Viktor Frankl

Omul in cautarea sensului vietii

PRP: 27.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
24.6 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Omul in cautarea sensului vietii

Format
200x130
Număr pagini
176
Editura
Vellant
Autor
Viktor Frankl
Anul publicării
2018
ISBN
9786069800508

Rezumat Omul in cautarea sensului vietii - Viktor Frankl

Viktor Frankl a trait experienta a trei ani de inimaginabila teroare in lagarele naziste ale mortii, printre care cele de la Auschwitz si Dachau. In timpul suferintei indurate si partial din cauza acesteia si-a pus la punct viziunea psihoterapeutica originala cunoscuta sub numele de logoterapie. In centrul teoriei sale sta convingerea ca forta motivatoare fundamentala a omului este cautarea sensului vietii. Cartea de fata contine istorisirea vietii unui om care, dintr-un numar, a redevenit o persoana.
Detalii produs
Despre Viktor Frankl
Viktor Frankl
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Viktor Frankl inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Viktor Frankl se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Viktor Frankl. Fiecare carte scrisa de Viktor Frankl este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Viktor Frankl in categoria Viktor Frankl astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.71

7 recenzii

5 stele

5

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


N

Neamtu Simona

O carte plină de învățături. Consider că după ce citești această carte, îți schimbi perspectiva asupra vieții. Chiar și atunci când treci printr o mare suferință, contează modul prin care îți accepti soarta, atitudinea ta față de suferință și dacă adaugi un sens vieții tale. (Nietzsche: "cel care are un de ce pt care să trăiască poate îndura orice"). Această carte m-a învățat că omul este capabil de orice și că sensul vieții se poate găsi și împlini în lume. Omul este capabil să schimbe in mai bine lumea și să se schimbe pe sine însuși în bine.

D

Delia Cojocariu

Probabil ... o noua carte a mea preferata, mult timp de acum incolo.

A

Ana Stanciu-Dumitrache

Citatul ales de parintele logoterapiei, psihiatrul celebru Viktor Frankl, cu care sa isi deschida aceasta explorare a sinelui si mai ales a sensului vietii mi se pare ca rezuma lucrarea de fata perfect si ca nu mai are nevoie de alte cuvinte- "He who has a why to live for can bear almost any how." In alta ordine de idei, cartea e o bijuterie ce nu ar trebui sa va lipseasca din biblioteca si pentru care trebuie sa gasiti momentul potrivit.

A

Anca Farcas

Să analizezi experiența lagărului de concentrare din perspectiva victimei, dar mai ales din perspectiva psihiatrică mi se pare un lucru supraomenesc. Dacă el [Viktor] a reușit să vadă frumusețea vieții chiar în cele mai teribile momente, atunci fiecărei ființe îi revine responsabilitatea și “libertatea de a decide cum să răspundă”, dar mai ales să se ridice la “înălțimea suferinței sale”.

M

Marina Elena Draghici

O carte foarte interesantă, cu multe sensuri și fragmente care te pun pe gînduri. Experiența lui Frakl, în lagărele de concentrare, a contribuit mult la definirea unui nou tip de psihoterapie - logoterapia. Ce e interesant la logoterapie este faptul că nu se concentrază pe trecut, ci pe viitor, pe găsirea sensului vieții de către fiecare om. Așadar, trecutul poate fi mai bine înțeles și acceptat în măsura în care îi permite unei persoane să înțeleagă care este sensul său în viață, pentru ce alege să trăiască. În logoterapie, există 3 căi principale prin care omul poate găsi un sens în viață: prima cale constă în a crea ceva în lume sau a săvârși o faptă; a doua, in dragostea pentru o altă persoană; a 3-a cale este transformarea unei tragedii personale într-o victore, ridicarea deasupra suferinței.

M

Monica Andreea

"Ființa umana nu este un lucru printre altele, pentru ca lucrurile sunt codeterminate [...] in vreme ce omul este în cele din urma autodeterminant. El devine - în limitele inzestrarilor și ale mediului - ceea ce singur a știut sa facă din el." Despre optimismul tragic : " lumea nu arata prea bine, dar lucrurile se vor degrada și mai mult dacă fiecare dintre noi nu va face tot ce-i va sta în putere."

A

Anabela Amarandei

Răscolește ceva în tine.

PRP: 27.9 Lei

24.6 Lei