PRP: 128.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
89.9 Lei

Descoperă două cărți „pansament”, care te ajută să explorezi vindecarea profundă și transformarea personală. Prof. Dr. Constantin Dulcan te ghidează prin puterea minții și a gândirii pozitive, arătând cum să ne vindecăm trupul și sufletul printr-o abordare științifică și spirituală, în timp ce Anuradha Dayal-Gulati te îndrumă să explorezi influențele ancestrale și să eliberezi tiparele negative moștenite, folosind tehnici spirituale care îți pot transforma viața.


„Calea vindecării” și „Vindecă-ți rădăcinile” sunt două cărți care se completează reciproc, oferindu-ne o viziune completă asupra procesului de vindecare, ajutându-ne să trăim o viață plină de sens și împlinire.

BONUS: Caiet practic de identificare a blocajelor emoționale în format PDF.


Descoperă două cărți „pansament”, care te ajută să explorezi vindecarea profundă și transformarea personală. Prof. Dr. Constantin Dulcan te ghidează prin puterea minții și a gândirii pozitive, arătând cum să ne vindecăm trupul și sufletul printr-o abordare științifică și spirituală, în timp ce Anuradha Dayal-Gulati te îndrumă să explorezi influențele ancestrale și să eliberezi tiparele negative moștenite, folosind tehnici spirituale care îți pot transforma viața.


„Calea vindecării” și „Vindecă-ți rădăcinile” sunt două cărți care se completează reciproc, oferindu-ne o viziune completă asupra procesului de vindecare, ajutându-ne să trăim o viață plină de sens și împlinire.

BONUS: Caiet practic de identificare a blocajelor emoționale în format PDF.


Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Calea vindecării

Dimensiune
135x200
Număr pagini
240
Editura
Bookzone
Autor
Constantin Dulcan,
Florentina Fântânaru
ISBN
9786303050553
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Cheia vindecarii - Anuradha Dayal-Gulati, Florentina Fântânaru, Constantin Dulcan

VINDECĂ-ȚI RĂDĂCINILE


Ar putea fi vorba de traumele și experiențele părinților, bunicilor sau chiar ale strămoșilor tăi, care se transmit din generație în generație. Poate ai observat tipare care se repetă în familia ta – dificultăți financiare, conflicte între frați, divorțuri sau, din contră, căsnicii lungi și fericite, sănătate și bună dispoziție. Moștenirea familiei poate fi o sursă de putere personală, dar, neînțeleasă, ea te împiedică să trăiești o viață plină de lumină și iubire.


Anuradha Dayal-Gulati, specialistă în vindecare emoțională și ancestrală, îți oferă exerciții și instrumente simple ca să recunoști și să te eliberezi de tiparele familiale negative și să le întărești pe cele pozitive. Prin exerciții de scris în jurnal și de vizualizare, hărți mentale și ritualul vedic tarpanam, vei învăța să îți onorezi strămoșii și să te eliberezi de traumele transgeneraționale. Autoarea îți împărtășește propria călătorie de vindecare, experiența cu terapia constelațiilor familiale și puterea nebănuită a esențelor florale.


„Vindecă-ți rădăcinile” te ajută să recunoști tiparele care îți afectează viața de zi cu zi și îți oferă uneltele necesare pentru a depăși barierele invizibile ce te împiedică să creezi viața pe care ți-o dorești și o meriți.

 

 

CALEA VINDECĂRII

 

Boala începe din minte. Și se poate vindeca prin minte.

 

Descoperă puterea incredibilă a gândurilor tale și fă primii pași pe calea vindecării, ghidat de răspunsurile oferite de Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, medicul care de mai bine de 40 de ani explorează conexiunea dintre știință și spiritualitate. 

 

Orice moment când gândim, orice emoție și orice sentiment sunt o pledoarie pentru viață, sănătate, fericire, bucurie sau, dimpotrivă, pentru boală și, în final, moarte.


– Prof. Dr. Dumitru Constantin DulcanAceastă carte este pentru tine dacă:


·        Ai nevoie de răspunsuri rapide la întrebările care te frământă despre viață și sănătate.


·        Ești curios să descoperi ce impact au gândurile și emoțiile asupra sănătății tale.


·        Vrei să afli secretele longevității de la cel mai cunoscut neurolog din România. 


·        Ai nevoie de ajutor pentru a face față stresului și evenimentelor neprevăzute.


·        Îți dorești să îți antrenezi mintea și inima pentru a putea trăi cu mai multă bucurie. 

 

Plutim pe o navă în derivă. Ne mai putem salva?

 

În vremuri tot mai agitate, sfâșiate de ură și război, Profesorul Dulcan ne îndeamnă să facem pace mai întâi în interiorul nostru. Între inimă și minte. Doar astfel vom putea păși pe calea vindecării, doar astfel vom reuși, în sfârșit, să facem saltul de la inteligență la înțelepciune.

 

Descoperă calea echilibrului între minte și inimă!


