Carley Fortune

Vara iubirii noastre

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29 Lei

Recomandarea #1 Bookzone pentru cărți de vară. O poveste de dragoste plină de pasiune, romantism și nostalgia verilor de altădată. O carte despre iubiri imperfecte care merită o a doua șansă.

Recomandarea #1 Bookzone pentru cărți de vară. O poveste de dragoste plină de pasiune, romantism și nostalgia verilor de altădată. O carte despre iubiri imperfecte care merită o a doua șansă.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Vara iubirii noastre

Format
130x200
Număr pagini
360
Editura
Bookzone
Autor
Carley Fortune
Anul publicării
2022
ISBN
9786069639597

Rezumat Vara iubirii noastre - Carley Fortune

Una dintre cele mai fierbinți lecturi ale verii conform

USA Today ∙ Parade ∙ PopSugar ∙ SheReads ∙ BuzzFeed ∙ BookBub ∙ Bustle

 

„Vara iubirii noastre este romanul de vacanță prin excelență, plin de dor și de iubiri pierdute.” – BuzzFeed

„Povestea lui Sam și Percy este convingătoare și nuanțată, astfel că ea se scurge chiar mai repede ca lunile de vară.” –USA Today

„Magia și romantismul verii sunt palpabile. ” - PopSugar

„Un debut radiant cu emoții zdrobitoare.” - Emily Henry, autoarea bestsellerului Oameni pe care îi întâlnim în vacanță.

„Mi-aș fi dorit ca vara să fie nesfârșită, la fel, și această poveste.-” Marissa Stapley, autoarea bestsellerului Lucky

 

Poate o iubire de-o vară să devină o iubire de-o viață?Lasă-te fermecat de vraja verilor nesfârșite pe care Percy și Sam le petrec împreună. Pe malul unui lac, departe de lume, ei învață ce înseamnă prietenia și iubirea, dar și cât de dureroasă poate fi o greșeală.


Vară după vară cei doi se reîntâlnesc și an după an, legătura lor devine tot mai puternică. Treptat, prietenia lor se transformă într-o atracție irezistibilă. Totuși, este suficient un singur moment pentru a distruge o iubire care ar fi putut fi pentru totdeauna.


12 ani mai târziu, Percy și Sam se reîntâlnesc, doi adulți stingheri cărora viitorul nu le-a oferit exact ce își doreau, dar care au o șansă nesperată să-și salveze iubirea.


Se va dovedi dragostea lor mai puternică decât cele mai mari greșeli ale trecutului?


Pasiune, romantism și nostalgia verilor de altădată.


Vara iubirii noastre este o poveste despre a doua șansă la iubire care îți rămâne în inimă multă vreme după ce întorci ultima pagină. 


Despre autoare:

Carley Fortune este o jurnalistă premiată care a fost redactor executiv Refinery29 Canada. Ea lucrat la cele mai importante publicații Globe, Mail, Toronto Life și Chatelaine. Vara iubirii noastre este romanul său de debut și a devenit bestseller USA Today în chiar primele zile de la lansare, cucerind publicul de peste ocean mulțumită atmosferei sale pline de nostalgie și iubire. 

Fragment din carte

„Privirea lui Sam este necruțătoare. Abilitatea lui de a menține contactul vizual era ceva cu care mă obișnuisem după ce l-am întâlnit prima oară. Și pe măsură ce am crescut, privirea aceea albastră insistentă mi-a făcut sângele să clocotească, însă acum presiunea ei este covârșitoare. Iar eu știu, știu, că nu ar trebui să îl găsesc atrăgător chiar în clipa asta, însă expresia lui întunecată și maxilarul încordat mă răscolesc. Este fără tăgadă frumos, chiar dacă este un pic cam tulburat. Poate mai ales de-asta. Dau pe gât restul de whisky și icnesc din cauza senzației de arsură. El așteaptă să spun ceva, iar eu nu am fost niciodată în stare să mă fofilez în fața lui. Dar pur și simplu nu sunt pregătită să deschid rănile acum, nu înainte să știu dacă le vom supraviețui a doua oară. Cobor privirea la paharul gol.


— Am petrecut doisprezece ani gândindu-mă la ce o să spun, dacă te voi mai vedea vreodată. Fac o grimasă, surprinsă de propria sinceritate. Tac, numărând patru respirații. Mi-a fost foarte dor de tine. Vocea îmi tremură, dar nu mă opresc. Vreau să îndrept lucrurile. Să repar totul. Dar nu știu ce să spun în clipa asta ca să reușesc. Te rog doar să-mi mai acorzi un pic de timp.”

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Vara iubirii noastre înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Carley Fortune
Carley  Fortune
Biografie
Carley Fortune este o jurnalistă premiată care a fost redactor executiv Refinery29 Canada. Ea lucrat la cele mai importante publicații Globe, Mail, Toronto Life și Chatelaine. Vara iubirii noastre este romanul său de debut și a devenit bestseller USA Today în chiar primele zile de la lansare, cucerind publicul de peste ocean mulțumită atmosferei sale pline de nostalgie și iubire.
Autorul cărților:
Ne vedem pe malul lacului, Vara iubirii noastre
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.67

15 recenzii

5 stele

12

4 stele

1

3 stele

2

2 stele

0

1 stele

0


D

Daniela Iulia Draghici

Foarte frumoasa!

