și informație – substratul a tot ceea ce există. În consecință, și noi, oamenii, avem aceeași natură. Noi suntem valul, Dumnezeu este oceanul în care acesta se contopește, așa cum subliniază și Neale.” – Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, autorul cărții „Calea Vindecării”


Dumnezeu îți vorbește - Neale Donald Walsch

 

Ascultă cu atenție! Dumnezeu îți vorbește. Și e foarte posibil ca El să-ți fi vorbit dintotdeauna.


Neale Donald Walsch, autorul seriei revelatoare Conversații cu Dumnezeu, te invită să experimentezi înțelepciunea lui Dumnezeu, în toate formele în care aceasta se manifestă, inclusiv prin imagini, idei, metafore, trăiri și evenimente care îți pot schimba viața.


Uneori, cuvintele Lui vin sub forma unor sfaturi de la un prieten peste care dai întâmplător pe stradă... alteori, sunt cuvintele de pe un panou publicitar sau chiar versurile unui cântec care se aude la radio în mașină. Îndrumările pe care le primești pot părea complet irelevante în situația dată, dar ele dețin întotdeauna o semnificație ascunsă, pe care autorul te ajută să o interpretezi.


Dumnezeu ți se arată în cele mai minunate, neașteptate și misterioase moduri, ca în cazul…

… unei mame ale cărei răspunsuri au venit printr-o viziune a copilului ei.

… unei profesoare a cărei interacțiune neobișnuită cu Divinitatea a ajutat-o să se conecteze cu elevii săi.

… unui om de știință căruia convingerile i-au fost puse la încercare.

… unei paciente a cărei boală a fost vindecată miraculos.


Fii atent la propriile conversații cu Dumnezeu și descoperă o serie de idei simple și profunde, care te ajută să îți deschizi inima și să asculți atunci când Dumnezeu vorbește cu tine.


Calea Vindeării - Florentina Fântânaru și Constantin Dulcan


O carte care îți răspunde la întrebări: 


1.     Care sunt secretele longevității?

2.     Cum ne putem folosi subconștienul în procesul de vindecare?

3.     Ce impact au gândurile și emoțiile negative asupra sănătății noastre?

4.     Poate rugăciunea să contribuie la vindecare?

5.     Cum putem lua decizii dificile, urmându-ne mintea sau inima?

6.     Ce putem face pentru ne recupera energia după o zi stresantă?


 Un dialog care te pune pe gânduri 


În lumea noastră tot mai încrâncenată, tot mai măcinată de boli și suferință, Profesorul Dumitru Constantin Dulcan ne invită să descoperim cheia vindecării în interiorul nostru, acolo unde se ascunde o adevărată comoară de resurse pusă în noi de Univers.


Savant vizionar, profesor, neurolog, psihiatru, filosof al științei și scriitor, Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan pune în acest dialog revelator purtat cu Florentina Fântânaru esența cercetărilor sale de-o viață, oferind cititorilor sfaturi practice pentru o viață trăită în armonie, cu bucurie și sănătate.

 

Noțiunile de medicină, biologie, fizică cuantică și psihologie se împletesc în răspunsurile oferite de profesorul Dulcan, ghidându-ne pe calea vindecării, calea întoarcerii spre interior, spre emoțiile și gândurile care ne definesc umanitatea. Pentru a păși pe această cale, trebuie doar să devenim conștienți de puterea incredibilă a gândurilor noastre de a ne transforma pe noi și lumea în care trăim.

Detalii produse
Despre Florentina Fântânaru
Florentina Fântânaru
Biografie
Este jurnalist și realizator de emisiuni cu 25 de ani de experiență în radio și televiziune. De mai bine de 15 ani, ea aduce în fața românilor personalități importante în cadrul emisiunii De-a Viața Ascunsele.
Autorul cărților:
Despre Constantin Dulcan
Constantin Dulcan
Biografie
Dumitru Constantin Dulcan este un nume cunoscut in domeniul medicinei si al spiritualitatii in Romania. Este un medic neurolog si psihiatru renumit, dar si un autor prolific si un vorbitor inspirat. Activitatea sa acopera o gama larga de subiecte, de la medicina si neurologie pana la filozofie si spiritualitate.

Dumitru Constantin Dulcan este apreciat in special pentru abordarea sa holistica si integratoare a medicinei, in care el imbina cunostintele stiintifice cu aspectele filozofice si spirituale ale existentei umane. El sustine ca pentru a intelege deplin natura umana si functionarea creierului, este necesar sa ne deschidem si sa exploram dimensiunile non-materiale ale fiintei.

Ca autor, Dumitru Constantin Dulcan a scris o serie de carti care au avut un impact semnificativ in randul cititorilor interesati de medicina, neurologie si spiritualitate. Una dintre cele mai cunoscute lucrari ale sale este ""Inteligenta materiei"", in care exploreaza relatia dintre creier si constiinta, oferind o perspectiva inovatoare asupra functionarii si potentialului uman.

Pe platforma Bookzone.ro, cartile lui Dumitru Constantin Dulcan au castigat popularitate si apreciere din partea publicului. Prin scrierile sale captivante si accesibile, el reuseste sa transmita concepte complexe intr-un limbaj clar si intelegator. Cartile sale abordeaza subiecte precum evolutia constiintei umane, relatia dintre minte si corp, importanta autocunoasterii si calatoria interioara catre o viata plina de sens.

