Silviu Iliuta

14 zile in izolare

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29 Lei

Comedie pe timp de pandemie. „14 zile în izolare” este povestea soților care se urăsc, dar sunt obligați să stea izolați în aceeași casă. Mariajul lor este pe marginea prăpastiei atunci când destinul se încăpățânează să îi țină împreună. Ce înseamnă 14 zile în izolare pentru doi oameni care trăiesc împreună, dar separat de atâția ani?

Comedie pe timp de pandemie. „14 zile în izolare” este povestea soților care se urăsc, dar sunt obligați să stea izolați în aceeași casă. Mariajul lor este pe marginea prăpastiei atunci când destinul se încăpățânează să îi țină împreună. Ce înseamnă 14 zile în izolare pentru doi oameni care trăiesc împreună, dar separat de atâția ani?

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații 14 zile in izolare

Format
130x200
Număr pagini
240
Editura
Bookzone
Autor
Silviu Iliuta
Anul publicării
2020
ISBN
9786069700167

Rezumat 14 zile in izolare - Silviu Iliuță

Comedie pe timp de pandemie


„14 zile în izolare” este povestea soților care se urăsc, dar sunt obligați să stea izolați în aceeași casă. Comandă acum noul titlu semnat de Silviu Iliuță și descoperă printre lacrimi de râs ce poate face pandemia dintr-un mariaj deja aflat în pragul falimentului emoțional!

Mara nu mai știe cine este străinul de lângă ea. Mihai nu o mai recunoaște pe străina de lângă el. Mara și Mihai sunt căsătoriți de atât de mult timp, încât parcă au și uitat de ce s-au îndrăgostit unul de la altul la început. Singurul motiv pentru care au rămas împreună este fiica lor, Ana, plecată în Canada la studii. Dar un copil nu te poate convinge să rămâi toată viața lângă o persoană pe care nu o iubești, mai ales când copilul ajunge la rândul său un adult în vâltoarea vieții.


Mariajul lor este pe marginea prăpastiei atunci când destinul se încăpățânează să îi țină împreună. Ce înseamnă 14 zile în izolare pentru doi oameni care trăiesc împreună, dar separat de atâția ani? Doi oameni care duc o viață dublă, una a evitării reciproce în căsnicie și una a iluziei fericirii alături de amanți, sunt acum față în față pentru două săptămâni, înarmați cu tot sadismul comic al unor persoane care se urăsc din tot sufletul. Vor ajunge la limitele răbdării până la sfârșitul celor 14 zile sau oare viața le-a pregătit o surpriză? Doar citind și făcând pauze de râs vei putea afla deznodământul acestei povești.


Cumpără acum noua carte a lui Silviu Iliuță și nu te mira dacă îți vor bate vecinii la ușă pentru a te întreba ce te face să râzi atât de tare!


Recenzii de la cititori


Daedalus cu un stilou, pix, creion sau calculator

„NU luați cărțile dacă NU știți să vă deschideți inima și creierul. Iliuță are „darul” de a trezi omul din piatra care a devenit contemporanul nostru. Daedalus cu un stilou, pix, creion sau calculator (laptop). Iliuță este. Și, fiindcă este, merită citit. Eu am făcut-o sceptic, după care entuziast.” – Cristian despre „Cronicile unui Bărbat”


Formula magică a cotidianului îmbinat cu psihologicul

„Am decis să citesc cele trei volume din curiozitate și pot spune că sunt mai mult decât o lectură de tren (așa cum am considerat inițial). Este formula magică a cotidianului îmbinat cu psihologicul. Merită citite.” – Diana despre „Cronicile unui Bărbat”


Mulțumesc pentru că exiști și ne descrețești frunțile

„Tocmai le citesc, mulțumesc pentru destindere și buna dispoziție, mulțumesc pentru că exiști și ne descrețești frunțile! Mult succes mai departe!” – Aurica despre „Detectiv de România”


Foarte bune, te țin cu sufletul la gură

„Foarte bune, te țin cu sufletul la gură, o îmbinare de dragoste și SF. Și multă ironie la adresa generațiilor homo digitalis.” – Cătălina despre „O dragoste din altă lume”


Am terminat/devorat primul volum

„Am terminat/devorat primul volum! Silviule, esti tare! Totuși, sper că nu ai prevăzut viitorul în această carte, cu toate că se leagă previziunile! 🙂 All you need is love.” – Nicolae despre „O dragoste din altă lume”


Despre autor


Scriitor, blogger și motivul pentru care peste 92.000 de cititori au fost nevoiți să își șteargă lacrimile de râs. Fie că se folosește de umor sau că te convinge să te cufunzi cu adevărat în universul său, Silviu Iliuță te face să treci prin toate emoțiile.