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alexandra Condrat

Foarte faină!

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

cristina dusa

grozava

e foarte bine scrisa, mi-a placut tot la aceasta carte, e e minunata

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Casiana

Ceea ce m-a impresionat la această carte este modul în care autoarea a reușit să creeze acest spațiu idilic, ce pare atât de îndepărtat de lume încât te face să te întrebi care este locul tău – care este locul și timpul în care lucrurile erau simple și frumoase și în care te-ai putea reîntoarce. Și pentru că de cele mai multe ori reușesc să complic chiar și lucrurile simple, nu am reușit să citesc nici această carte fără să rămân cu întrebări și cu foarte multe gânduri. M-am întrebat dacă regretele trec cu adevărat vreodată și cum ne împăcăm cu ele. Ce facem cu toate greșelile noastre? Cum trăim cu ele și cât de adânc trebuie să le îngropăm astfel încât să nu provoace adevărate cutremure în viețile noastre atunci când reușesc să iasă la suprafață? Recomand această carte în mod evident adevăraților membrii ai categoriei young adult și, într-un mod mai puțin evident, tuturor persoanelor care își doresc să nu uite sentimentele unei perioade cu posibilități infinite.

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

goddessreadbooks

Categoric o recomand, este un must-read indiferent de vârstă.

"Vara iubirii noastre" chiar mi-a transmis ceva și m-a făcut să simt altfel toată povestea. Pe copertă scrie că această carte este debutul autoarei, să fiți siguri că orice altă carte va scrie, eu o voi citi și cumpăra fără dar și poate. Am avut o conexiune aparate cu cartea, am simțit fiecare lucru scris, peisajele descrise le-am văzut chiar în fața ochilor, acțiunile lor le-am simțit pe șira spinării, la un moment dat îmi amorțiseră picioarele la cât de intens simțeam că se întâmplă totul. Nu am mai simțit de extrem de multă vreme așa ceva și mă bucur enorm că s-a întâmplat. Mi-aș fi dorit să nu se termine niciodată cartea și povestea. Prietenia dintre Sam și Percy mi-a adus aminte de mine în adolescență și de tot ce nu am putut face, m-am simțit mândră de ambele personaje și de modul în care au evoluat pe parcursul cărții, m-am simțit ca o mamă care își supraveghea copii (cam ca Sue, pentru cei ce au citit sau vor citi).

1

Răspunde

Comentarii(0)

M

Madalina Badin

💟 Vara iubirii noastre se prezintă inițial că fiind o poveste de dragoste drăguță, friends to lovers, second chance romance, știți voi. Și putea să fie asta, chiar acea șansa să fie un friends to lovers absolut adorabil, însă autoarea a decis că vrea să complice povestea cu ceva absolut mizerabil... Nu știu de ce sincer, pe mine doar m-a enervat, mai ales că a venit din senin și nu a avut sens. 💟 Ca protagoniști îi avem pe Perse și Sam. Pentru că avem capitole trecut-prezent, avem ocazia de a îi cunoaște pe cei doi atât ca niște adolescenți, cât și ca adulți. Eu ca să fiu sinceră nu sunt neapărat o fană a acestui gen de poveste cu trecut-prezent, de regulă o parte este foarte plictisitoare și chiar nu vreau să citesc despre ea, același s-a întâmplat aici, voiam să aflu despre ei în prezent, însă mai mult de jumătate de carte s-a concentrat pe ei ca adolescenți. 💟 Mi-a plăcut cum e scrisă cartea, cred că se citește destul de ușor, dar as vrea să menționez coperta care - deși este drăguță și reflectă povestea în cauză - nu mi se pare potrivită pentru genul ăsta de poveste. Știți ce zic? Eu personal aș fi mers pe genul ăla de copertă cu ilustrații, mi se pare că ar fi mai potrivită și ar atrage mai repede atenția cititorilor. 💟 Recomand cartea, dar până la un punct. Din nou, acel plottwist was not it, a venit din senin și nu a avut sens, cel puțin ținând cont de cum erau personajele până în punctul ăla. Mi s-a părut că autoarea a vrut să șocheze, dar pe mine a reușit doar să mă enerveze maxim😅 Ca rating final cred că i-am dat 3 ⭐. Per total, mi-a plăcut povestea, dar cred că se putea mai bine.

