Mihai MorarParintele Necula

Despre sensul vietii

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
35 Lei

Un dialog sincer și necesar despre puterea cuvintelor, puterea oamenilor și puterea Lui Dumnezeu, care îți oferă reperele de care ai nevoie într-o lume în schimbare.  

Un dialog sincer și necesar despre puterea cuvintelor, puterea oamenilor și puterea Lui Dumnezeu, care îți oferă reperele de care ai nevoie într-o lume în schimbare.  

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Despre sensul vietii

Format
130x200
Număr pagini
200
Editura
Bookzone
Autor
Mihai Morar,
Parintele Necula
Anul publicării
2021
ISBN
9786069748534
Vrei mai multe informații?

Citește recenzia cărții

Rezumat Despre sensul vietii - Mihai Morar, Parintele Necula

O invitație la unitate, credință și adevăr


Cuvintele Părintelui Necula creează punți între religii, între credincioși și atei, aducând oamenii mai aproape de marile adevăruri ale învățăturilor creștine. Într-o epocă a deznădejdii și a fricii, acest dialog dintre Mihai Morar și Părintele Necula abordează fără teamă subiectele dificile ale actualității. Fiecare răspuns oferit la întrebările pline de miez adresate de Mihai Morar încurajează cititorii să-și păstreze întotdeauna speranța și credința. Astfel, pagină cu pagină, se conturează un alt mod de a privi lumea și problemele sale, adoptând o perspectivă plină de înțelegere, iubire și încredere în puterea și frumusețea Lui Dumnezeu.


Ce ar mai fi de zis? O vom face probabil în timpul cât Dumnezeu ne va îngădui să o mai facem. Când vom fi plecați, undeva, într-un colț de bibliotecă și această rogojină de carte pe care ne-am lăsat sufletele la vedere. Mulțumesc, Mihai, pentru prietenie. Și celor ce ne sunt prieteni ori dușmani, deopotrivă, sănătate. Nu mai e vreme de ură. De mușcat din morminte. Din văzduh, din bunici și părinți. E vremea să căutăm sens vieților noastre. ” – Părintele Constantin Necula


Citat din carte


„Mihai, nu există lege care să ne facă să ne iubim! Poți să dai câte decrete vrei, oricâte hotărâri de Consiliu Național al nu-știu-cui, n-are nicio treabă, n-are! Iubirea nu încape în lege! Ea e exercițiul cel mai bun de supraviețuire!”


Recenzii


„Părintele Constantin Necula este convins că oamenii au nevoie să primească învăţătura de credinţă printr-o atitudine binevoitoare, nicidecum printr-o privire încruntată, acompaniată de un ton superior. De aceea, caută mereu să aibă un discurs viu, dezbrăcat de platitudini şi de limbajul de lemn pe care-l auzim de obicei în cuvântările feţelor bisericeşti ”– Adevărul.ro


„Părintele Constantin Necula e un risipitor. Acest fapt nu mai reprezintă pentru nimeni un secret. Împarte cu nemiluita, încoace și încolo, fără a avea vreo strategie, sau a se drămui, într-un fel sau altul, bucurie și cuvânt ziditor.” – Protos. Maxim Morariu, doctor în teologie al Facultății de Teologie Ortodoxă din Cadrul UBB, Cluj-Napoca.


„Se spune că cel mai bun tovarăş de drum nu este cel care cunoaşte acel drum, ci cel care-l descoperă împreună cu tine”. – Romeo Petrașciuc, orthodox.md


Mă bucur că Părintele Constantin Necula face parte din lumea lui Mihai Morar! 

Abia aștept cartea, pe care o vreau neapărat cu autografe și cu două gânduri din partea amândurora, îmi sunt dragi și îmi sunt prieteni. 