Recenzii:

„Anuradha Dayal-Gulati a scris un ghid minunat și informativ despre cum să fim mai mulțumiți, mai împliniți și despre cum să avem mai multă armonie în viață. Această carte prețioasă aduce o contribuție importantă la apariția unor noi terapii bazate pe energie. Rareori se găsește un ghid atât de informativ și liric al darurilor pământului, strămoșilor și spiritului. —   Dan Cohen, autor al cărții I Carry Your Heart in My Heart: Family Constellations in Prison


„Stilul clar, concis și realist al lui Anu și exercițiile ușoare fac din cartea sa un instrument minunat pentru începători, clienți, dar și pentru specialiști. Îți împărtășește procesul pas cu pas și îți arată cum să găsești pace și mulțumire în viață conectându-te la tine însuți.” - Susan Ulfelder, doctor tradițional care folosește remedii naturale, doctor în medicină integrativă și fondatoare a Institutului Hellinger din Washington


Vindecă-ți rădăcinile oferă o opțiune provocatoare de rezolvare a problemelor de familie și de creare a unei vieți împlinite.” —   BlueInk Review


„Probabil ai auzit zicala că dacă vindeci ceva în tine, acest lucru se întinde pe 7 generații din trecut și 7 generații din viitor. Nu voiam să cred că este adevărat. Că strămoșii noștri ne afectează parcursul a cine suntem astăzi. După ce am citit cartea lui Anu, mi-am schimbat părerea despre vindecarea ancestrală și am îmbrățișat-o. Acum văd această cale de vindecare ca pe un mod pozitiv de a-mi influența viața, și nu ca pe o povară suplimentară de dus.” – Claudia Moriel


„O carte care merita citită și recitita Oricine trebuie sa o aibă în biblioteca. Mulțumesc domnule profesor doctor Dulcan pentru tot ce împărtășiți cu noi! Mulțumesc dna Fantanaru pentru frumoasa colaborare!” – Ecaterina P., despre „Calea vindecării”„Am citit toate cărțile d-lui. profesor Dulcan și am constatat că se desprinde o singură idee de la un capăt la altul: Credința face minuni!” – Cristiana D., despre „Calea vindecării”

 

Fragment din carte

„Uneori, o temă reapare în familie generații la rând – probleme financiare, faliment, eșec în afaceri, rivalitate între frați, divorț sau, invers, căsnicii de durată și fericite, sănătate, ocazii pline de bucurie, tachinări și bună dispoziție. Poate că ai observat dintotdeauna aceste teme sau tipare, neluându-le prea mult în seamă sau considerându-le pur și simplu coincidențe. Sau poate că le-ai simțit influența din plin și ai avut senzația că nu ai nicio putere asupra lor. Dar ce-ar fi dacă e mai mult decât doar un sentiment de împotmolire? Ce-ar fi dacă sursele acestor tipare ar fi chiar în familia ta, însă nu doar în cea pe care o știi?” – fragment din „Vindecă-ți rădăcinile”

Detalii produse
Despre Anuradha Dayal-Gulati
Anuradha Dayal-Gulati
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anuradha Dayal-Gulati inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anuradha Dayal-Gulati se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anuradha Dayal-Gulati. Fiecare carte scrisa de Anuradha Dayal-Gulati este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anuradha Dayal-Gulati in categoria Anuradha Dayal-Gulati astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Florentina Fântânaru
Florentina Fântânaru
Biografie
Este jurnalist și realizator de emisiuni cu 25 de ani de experiență în radio și televiziune. De mai bine de 15 ani, ea aduce în fața românilor personalități importante în cadrul emisiunii De-a Viața Ascunsele.
Autorul cărților:
Despre Constantin Dulcan
Constantin Dulcan
Biografie
Dumitru Constantin Dulcan este un nume cunoscut in domeniul medicinei si al spiritualitatii in Romania. Este un medic neurolog si psihiatru renumit, dar si un autor prolific si un vorbitor inspirat. Activitatea sa acopera o gama larga de subiecte, de la medicina si neurologie pana la filozofie si spiritualitate.

Dumitru Constantin Dulcan este apreciat in special pentru abordarea sa holistica si integratoare a medicinei, in care el imbina cunostintele stiintifice cu aspectele filozofice si spirituale ale existentei umane. El sustine ca pentru a intelege deplin natura umana si functionarea creierului, este necesar sa ne deschidem si sa exploram dimensiunile non-materiale ale fiintei.

Ca autor, Dumitru Constantin Dulcan a scris o serie de carti care au avut un impact semnificativ in randul cititorilor interesati de medicina, neurologie si spiritualitate. Una dintre cele mai cunoscute lucrari ale sale este ""Inteligenta materiei"", in care exploreaza relatia dintre creier si constiinta, oferind o perspectiva inovatoare asupra functionarii si potentialului uman.