Dacă în „Cronicile unui bărbat” a purtat cititorii în mintea bărbaților, fără a renunța la ironie și sarcasm, în „Detectiv de România” a învățat oamenii cum să își găsească pofta de râs și cum să iasă din cotidian cu ajutorul detectivului Anton, reinventând genul polițist, iar în cartea „O dragoste din altă lume” ne plimbă în viitor, prin apocalipse și viața de după sfârșitul lumii.

Fragment din carte

Azi mi-a trecut prin cap că aș vrea să ridic un perete între mine și ea. Unul mare, gros, din cărămidă adevărată, care să treacă pe aici, prin mijlocul canapelei, și să împartă sufrageria de 30 de metri pătrați în două, pur și simplu. Să îmi rămână mie jumătate de canapea și jumătate de televizor, iar ei cealaltă jumătate. În felul asta, nici eu, nici ea, n-am mai fi nevoiți să îndurăm chinul îngrozitor de a ne vedea în următoarele două săptămâni.

Aș lua o bormașină, niște rigips și tot ce trebuie și aș face cât mai multă mizerie în jumătatea ei. Toate gunoaiele, tot molozul. Măcar așa ar avea o preocupare și n-aș mai fi nevoit să îi văd ticul ăla sinistru cu degetul pe care îl ridică prin aer și îl lasă pradă spasmelor.

Chiar acum, în mintea mea, ridic un zid imaginar, iar toată acțiunea asta durează două secunde. Am lăsat pe marginea sufrageriei un culoar prin care să pot merge la baie. Din nefericire, adevărul dureros e că în casa asta e o singură baie, pe care suntem nevoiți să o împărțim.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea 14 zile in izolare înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Silviu Iliuță
Silviu Iliuță
Biografie
Scriitor, blogger și motivul pentru care peste 33.000 de cititori au fost nevoiți să își șteargă lacrimile de râs. Fie că se folosește de umor sau că te convinge să te cufunzi cu adevărat în universul său, Silviu Iliuță te face să treci prin toate emoțiile. Dacă în „Cronicile unui bărbat”, autorul a purtat cititorii în mintea bărbaților, fără a renunța la ironie și sarcasm, în „Detectiv de România”, a învățat oamenii cum să își găsească pofta de râs și cum să iasă din cotidian cu ajutorul detectivului Anton, reinventând genul polițist, iar în cartea „Ce nu-ți spun când îți vorbesc”, ne arată că atunci când închizi într-o casă oameni din generații diferite, rezultatul nu poate fi decât un scenariu tragicomic.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.67

27 recenzii

5 stele

21

4 stele

3

3 stele

3

2 stele

0

1 stele

0


F

Florea Tomilyn

Ai un fost iubit cu numele Mihai, il urasti pe fostul tau iubit? Nu-i problemă, tot ce trebuie sa faci este sa-ti cumperi cartea „14 zile in izolare”. Pe bune, n-o sa regreți. =)

0

Răspunde

Comentarii(0)

F

Flavia Lascu

Cartea buna se cunoaste de la inceput

O lectura pe cinste! E genul de carte pe care nu te lasi pana nu o termini! O bine merita ta lectura intr-o zi de plaja!

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mihaela Vacariuc

Putin cam plictisitoare, din punctul meu de vedere. Abia am "tras" de mine sa o termin.

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mihaela Stoican

Această carte descrie perfect peripețiile dintr-o căsnicie. Surprinde momentele frumoase și cele urâte, dar ceea ce m-a captivat din conținutul poveștii, a fost momentul când realitatea îi lovește pe cei doi. La primele pagini, aveam îndoieli despre mesajul pe care îl poate transmite, dar la final cartea poate deschide minți. :)

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Georgiana Simion

Ok cartea insa , nu stiu de ce, ma asteptam la mai mult, la ceva mai interesant. Mi s a parut putin borring..

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zenaida

Aceasta carte a fost precum o gura de aer, foarte lejera si amuzanta, pe care nu am putut sa o las din mana! Doi oameni care nu mai stiu cum sa fie soti, ci doar parinti, ajung izolati in acelasi apartament timp de 14 zile. Doi oameni care incearca sa pastreze aparentele pentru copilul lor, insa in afara apartamentului au cu totul alte vieti.