Cartea o voi ține pe raftul meu de lângă pat. Eu seara citesc câteva rânduri care să-mi liniștească spiritul. Ăsta e ritualul meu de dinainte de somn: ori ascult muzică clasică ori citesc... este foarte important ca înainte de a dormi să avem o stare de liniște, chiar povestea un psiholog că sunt foarte importante ultimele 20 de minute de dinainte de a adormi. 

Într-o lume în care se vorbește în gura mare doar despre tehnologie, avem nevoie și de un mic manual care să știe cum ,,să tacă”despre frumusețea veșniciei sufletului. – Daniel Buzdugan, om de radio


Să dai Vieții copii… suprema putere a lui a fi. Asta spune MIhai Morar, copilul. Așa am învățat și noi, ceilalți copii, să fim.

Îl știu pe Mihai somnoros, chiar și când nu s-a putut trezi cu ocazia unor sesiuni de jogging. Îl știm vorbăreț, un om ce poate alerga un întreg matinal de câteva ore.

Acum, l-am descoperit pe Mihail, copilul, dar și pe adultul care ne arată, din perspectiva lui, un sens al vieții. Așa să ne trăiești și să ne încânți cum doar tu știi, fain și simplu. – Radu Vâlcan, actor și prezentator TV


Cărțile sunt televizorul oamenilor deștepți și mă bucură atunci când cineva mai construiește și astfel de televizoare. Părintele Necula și Mihai par să vină din lumi pe cât de diferite pe atât de apropiate și, cum amândoi îmi sunt apropiați, sunt sigur că veți găsi în rândurile scrise de ei și voi, apropierea. 

Toate cărțile, oricare ar fi ele, au măcar un cuvânt despre iubire. Despre asta e cartea lor. Pentru că cel ce nu iubeşte n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire (I Ioan 4,8). - Dan Negru, prezentator TV

Fragment din carte

Lărgiți și voi inimile voastre


Mihai Morar: Cum ne putem întări întâi încrederea în oameni, cum ne putem întări credința? Pentru că eu cred că suntem într-o perioadă în care lumea e-ntr-o gravă suferință și fiindcă s-au dărâmat temeliile acestea, ale încrederii.


Părintele Constantin Necula: Cred că primul exercițiu pe care trebuie să-l facem e cel de răbdare! E cel de răbdare, da. Să avem răbdare, cu noi, cu cei de lângă noi! Are Părintele Zaharia Zaharou un titlu la o carte, un citat din Sfântul Apostol Pavel: Lărgiți și voi inimile voastre! Că trebuie lărgite inimile, e musai să facem mai întâi asta, suntem prea fițoși în creștinismul nostru! Prea credem că noi le știm pe toate, că la noi e adevărul absolut. Da, dar este și pe raft la alții, adică, trebuie să înțelegem, nu avem o farmacie de adevăruri: „Bună dimineața, vă rog, 200 de grame de credință şi 5 de nădejde!”, n-avem de unde lua. (...) Eu cred în oamenii care au curaj să ridice crucea. Ca David în fața lui Goliat. Puștiul ăla a avut curaj să ia praștia și să-l lovească pe Goliat. Atât trebuie, doar puțin curaj. Chiar dacă pare inegal ce se-ntâmplă cu noi, moartea-i mult mai cotropitoare!


Mihai Morar: Dar pentru curaj îți trebuie o inimă mare și pentru o inimă mare trebuie să-ți lărgești inima… mică! Care-i strâmtă de cele mai multe ori!

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Despre sensul vietii înainte de a cumpăra.

