PRP: 257.8 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
139 Lei

Stimulează activitatea neuronală pentru a preveni deteriorarea celulelor și a proceselor cognitive!


Doi specialiști în sănătatea creierului te ajută să încetinești procesul de îmbătrânire a creierului și să îți menții mintea ascuțită, în momentele în care ai cea mai mare nevoie de ea. Cu o experiență vastă în tratarea afecțiunilor creierului, Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, Prof. Univ. Dr. Constantin Dulcan și Dr. Daniel G. Amen te invită să te gândești la creierul tău ca la un mușchi, pe care trebuie să îl antrenezi în mod regulat pentru a rămâne puternic.

Stimulează activitatea neuronală pentru a preveni deteriorarea celulelor și a proceselor cognitive!


Doi specialiști în sănătatea creierului te ajută să încetinești procesul de îmbătrânire a creierului și să îți menții mintea ascuțită, în momentele în care ai cea mai mare nevoie de ea. Cu o experiență vastă în tratarea afecțiunilor creierului, Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, Prof. Univ. Dr. Constantin Dulcan și Dr. Daniel G. Amen te invită să te gândești la creierul tău ca la un mușchi, pe care trebuie să îl antrenezi în mod regulat pentru a rămâne puternic.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor

Dimensiune
137x200
Număr pagini
272
Editura
Bookzone
Autor
Dr. Alexandru Ciurea
Anul publicării
2022
ISBN
9786069639696
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Stimuleaza activitatea creierului - Constantin Dulcan, Dr. Alexandru Vlad Ciurea, Florentina Fântânaru, Dr. Daniel G. Amen

Creier sănătos, minte sănătoasă – Dr. Daniel G. Amen


Cum ne menținem creierul sănătos, când lumea se confruntă cu o adevărată epidemie de afecțiuni psihice?


După ce a interpretat peste 170 000 de tomografii ale creierului pentru pacienți din 121 de țări, dr. Daniel G. Amen, specialist în neurologie clinică și imagistică medicală, îți prezintă obiceiurile și mentalitățile persoanelor reziliente emoțional. La polul opus, el ne învață cum să prevenim și să tratăm efectele unora dintre cele mai frecvente boli psihice precum anxietatea, depresia, deficitul de atenție, tulburările de personalitate și alimentație, totul prin îngrijirea epicentrului emoțiilor și al conștiinței umane: creierul.


Acum, dr. Amen îți propune o carte care te va provoca să observi mai atent legătura dintre sănătatea creierului și sănătatea mintală și să faci pașii necesari pentru a te bucura de o viață mai sănătoasă și mai împlinită.


În Creier sănătos, minte sănătoasă vei descoperi:


·        ce cauzează epidemia de afecțiuni mintale și care sunt remediile posibile;

·        cum să identifici „modelul” creierului tău și să îți optimizezi procesele cognitive;

·        100 de metode simple pe care le poți folosi pentru a-ți vindeca mintea și a îndepărta reținerile pe care le ai față de terapie;

·        cum să comunici cu o persoană care a fost diagnosticată cu o afecțiune mintală fără să o descurajezi.


„Proiectul Starea Sănătății a apărut atunci când mi-am dat seama că setea oamenilor de a cunoaște mai multe despre sănătate, sub toate aspectele ei, într-un limbaj cât mai ușor și accesibil, este uriașă. Cred că traducerea acestei cărți vine la momentul potrivit, ca o sticlă de apă rece. În ea, vei descoperi o serie de tehnici care să te ajute fie pe tine, fie pe acei oameni din jurul tău care au cea mai mare nevoie de ajutor.” – Dragoș Pătraru, jurnalist și specialist în comunicare

 

Schimbă-ți creierul în 365 de zile - Dr. Daniel G. Amen


Cum ar arăta viața ta dacă ți-ai petrece câteva minute în fiecare zi pe fotoliul celui mai cunoscut specialist în afecțiunile creierului din America?


Dr. Daniel G. Amen, specialist în neurologie clinică și fondatorul Amen Clinics, rețeaua de clinici cu cea mai mare bază de tomografii funcționale ale creierului din lume, îți propune un program terapeutic cu exerciții zilnice de 5-10 minute, care te ajută să îți regenerezi celulele cerebrale și să te îngrijești de sănătatea creierului tău. Prin intermediul celor 365 de eseuri practice vei învăța cum să îți îmbunătățești memoria, concentrarea, starea de spirit și nivelul de energie, dar și cum să îți dezvolți motivația interioară pentru a face față stresului și a deveni cea mai bună versiune a ta.