Pe platforma Bookzone.ro, cartile lui Dumitru Constantin Dulcan au castigat popularitate si apreciere din partea publicului. Prin scrierile sale captivante si accesibile, el reuseste sa transmita concepte complexe intr-un limbaj clar si intelegator. Cartile sale abordeaza subiecte precum evolutia constiintei umane, relatia dintre minte si corp, importanta autocunoasterii si calatoria interioara catre o viata plina de sens.

Dumitru Constantin Dulcan este, de asemenea, un vorbitor public remarcabil. Participa la conferinte, simpozioane si evenimente in care impartaseste cunostintele sale si ofera perspective inspirate asupra vietii si a existentei umane. Discursurile sale sunt marcate de intelepciunea sa profunda, de abordarea holistica si de incurajarea oamenilor de a-si explora potentialul si de a trai o viata autentica si inteleapta.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.88

34 recenzii

5 stele

31

4 stele

2

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


M

Mirela Sudacov

O carte foarte interesanta! O recomand cu mare drag!

Recenzie pentru cartea Vindecă-ți rădăcinile

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Larisa Mihăilescu

Această carte mi-a oferit o nouă perspectivă asupra relațiilor familiale și a modului în care acestea ne influențează viața.

Recenzie pentru cartea Vindecă-ți rădăcinile

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Claudiu Stan

Această carte este o lectură esențială pentru iubitorii de spiritualitate și mindfulness. "Vindecă-ți rădăcinile" este o lectură transformatoare pe care o recomand cu încredere.

Recenzie pentru cartea Vindecă-ți rădăcinile

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Oana Munteanu

Anuradha Dayal-Gulati scrie cu o claritate și o sensibilitate deosebită despre impactul trecutului familial asupra prezentului nostru. "Vindecă-ți rădăcinile" m-a ajutat să îmi înțeleg mai bine trecutul și să mă eliberez de influențele negative.

Recenzie pentru cartea Vindecă-ți rădăcinile

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Marian Ferdala

Am avut nevoie să recitesc această carte pentru a înțelege mesajul redactat. Mulțumesc pentru încurajarea găsită în carte și îmi doresc să fie citită de către suficienți români pentru a crește în bine inteligența culturală și prosperitatea nației române! ♥️ La mulți ani, România!❤️🧠🇷🇴

Recenzie pentru cartea Calea vindecării

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daria Ciobanu

E enorm de mult spus ca mi a schimbat viata, ar trebui s o mai citesc de 3 ori si sa si fac ce scrie in ea ca sa mi se schimbe viata, dar perspectiva asupra vietii mi a schimbat o. E mult despre iubire, e mult despre iertare, e mult despre conștiința, minte, inima si crier, notiuni aparent banale dar abordate in profunzime. E foarte frumos de citit dar foarte greu de implinit. 10/10 sunt trista ca am terminat o si nu o voi mai citit niciodata pentru prima oara dar sunt bucuroasa ca o am ca e cartea mea si toate insemnarile sper sa ma duca departe

Recenzie pentru cartea Calea vindecării

2

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Măhărea

O carte excepțională. Merită citită.

Recenzie pentru cartea Calea vindecării

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

George Raducu

Ok

Am cumparat un pachet cu doua carti, una mai ieftina si aceasta mai scumpa, avand subiecte asemanatoare. Ma asteptam ca cea mai scumpa sa contina si informatii mai valoroase, dar defapt a fost invers.

Recenzie pentru cartea Calea vindecării

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-3%
-3%
The Intelligence of Matter

The Intelligence of Matter

PRP: 100 Lei 97 Lei
-3%
Somnul ratiunii

Somnul ratiunii

PRP: 50 Lei 48.5 Lei
-3%
-3%
Cuvinte alese

Cuvinte alese

PRP: 70 Lei 67.9 Lei
-3%
Creierul si Mintea Universului

Creierul si Mintea Universului

PRP: 85 Lei 82.45 Lei
Hardcover
-8%
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
BestSeller
-16.7%
Provocările părinților de azi

Provocările părinților de azi

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
Nou
-20%
Vindecă-ți rădăcinile

Vindecă-ți rădăcinile

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-11.1%
BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Limbajul secret al chipului

Limbajul secret al chipului

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-30.1%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-25.3%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 59 Lei
BestSeller
-22.3%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-20.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-18.4%
Destinul ascuns în numere

Destinul ascuns în numere

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-59.4%
Puterea simplității

Puterea simplității

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-20%
BestSeller
-20%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-36.2%
BestSeller
-16.7%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
BestSeller
-18.4%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-25.6%
Metoda vizualizării

Metoda vizualizării

PRP: 39 Lei 29 Lei
Hardcover
-40.8%
Marele panda si micul dragon

Marele panda si micul dragon

PRP: 59 Lei 34.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Cheia vindecarii

Nou
-20%
Vindecă-ți rădăcinile

Vindecă-ți rădăcinile

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
PRP: 128.9 Lei

89.9 Lei