Recomandări

+
=
PRP: 98.00 Lei
64.00 Lei
Economisești 34.00 Lei !
+
=
PRP: 108.00 Lei
72.00 Lei
Economisești 36.00 Lei !
+
=
PRP: 98.00 Lei
64.00 Lei
Economisești 34.00 Lei !
Detalii produs
Despre Mihai Morar
Mihai Morar
Biografie
Mihai Morar este o personalitate cunoscuta in industria media din Romania, fiind un prezentator radio, televiziune si actor de comedie. El s-a facut remarcat prin talentul sau in a comunica si a aduce divertisment publicului larg. Mihai Morar si-a inceput cariera in radio, unde a devenit rapid unul dintre cei mai indragiti prezentatori. A fost gazda unor emisiuni matinale populare si a captat atentia audientei prin carisma sa si umorul sau aparte. Cu vocea sa distinctiva si abilitatea de a captiva ascultatorii, el a devenit unul dintre cele mai recunoscute voci de la radio in Romania. Pe langa activitatea sa in radio, Mihai Morar a avut si aparitii televizate notabile. A fost gazda unor emisiuni de succes si a participat la diverse proiecte de divertisment. Stilul sau autentic si umorul sau caracteristic l-au consacrat ca unul dintre cei mai apreciati prezentatori de televiziune din tara. Mihai Morar a demonstrat si aptitudini in sfera artistica, inregistrand si cateva aparitii in productii de teatru si film. Prin talentul sau comedic, el a adus bucurie si amuzament publicului sau si a dovedit abilitati versatile in domeniul interpretarii. Caracterizat prin spiritul sau jovial si energia sa contagioasa, Mihai Morar reuseste sa creeze o conexiune puternica cu publicul sau. El abordeaza subiecte actuale, aducand un strop de umor si optimism in emisiunile sale. Capacitatea sa de a interactiona cu oamenii si de a transmite mesaje cu impact il fac un comunicator carismatic si apreciat de audienta. In afara carierei sale media, Mihai Morar este si un iubitor al animalelor si se implica in activitati de voluntariat si de sustinere a cauzelor umanitare. El foloseste platforma sa pentru a aduce la cunostinta publicului diverse probleme sociale si pentru a incuraja implicarea in actiuni de ajutorare a celor nevoiasi. Prin talentul sau si abordarea sa autentica, Mihai Morar a devenit o figura emblematica in industria media din Romania. Carisma sa, umorul sau si capacitatea de a conecta cu publicul il fac sa fie apreciat si indragit de audienta.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Despre sensul vietii
Despre Parintele Necula
Parintele Necula
Biografie
Parintele Necula este unul dintre cei mai cunoscuti si respectati preoti ortodocsi din Romania. In afara de slujirea sa religioasa, el este, de asemenea, un autor prolific, avand o serie de carti publicate, multe dintre ele disponibile pe platforma Bookzone.ro. Cu o personalitate carismatica si un mesaj profund spiritual, Parintele Necula a reusit sa atraga un public larg prin scrierile sale si prin predicatorii intense.

Dupa absolvirea facultatii, Parintele Necula a fost hirotonit preot, iar apoi a devenit renumit pentru prediciarile sale inspirate si pline de intelepciune. Carisma sa, daruirea totala si abilitatea de a comunica cu usurinta au facut ca biserica sa fie mereu plina de credinciosi dornici sa asculte cuvintele sale. Pe langa activitatea de slujire religioasa, Parintele Necula a ales sa-si imparta si cunostintele si experienta prin intermediul scrisului.

Cu o abordare moderna a spiritualitatii si cu un stil captivant de scriere, Parintele Necula a publicat mai multe carti care abordeaza diverse teme legate de credinta, spiritualitate, moralitate si viata de zi cu zi. Printre cele mai cunoscute lucrari ale sale se numara "Smerenia", "Vremea trezirii", "Duhul lui Cristos in cultura seculara" si "Puterea iertarii". Aceste carti au avut un impact semnificativ asupra cititorilor, oferindu-le inspiratie, incurajare si indrumare spirituala.

Pe platforma Bookzone.ro, Parintele Necula a adunat o comunitate de cititori fideli, dornici sa exploreze profunzimile credintei si sa descopere invataturile sale. Informatiile, gandurile si intelepciunea oferite de Parintele Necula au fost apreciate de un public variat, indiferent de religie sau apartenenta confesionala. Cartile sale au avut un impact semnificativ asupra vietilor multor oameni, ajutandu-i sa-si regaseasca sensul si directia in viata.