Oricine ai fi azi, nu ești varianta ta finală. Până la finalul vieții suntem toți într-o continuă transformare. Toate experiențele din viața noastră — de la conversațiile individuale, la podcasturile pe care le ascultăm și cărțile pe care le citim — dau formă detaliilor microscopice ale creierului. Într-o lume în care totul concurează pentru atenția ta, Daniel Amen vine cu o propunere excelentă: citește câte o singură pagină pe zi din această carte. Vei ajunge să-ți iubești creierul, să înveți cum să ai grijă de el și cum să-l transformi ca să ai o viață mai bună.” – Dragoș Pătraru


Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor - Dr. Alexandru Ciurea


Descoperă pas cu pas secretele unui creier sănătos și ale unei vieți echilibrate, ghidat de explicațiile și recomandările unui adevărat profesionist în neurochirurgie


Aici e cheia care mișcă această carte spre inima noastră. Profesorul Ciurea știe, a învățat din întreaga plăsmuire a vieții, cu bune și rele, cu biruințe și crâncene înfrângeri, că a fi om este fundamentul de lumină al oricărui specialist. Și că nu, nu poți fi un specialist mare dacă ești mic ca om, ca profesionist vocațional ori ca om al cotidianului.


Părintele Constantin Necula – Prodecan al Facultății de Teologie din Sibiu


Această carte ne vorbește explicit despre natura noastră complicată și vremelnică, din perspectiva unuia dintre cele mai miraculoase și tainice organe ale corpului uman: creierul. Cel care încearcă și reușește, nu de puține ori, să ne uluiască, este unul dintre cei mai înalți și înțelepțiți oameni de pe la noi, doctorul, profesorul și academicianul Vlad Ciurea.


 Horațiu Mălăele - Actor, regizor, artist grafic și scriitor


O descriere atotcuprinzătoare și în același timp pe înțelesul tuturor a celui mai important organ, organul suprem: creierul, venită din condeiul unuia dintre cei mai mari neurochirurgi contemporani; această carte unește lumea medicală de cea non-medicală precum unește corpul calos cele două emisfere - și dacă nu înțelegi asta atunci trebuie să citești această carte. Un must have în 2022! Dr. Mihai Pautov – Medic Specialist Chirurgie Generală


Calea vindecării - Constantin Dulcan, Florentina Fântânaru


O carte care îți răspunde la întrebări:


  • Care sunt secretele longevității?
  • Cum ne putem folosi subconștienul în procesul de vindecare?
  • Ce impact au gândurile și emoțiile negative asupra sănătății noastre?
  • Poate rugăciunea să contribuie la vindecare?
  • Cum putem lua decizii dificile, urmându-ne mintea sau inima?
  • Ce putem face pentru ne recupera energia după o zi stresantă?


 Un dialog care te pune pe gânduri


În lumea noastră tot mai încrâncenată, tot mai măcinată de boli și suferință, Profesorul Dumitru Constantin Dulcan ne invită să descoperim cheia vindecării în interiorul nostru, acolo unde se ascunde o adevărată comoară de resurse pusă în noi de Univers.


Savant vizionar, profesor, neurolog, psihiatru, filosof al științei și scriitor, Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan pune în acest dialog revelator purtat cu Florentina Fântânaru esența cercetărilor sale de-o viață, oferind cititorilor sfaturi practice pentru o viață trăită în armonie, cu bucurie și sănătate.


Noțiunile de medicină, biologie, fizică cuantică și psihologie se împletesc în răspunsurile oferite de profesorul Dulcan, ghidându-ne pe calea vindecării, calea întoarcerii spre interior, spre emoțiile și gândurile care ne definesc umanitatea. Pentru a păși pe această cale, trebuie doar să devenim conștienți de puterea incredibilă a gândurilor noastre de a ne transforma pe noi și lumea în care trăim.

Detalii produse
Despre Constantin Dulcan
Constantin Dulcan
Biografie
Dumitru Constantin Dulcan este un nume cunoscut in domeniul medicinei si al spiritualitatii in Romania. Este un medic neurolog si psihiatru renumit, dar si un autor prolific si un vorbitor inspirat. Activitatea sa acopera o gama larga de subiecte, de la medicina si neurologie pana la filozofie si spiritualitate.

Dumitru Constantin Dulcan este apreciat in special pentru abordarea sa holistica si integratoare a medicinei, in care el imbina cunostintele stiintifice cu aspectele filozofice si spirituale ale existentei umane. El sustine ca pentru a intelege deplin natura umana si functionarea creierului, este necesar sa ne deschidem si sa exploram dimensiunile non-materiale ale fiintei.