Dumitru Constantin Dulcan este, de asemenea, un vorbitor public remarcabil. Participa la conferinte, simpozioane si evenimente in care impartaseste cunostintele sale si ofera perspective inspirate asupra vietii si a existentei umane. Discursurile sale sunt marcate de intelepciunea sa profunda, de abordarea holistica si de incurajarea oamenilor de a-si explora potentialul si de a trai o viata autentica si inteleapta.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Despre Neale Donald Walsch
Neale Donald Walsch
Biografie
Neale Donald Walsch a scris 40 de cărți, traduse în 37 de limbi și citite de milioane de oameni din întreaga lume, despre rolul spiritualității în societatea contemporană și despre felul cum poate fi ea pusă în practică în viața de zi cu zi. Printre ele se numără nouă cărți din seria Conversații cu Dumnezeu, dintre care șapte au fost bestsellere New York Times. Primul volum al seriei a rămas în top timp de 134 de săptămâni.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.67

12 recenzii

5 stele

9

4 stele

2

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


D

Doina Mihaly

Este o carte care te face sa meditezi la cat de simpla este apropierea de Dumnezeu, de Sursa Este scrisa intr-un stil foarte usor de inteles. O recomand cu incredere.

Recenzie pentru cartea Dumnezeu îți vorbește

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Măhărea

O carte excepțională. Merită citită.

Recenzie pentru cartea Calea vindecării

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

George Raducu

Ok

Am cumparat un pachet cu doua carti, una mai ieftina si aceasta mai scumpa, avand subiecte asemanatoare. Ma asteptam ca cea mai scumpa sa contina si informatii mai valoroase, dar defapt a fost invers.

Recenzie pentru cartea Calea vindecării

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Ecaterina Pătrașcu

O carte care merita citită și recitita Oricine trebuie sa o aibă în biblioteca. Mulțumesc domnule profesor doctor Dulcan pentru tot ce împărtășiți cu noi! Mulțumesc dna Fantanaru pentru frumoasa colaborare!

Recenzie pentru cartea Calea vindecării

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreii Cruceanu

Excelent

O carte extraordinara !

Recenzie pentru cartea Calea vindecării

1

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-18%
Somnul ratiunii

Somnul ratiunii

PRP: 50 Lei 41 Lei
-18%
The Intelligence of Matter

The Intelligence of Matter

PRP: 100 Lei 82 Lei
-18%
-41.9%
Furtuna dinaintea linistii

Furtuna dinaintea linistii

PRP: 39.9 Lei 23.2 Lei
-42.1%
Mesajul lui Dumnezeu către lume

Mesajul lui Dumnezeu către lume

PRP: 39.9 Lei 23.1 Lei
-23%
Cuvinte alese

Cuvinte alese

PRP: 70 Lei 53.9 Lei
-18%
-42%
Soluția Dumnezeu

Soluția Dumnezeu

PRP: 32 Lei 18.56 Lei
-40.3%
-40.2%
Acasă cu Dumnezeu

Acasă cu Dumnezeu

PRP: 33 Lei 19.75 Lei
-23.6%
-43.1%
Hardcover
Nou
-28.5%
Nou
-28.1%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 35.9 Lei
BestSeller
-52%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 37.9 Lei
BestSeller
-44.5%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 24.9 Lei
Nou
-28.1%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 35.9 Lei
-30.1%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
Nou
-33.4%
BestSeller
-56.7%
-63.8%
-20%
Meditati cu noi

Meditati cu noi

PRP: 75 Lei 60 Lei
Nou
BestSeller
-25%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Misterul ultimelor clipe

Misterul ultimelor clipe

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-35.8%
Atenție cu intenție

Atenție cu intenție

PRP: 59 Lei 37.9 Lei
Nou
-26.1%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 36.9 Lei
Nou
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-35.2%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 38.9 Lei
BestSeller
-49.3%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 27.9 Lei
BestSeller
-51%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 28.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Universul iti raspunde

BestSeller
-44.5%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 24.9 Lei
Nou
-53.1%
Nou
BestSeller
-37.5%
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
Nou
-26.1%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 36.9 Lei
BestSeller
-51.2%
Tainele vindecării sufletului

Tainele vindecării sufletului

PRP: 44.9 Lei 21.9 Lei
BestSeller
-49.3%
Nou
-39.1%
Pachet Fă pace cu trecutul

Pachet Fă pace cu trecutul

PRP: 95 Lei 57.9 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-53.3%
Pachet Femei neînvinse

Pachet Femei neînvinse

PRP: 147.9 Lei 69 Lei
BestSeller
-49.2%
FĂRĂ ȚIPETE

FĂRĂ ȚIPETE

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
Nou
-41%
Nou
BestSeller
-25%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-38.9%
Pachet Răspunsul la rugăciuni

Pachet Răspunsul la rugăciuni

PRP: 94.8 Lei 57.9 Lei
Hardcover
-45.1%
-40.1%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-52%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 37.9 Lei
Nou
-18.4%
Misterul ultimelor clipe

Misterul ultimelor clipe

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-39.2%
Pachet Dincolo de răni

Pachet Dincolo de răni

PRP: 114.9 Lei 69.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Nou
-28.1%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 35.9 Lei
PRP: 128.9 Lei

72.9 Lei