Parintele Necula nu este doar un autor prolific, ci si un vorbitor public respectat. A sustinut numeroase conferinte si prelegeri pe teme religioase, etice si sociale, reusind sa aduca un suflu nou in discutiile contemporane si sa ofere perspective valoroase asupra problemelor curente
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.6

25 recenzii

5 stele

21

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

2


G

Georgiana Rosu

O carte excepțională! ❤️Recomand cu drag!

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Valerica Bendria

Merită citită.

1

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ioan Galea

Bucurie și trezire pentru suflet!

1

Răspunde

Comentarii(0)

R

Raluca Bocu

Fain dialogul intre Mihai si părintele. Dar subscriu la un alt review al cărții de aici "Sincer, as fi preferat o carte scrisa strict de parinte decat un dialog cuvant cu cuvant al podcastului. Dar na, e placut sa recitesti anumite fragmente care au o relevanta si o conotatie profunda spiritualitatii si umanitatii." Sunt de acord cu ce a zis aici. Am crezut ca e si ceva extra. E buna de dat cadou cuiva care nu le are cu netul sa vada online podcast, video, conferințe... Dar e o carte drăguță si de zăbovit la anumite cuvinte.

3

Răspunde

Comentarii(0)

A

Angela Parcalabu

Despre sensul vietii

Nu!Cartea aceasta nu merita banii ceruti, regret!

0

Răspunde

Comentarii(1)

E

Eusebiu Dupu

Buna ziua. Parerea mea este ca merita. Oricum prețul nu acopera costul de producție, asta dpdvd economic. Citită cu atenție iti aduce un plus de bogăție sufletească.

Chetan

Este cartea de care aveam nevoie,balsam pentru suflet

1

Răspunde

Comentarii(0)

I

Igor Guzun

Noi aveam la țară, atunci demult, și cărți, bineînțeles, și o oglindă, pe care părinții mei o numeau „trumeau”, franțuzește. Și magia acestei oglinzi – ați avut și voi, aproape că sunt convins – era că, datorită celor trei laturi ale sale, te vedeau nu numai pe tine din față, că ți-s urechile prea mari și părul prea scurt, dar și de la ceafă, de unde nu păreai mai frumos. Și în plus îi vedeai pe cei din casă, dacă erau acolo când făceau câte ceva, că pe atunci nici în casă, nici în ogradă nu te întreba nimeni ca acum de pe perete: „La ce te gândești?”, că făceam câte ceva fiecare în timp ce ne gândeam sau ne odihneam cu ceva în mână făcând undeva în apropierea oglinzii. Cred că anume cu oglinda aceea – „trumeau” – seamănă această carte „Despre sensul vieții”, cu Mihai Morar și Părintele Necula. Că citești mărturia lui Mihai Morar: „…dar mi-e dragă poezia. Iar mie mi-a salvat viața de mai multe ori” și te vezi, ca în oglindă, cum și ție ți s-a întâmplat asta, tot de mai multe ori. Și atunci când Părintele Constantin Necula îți spune că atunci „când îi place cartea, omul de omenie devine un om care poate schimba prin omenia sa omenirea”, te vezi pe tine cel recent, traducând dintr-un poet-disident, „unul dintre cei mai mari poeți vii din orice limbă”, care a rezumat aproape la fel de vizionar esența umanității: „Chiar dacă, ca o jignire, palmele și vorbele vă sunt călcate, omenirea are o menire – nouăzeci la sută de bunătate”. Și atunci când ți se întâmplă toate acestea, te cuprinde emoția, ca oglinda aceea, din mai multe părți, și vrei și poți face mai multe cu puterea pe care ți-o dau poezia, cuvintele, cartea și oamenii pe care îi cunoști prin cărți. Igor Guzun