Ca autor, Dumitru Constantin Dulcan a scris o serie de carti care au avut un impact semnificativ in randul cititorilor interesati de medicina, neurologie si spiritualitate. Una dintre cele mai cunoscute lucrari ale sale este ""Inteligenta materiei"", in care exploreaza relatia dintre creier si constiinta, oferind o perspectiva inovatoare asupra functionarii si potentialului uman.

Pe platforma Bookzone.ro, cartile lui Dumitru Constantin Dulcan au castigat popularitate si apreciere din partea publicului. Prin scrierile sale captivante si accesibile, el reuseste sa transmita concepte complexe intr-un limbaj clar si intelegator. Cartile sale abordeaza subiecte precum evolutia constiintei umane, relatia dintre minte si corp, importanta autocunoasterii si calatoria interioara catre o viata plina de sens.

Dumitru Constantin Dulcan este, de asemenea, un vorbitor public remarcabil. Participa la conferinte, simpozioane si evenimente in care impartaseste cunostintele sale si ofera perspective inspirate asupra vietii si a existentei umane. Discursurile sale sunt marcate de intelepciunea sa profunda, de abordarea holistica si de incurajarea oamenilor de a-si explora potentialul si de a trai o viata autentica si inteleapta.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Despre Dr. Alexandru Vlad Ciurea
Dr. Alexandru Vlad Ciurea
Biografie
Dr. Alexandru Ciurea este un nume renumit in domeniul medicinei, recunoscut pentru expertiza si contributiile sale in domeniul neurochirurgiei. Cu o cariera impresionanta si o reputatie solida, el este considerat unul dintre cei mai respectati neurochirurgi ai timpului nostru.

Cu o munca dedicata si o sete continua de cunoastere, Dr. Ciurea si-a dezvoltat expertiza in interventiile chirurgicale ale creierului si ale sistemului nervos central. A adus contributii semnificative in tratarea tumorilor cerebrale, a malformatiilor arteriovenoase si a altor afectiuni neurologice grave. In plus, a fost implicat in cercetari stiintifice si a publicat numeroase studii in reviste de specialitate, contribuind la avansarea cunostintelor in domeniu.

Dr. Alexandru Ciurea este recunoscut nu doar pentru expertiza sa tehnica, ci si pentru abordarea sa empatica fata de pacienti. El intelege impactul emotional si psihologic al afectiunilor neurologice asupra pacientilor si familiilor lor si acorda o atentie deosebita in furnizarea de ingrijiri medicale complete si suport emotional.

Activitatea sa profesionala nu se limiteaza doar la practica medicala. Dr. Ciurea este si implicat in educatia si formarea viitoarelor generatii de medici, contribuind la pregatirea si mentoratul tinerilor specialisti in neurochirurgie. El organizeaza si participa activ la conferinte, simpozioane si cursuri de specialitate, unde isi impartaseste cunostintele si experienta acumulata de-a lungul anilor.

De-a lungul carierei sale, Dr. Alexandru Ciurea a fost recunoscut si premiat pentru contributiile sale deosebite in domeniul neurochirurgiei. El este membru al unor prestigioase asociatii medicale si chirurgicale, atat la nivel national, cat si international.

Cu toate acestea, modestia si devotamentul sau raman caracteristici esentiale ale personalitatii sale. Dr. Ciurea este cunoscut pentru atitudinea sa umila si pentru faptul ca pune mereu pe primul loc binele pacientului.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Despre Florentina Fântânaru
Florentina Fântânaru
Biografie
Este jurnalist și realizator de emisiuni cu 25 de ani de experiență în radio și televiziune. De mai bine de 15 ani, ea aduce în fața românilor personalități importante în cadrul emisiunii De-a Viața Ascunsele.
Autorul cărților:
Despre Dr. Daniel G. Amen
Dr. Daniel G. Amen
Biografie
Dr. Amen este un expert în sănătatea creierului cu dublă certificare și autorul a 12 bestsellere New York Times. În urmă cu 34 de ani, Dr. Amen a fondat Clinicile Amen, lanțul de clinici private cu una dintre cele mai mari rate de succes recunoscute în tratarea problemelor psihice complexe. Astăzi, Clinicile Amen dispun de cea mai mare bază de date din lume de tomografii funcționale ale creierului, însumând peste 170 000 de tomografii efectuate pe pacienți din 121 de țări. Dr. Amen este cercetătorul principal în cel mai mare studiu de imagistică cerebrală și de reabilitare a jucătorilor de fotbal profesioniști din lume. Cercetările sale nu numai că au demonstrat grade ridicate de leziuni cerebrale la jucători, ci au arătat și posibilitatea unei recuperări semnificative pentru mulți dintre ei cu ajutorul principiilor care stau la baza muncii sale.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.9

