Constantin Dulcan

L’Intelligence de la Matiere

PRP: 100 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
97 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații L’Intelligence de la Matiere

Dimensiune
140x210
Număr pagini
428
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Constantin Dulcan
Anul publicării
2021
ISBN
9786067976564

Rezumat L’Intelligence de la Matiere - Constantin Dulcan

Edition du 40e anniversaire - Avec un texte d'accompagnement par Neale Donald Walsch Il contient des Opinions sur L'Intelligence de la Matiere. Cette traduction a ete realisee a partir de la IVe edition, revue et augmentee, de l'ouvrage L'Intelligence de la Matiere (2021). Traduit du roumain par Roxana Sicoe-Tirea Postface de Mircea Barbuceanu Dr Dumitru Constantin Dulcan, professeur des universites, a attire l'attention du grand public notamment apres la publication de la premiere edition de l'ouvrage L'Intelligence de la Matiere, en 1981, devenu immediatement un bestseller. En 1992, ce livre a recu le Prix de philosophie "Vasile Conta" de l'Academie roumaine. Un volume impressionnant d'informations, issu des principaux domaines de la connaissance, est admirablement synthetise en une oeuvre unitaire, facile d'acces, redigee dans un style limpide et attrayant. Le chemin de la matiere, du premier rayon de lumiere jusqu'au moment ou, par le biais du cerveau humain, on peut prendre conscience de soi-meme - voici le contenu de L'Intelligence de la Matiere.

Detalii produs
Despre Constantin Dulcan
Constantin Dulcan
Biografie
Dumitru Constantin Dulcan este un nume cunoscut in domeniul medicinei si al spiritualitatii in Romania. Este un medic neurolog si psihiatru renumit, dar si un autor prolific si un vorbitor inspirat. Activitatea sa acopera o gama larga de subiecte, de la medicina si neurologie pana la filozofie si spiritualitate.

Dumitru Constantin Dulcan este apreciat in special pentru abordarea sa holistica si integratoare a medicinei, in care el imbina cunostintele stiintifice cu aspectele filozofice si spirituale ale existentei umane. El sustine ca pentru a intelege deplin natura umana si functionarea creierului, este necesar sa ne deschidem si sa exploram dimensiunile non-materiale ale fiintei.

Ca autor, Dumitru Constantin Dulcan a scris o serie de carti care au avut un impact semnificativ in randul cititorilor interesati de medicina, neurologie si spiritualitate. Una dintre cele mai cunoscute lucrari ale sale este ""Inteligenta materiei"", in care exploreaza relatia dintre creier si constiinta, oferind o perspectiva inovatoare asupra functionarii si potentialului uman.

Pe platforma Bookzone.ro, cartile lui Dumitru Constantin Dulcan au castigat popularitate si apreciere din partea publicului. Prin scrierile sale captivante si accesibile, el reuseste sa transmita concepte complexe intr-un limbaj clar si intelegator. Cartile sale abordeaza subiecte precum evolutia constiintei umane, relatia dintre minte si corp, importanta autocunoasterii si calatoria interioara catre o viata plina de sens.

Dumitru Constantin Dulcan este, de asemenea, un vorbitor public remarcabil. Participa la conferinte, simpozioane si evenimente in care impartaseste cunostintele sale si ofera perspective inspirate asupra vietii si a existentei umane. Discursurile sale sunt marcate de intelepciunea sa profunda, de abordarea holistica si de incurajarea oamenilor de a-si explora potentialul si de a trai o viata autentica si inteleapta.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-3%
-3%
The Intelligence of Matter

The Intelligence of Matter

PRP: 100 Lei 97 Lei
-3%
Somnul ratiunii

Somnul ratiunii

PRP: 50 Lei 48.5 Lei
-3%
-3%
Cuvinte alese

Cuvinte alese

PRP: 70 Lei 67.9 Lei
-3%
Creierul si Mintea Universului

Creierul si Mintea Universului

PRP: 85 Lei 82.45 Lei
Hardcover
-8%
BestSeller
-55.8%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 34.9 Lei

Alte carti din categoriile: Carti Sociologie, Filozofie

Scrisoare
BestSeller
-59.4%
Despre sensul vietii

Despre sensul vietii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-22.2%
-33.6%
-6.6%
Ganduri catre sine insusi

Ganduri catre sine insusi

PRP: 32 Lei 29.9 Lei
-15%
Antifragil

Antifragil

PRP: 65 Lei 55.25 Lei
-30.4%
-34.9%
Pachet Eckhart Tolle

Pachet Eckhart Tolle

PRP: 92 Lei 59.9 Lei
Nou
-20%
Meditatii

Meditatii

PRP: 49.99 Lei 39.99 Lei
-25%
Pachet Dalai Lama

Pachet Dalai Lama

PRP: 60 Lei 45 Lei
-10%
Stoic zi de zi

Stoic zi de zi

PRP: 59 Lei 53.1 Lei
-5%
Aleph

Aleph

PRP: 35 Lei 33.25 Lei
-5%
-5.1%
PRP: 100 Lei

97 Lei