3

Răspunde

Comentarii(0)

stoinel

Este buna

O carte frumoasa cu fragmente inedite si cu o comunicare cu cititirul exceptionala din partea parintelui Necula. Este un om formidabil cum se joaca cu cuvintele de te face sa citesti incontinuu. Sincer, intrebarile lui Mihai nu mi au placut, sarea de la un subiect la altul si apoi iar la primul. Sincer, as fi preferat o carte scrisa strict de parinte decat un dialog cuvant cu cuvant al podcastului. Dar na, e placut sa recitesti anumite fragmente care au o relevanta si o conotatie profunda spiritualitatii si umanitatii.

2

Răspunde

Comentarii(0)

G

georgeta ungureanu

Balsam pentru suflet

1

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gina Onisor

Sensul vieții

Abia am început s-o citesc, într-un moment greu din viața mea, dar deja mă unge pe suflet. Este exact ce am nevoie acum și mâine și poimâine și....

2

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-14%
Scrisoare
BestSeller
-37.3%
-30%
-20%
-25.1%
Misteriile lui Zalmoxis

Misteriile lui Zalmoxis

PRP: 49 Lei 36.7 Lei
-20.2%
-22.3%
Privind soarele in fata

Privind soarele in fata

PRP: 43 Lei 33.4 Lei
-25%
Pachet Eckhart Tolle

Pachet Eckhart Tolle

PRP: 92 Lei 69 Lei
-25%
Pachet Dalai Lama

Pachet Dalai Lama

PRP: 60 Lei 45 Lei
-22.5%
Antifragil

Antifragil

PRP: 65 Lei 50.35 Lei
-30%
Un pamant nou

Un pamant nou

PRP: 47 Lei 32.9 Lei
-25%
-15%
Pachet Totul e chimie

Pachet Totul e chimie

PRP: 100 Lei 85 Lei
-20%
Aleph

Aleph

PRP: 35 Lei 28 Lei
-15.3%
-20%
Elogiul frontierelor

Elogiul frontierelor

PRP: 47 Lei 37.6 Lei
-20%
Arta de a fi

Arta de a fi

PRP: 35 Lei 28 Lei
-20%
Ecuatia lui Dumnezeu

Ecuatia lui Dumnezeu

PRP: 45 Lei 36 Lei
-20%
Mic-dejun cu Seneca

Mic-dejun cu Seneca

PRP: 49 Lei 39.2 Lei

Cumparate impreuna cu Despre sensul vietii

Scrisoare
BestSeller
-40.8%
Cartea familiei

Cartea familiei

PRP: 49 Lei 29 Lei
Scrisoare
BestSeller
-37.3%
Nou
BestSeller
-13.1%
BestSeller
-23.9%
BestSeller
-25.3%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 59 Lei
BestSeller
-42.8%
Nou
-42.3%
BestSeller
-20.4%
Transport
gratuit
BestSeller
-36.1%
BestSeller
-23.9%
Terapie 1 la 1 cu sinele tău

Terapie 1 la 1 cu sinele tău

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
TRAUME ASCUNSE

TRAUME ASCUNSE

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-30%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 42 Lei
Hardcover
-39.8%
Pachet MANIFEST

Pachet MANIFEST

PRP: 98 Lei 59 Lei
BestSeller
-40%
Corpul nu uita

Corpul nu uita

PRP: 46 Lei 27.6 Lei
Nou
-38.2%
Nou
-8.4%
FĂRĂ ȚIPETE

FĂRĂ ȚIPETE

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
Scrisoare
BestSeller
-40.8%
Dialogul Speranței

Dialogul Speranței

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-39.9%
Arta manipularii

Arta manipularii

PRP: 39.9 Lei 23.98 Lei
BestSeller
-40%
Cuvinte care schimba minti

Cuvinte care schimba minti

PRP: 42 Lei 25.2 Lei
PRP: 49 Lei

35 Lei