41 recenzii

5 stele

38

4 stele

2

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


H

Hera Voleran

A fost ca o gură de aer proaspăt pentru mintea mea,❤️

Recenzie pentru cartea Schimbă-ți creierul în 365 de zile

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Gheroghian

Este uimitor cum o abordare atât de practică și ușor de urmat poate avea un impact atât de profund asupra vieții mele. Acum, fiecare dimineață începe cu un exercițiu care mă ajută să mă concentrez, să îmi îmbunătățesc memoria și să îmi ridic starea de spirit.

Recenzie pentru cartea Schimbă-ți creierul în 365 de zile

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Raduta Zenaida

Am ignorat sanatatea mintala multi ani. Cartea asta m-a ajutat să realizez că schimbările mici pot avea un impact mare.

Recenzie pentru cartea Creier sănătos, minte sănătoasă

0

Răspunde

Comentarii(0)

F

Filimon Andra

În fiecare zi mă luptam cu un sentiment constant de oboseală și lipsă de motivație. Într-o lună, am simțit cum energia mea revine și cum starea de spirit se îmbunătățește.. Recomand cartea!

Recenzie pentru cartea Creier sănătos, minte sănătoasă

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Marian Ferdala

Am avut nevoie să recitesc această carte pentru a înțelege mesajul redactat. Mulțumesc pentru încurajarea găsită în carte și îmi doresc să fie citită de către suficienți români pentru a crește în bine inteligența culturală și prosperitatea nației române! ♥️ La mulți ani, România!❤️🧠🇷🇴

Recenzie pentru cartea Calea vindecării

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daria Ciobanu

E enorm de mult spus ca mi a schimbat viata, ar trebui s o mai citesc de 3 ori si sa si fac ce scrie in ea ca sa mi se schimbe viata, dar perspectiva asupra vietii mi a schimbat o. E mult despre iubire, e mult despre iertare, e mult despre conștiința, minte, inima si crier, notiuni aparent banale dar abordate in profunzime. E foarte frumos de citit dar foarte greu de implinit. 10/10 sunt trista ca am terminat o si nu o voi mai citit niciodata pentru prima oara dar sunt bucuroasa ca o am ca e cartea mea si toate insemnarile sper sa ma duca departe

Recenzie pentru cartea Calea vindecării

2

Răspunde

Comentarii(0)

V

Veronica Bakk

O carte usor de citit care te tine captivat de la inceput pana la sfarsit. Sunt oferite informatii usor de inteles de catre cei care nu avem cunostinte medicale. O carte care poate fi citita si de un adolescent si de un batran, daca suntem interesati sa fim sanatosi.

Recenzie pentru cartea Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Georgiana Murariu

O carte plină de sfaturi utile si învățături despre cum funcționează această bijuterie. Domnul profesor doctor este o enciclopedie

Recenzie pentru cartea Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-3%
-3%
The Intelligence of Matter

The Intelligence of Matter

PRP: 100 Lei 97 Lei
-3%
Somnul ratiunii

Somnul ratiunii

PRP: 50 Lei 48.5 Lei
-3%
-3%
Cuvinte alese

Cuvinte alese

PRP: 70 Lei 67.9 Lei
-3%
Creierul si Mintea Universului

Creierul si Mintea Universului

PRP: 85 Lei 82.45 Lei
Hardcover
-8%
BestSeller
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
BestSeller
-13.4%
Provocările părinților de azi

Provocările părinților de azi

PRP: 59.9 Lei 51.9 Lei
BestSeller
-30.1%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-16.7%
Nou
-18.4%
Următorul val

Următorul val

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-16.7%
BestSeller
-23.9%
Nou
-18.4%
Destinul ascuns în numere

Destinul ascuns în numere

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
-20%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-25%
Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 42 Lei 31.5 Lei
BestSeller
-29%
-20%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-15%
Outlive

Outlive

PRP: 85 Lei 72.25 Lei
-16.7%
Showman

Showman

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
-15%
Anatomia fotbalului

Anatomia fotbalului

PRP: 79 Lei 67.15 Lei
PRP: 257.8 Lei

139 Lei