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Georgiana

Această carte este perfectă pentru vremurile pe care le trăim, însă povestea prezentată este cumva opusul pandemiei dure. Povestea este foarte amuzantă în cea mai mare parte, capitolele fiind din perspectiva ambelor personaje principale, și structurate pe zilele de carantină, respectiv 14 capitole pentru 14 zile de izolare. Finalul mi s-a părut puțin grăbit, însă este un final fericit la care nu mă așteptam 🥰 Este prima carte pe care o citesc de la acest autor, însă am rămas foarte plăcut surprinsă de modul de scriere. ❤️

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mirela Campian

Mi-a placut mult cartea. .totuși au fost bune la ceva zilele de izolare pe care Mara și Mihai au fost nevoiți sa le petreacă impreuna. Desi cei 2 sunt sot si soție credeau ca se urăsc sau era doar o masca aceasta ura pe care o afișau unul fata de celalalt pentru a nu își recunoste propriile greșeli. Finalul a reușit sa imi fure niste lacrimi, poate sunt eu mai sensibila😉.. Dar faina cartea!

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alexandra Zenaida

Prima carte a autorului pe care o citesc și mi-a plăcut enorm stilul de scriere. O lectură foarte rapidă dar captivantă, care m-a surprins foarte plăcut!

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina

Eu sunt fan declarat Silviu Iliuta, pur și simplu, ador ce scrie acest om! 14 zile în izolare, ne aduce un cuplu, care de fapt nu mai este un cuplu, dar de fapt, sunt definiția acestui substantiv. Este ușor de pus povestea în mondenul covidului, însă cred ca poate fi cu ușurință raportata și alte cupluri, care fără voie, reușesc la un moment dat, sa piardă unul dintre elementele cele mai importante ale unei relații, comunicarea! "Necuvintele" nerostite atunci când trebuie, pot deveni "nește" pietre, greu de cărat! Dacă l-ați mai citit pe Iliuta, nu ratați aceasta carte, dacă nu l-ați mai citit, nu mai pierdeți timpul!

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-59.4%
-60.2%
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-59.4%
-59.4%
Detectiv de Romania Vol. 2

Detectiv de Romania Vol. 2

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-59.4%
BestSeller
-59.4%
-59.4%
Detectiv de Romania Vol. 1

Detectiv de Romania Vol. 1

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-40.8%
-40.8%
14 zile în izolare

14 zile în izolare

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-66.7%
-20%
Ceaușescu se întoarce

Ceaușescu se întoarce

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei

Alte carti din categoriile: Beletristica, Carti de dragoste, Umor si divertisment

BestSeller
-50.8%
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-49.2%
Cine nu e gata

Cine nu e gata

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-20%
Foarte bine, mulțumesc

Foarte bine, mulțumesc

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20%
Ceaușescu se întoarce

Ceaușescu se întoarce

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20.4%
Oaia neagra din multime

Oaia neagra din multime

PRP: 49 Lei 39 Lei
-8.4%
Râzi ca prostu'

Râzi ca prostu'

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
-49%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-66.7%
BestSeller
-36.2%
Poezii si vorbe-n vant

Poezii si vorbe-n vant

PRP: 39 Lei 24.9 Lei
-59.4%
Sex education

Sex education

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-49.2%
Finlay Donovan e mortala

Finlay Donovan e mortala

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-5%
Cititorul din pestera

Cititorul din pestera

PRP: 29 Lei 27.55 Lei
-40.8%
-59.4%
Detectiv de Romania Vol. 1

Detectiv de Romania Vol. 1

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
-34.9%

Cumparate impreuna cu 14 zile in izolare

-50.3%
Trei cuvinte, cinci minciuni

Trei cuvinte, cinci minciuni

PRP: 30 Lei 14.9 Lei
BestSeller
-66.7%
-48.6%
Zuzu

Zuzu

PRP: 29 Lei 14.9 Lei
-49%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-49.2%
-49.2%
Cine nu e gata

Cine nu e gata

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-49%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-20.4%
Dependentă de tine

Dependentă de tine

PRP: 49 Lei 39 Lei
-40.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-40.8%
Cum să mergi mai departe

Cum să mergi mai departe

PRP: 49 Lei 29 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-48.3%
Redescopera compasiunea

Redescopera compasiunea

PRP: 30 Lei 15.5 Lei
-59.4%
Colectionarul de despartiri

Colectionarul de despartiri

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-20%
Timpul miracolelor

Timpul miracolelor

PRP: 45 Lei 36 Lei
-14.9%
Interfețe mai inteligente

Interfețe mai inteligente

PRP: 45 Lei 38.3 Lei
-14.9%
Viata pastorului

Viata pastorului

PRP: 35 Lei 29.8 Lei
-50.9%
Ce este isteria?

Ce este isteria?

PRP: 35 Lei 17.19 Lei
PRP: 49 Lei

29 Lei