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alexia

Mi-a plăcut destul de mult! Foarte asemănătoare cu „Vara in care am devenit frumoasa” și este destul de nasol pentru că am citit-o acum doar câteva zile. Mi-a plăcut foarte mult intriga si punctul culminant chiar dacă acțiunea propriu-zisa s-a întâmplat in doar câteva pagini. Și serios, adică, chiar le a luat atât de mult sa se regăsească, dar atât de puțin timp sa se ierte? In fine, in final, sunt destul de mulțumită de aceasta lectura, dar ma așteptam la ceva mai extravagant, personajul principal feminin este destul de retras si de acea le a luat 12 ani sa se regăsească, asta ar fi problema principala, dar in rest foarte buna cartea, recomand!👍🏻👍🏻

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Oana-Maria

4,5✨

Percy și Sam sunt cei mai buni prieteni încă de la 13 ani c��nd s-au cunoscut, în vacanța de vară. Povestea ne este prezentată sub forma a două planuri: trecut și prezent. -Capitolele din trecut ne arată cum în fiecare vară, timp de 5 ani relația lor evoluează, ajungând să se iubească. -Capitolele din prezent ne dezvăluie stadiul relației lor de acum: despărțiți și nevorbind de 10 ani unul cu celălalt. Povestea asta seamănă extraordinar de mult cu “Întâlniri în vacanță”, a lui Emily Henry. Nu știu care a fost prima, dar ideea și modul în care este prezentată sunt aceleași. Cu toate acestea, mi-a plăcut mai mult cartea asta. Părțile din trecut și-au avut rostul aici, abia așteptam să le citesc. M-au făcut să mă atașez de personaje și să fiu foarte curioasă în legătură cu ce va urma. Motivul despărțirii nu mi-a plăcut absolut deloc, Percy chiar a reușit să mă enerveze maxim... Asta e singurul motiv pentru care această carte nu primește nota maximă, pentru că eu chiar m-am bucurat extrem de mult de această lectură.

1

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea Chejnoiu

Every Summer After urmărește evoluția personajelor Sam și Percy pe parcursul a cinci veri, începând cu vârsta de 13 ani. De asemenea, capitolele din prezent surprind personajele la vârsta de 30 de ani. Capitolele din trecut au fost extrem de frumoase și mi-a plăcut cât de natural a fost surprinsă evoluția relației dintre personaje. Am iubit prietenia dintre Sam și Percy și cât de inocent și ușor părea totul – prietenie care, odată cu vârsta, a devenit mai mult. Autoarea a surprins extrem de frumos inocența primei iubiri și drumul spre maturitate. Este destul de greu de exprimat în cuvinte sentimentele și trăirile pe care le conferă aceste pasaje din trecutul personajelor, dar s-au simțit ca o briză de aer cald în nopțile de vară. De asemenea, mi s-a părut interesant cum autoarea a reușit să surprindă schimbările prin care trec adolescenții și descoperirea propriului trup, cum a încercat să normalizeze anumite lucruri. Însă, la un moment dat, lucrurile nu au mai fost lapte și miere. Iubirea a devenit urâtă și inocența s-a pierdut. Relația dintre cei doi o ia la vale, lucru accentuat și în capitolele din prezent. Ce s-a întâmplat cu adevărat între Percy și Sam? Aceasta este întrebarea al cărei răspuns te determină să dai pagină după pagină în încercarea de a descoperi ce s-a întâmplat cu acei copii de s-a produs ruptura. Motivul? Pe mine m-a lăsat cu un gust amar. O lectură atât de frumoasă mi-a fost ruinată de plot-twist-ul din final. Ironic sau nu, autoarea știa că situația o să stârnească printre cititori controverse. Dacă aș fi fost subiectivă probabil i-aș fi oferit mult mai puțin de 3,5 ⭐️ doar din cauza ultimelor 20-30 de pagini, dar am iubit mare parte din carte și pentru acea parte cred că merită citită.

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristiana

Nu am cuvinte..

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

Pachete

-39.4%
Pachet Carley Fortune

Pachet Carley Fortune

PRP: 98.9 Lei 59.9 Lei
-46.3%
Nou
-40.2%
Pachet Romantici incurabili

Pachet Romantici incurabili

PRP: 148.8 Lei 89 Lei
-39.6%
-49.7%
Pachet Vara ta de iubire

Pachet Vara ta de iubire

PRP: 196.9 Lei 99 Lei
-54.2%
Pachet Premiile Goodreads

Pachet Premiile Goodreads

PRP: 216 Lei 99 Lei
-30.3%
Pachet O vară de neuitat

Pachet O vară de neuitat

PRP: 98.9 Lei 68.9 Lei

De la același autor

-40.8%
Vara iubirii noastre

Vara iubirii noastre

PRP: 49 Lei 29 Lei
-20%
Ne vedem pe malul lacului

Ne vedem pe malul lacului

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
Nou
-57.2%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 324.8 Lei 139 Lei
-25.4%
-9.3%
BestSeller
-20.4%
Nou
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
Scrisoare
-21.2%
Scrisoare
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
-26.7%
-20%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-25.6%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 31.9 Lei
-20.4%
-15%
Ucigatoare obsesie

Ucigatoare obsesie

PRP: 59.9 Lei 50.91 Lei
-49%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-16.9%
GRAVES

GRAVES

PRP: 59 Lei 49 Lei

Cumparate impreuna cu Vara iubirii noastre

Nou
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20%
Dragoste şi alte cuvinte

Dragoste şi alte cuvinte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20%
Ne vedem pe malul lacului

Ne vedem pe malul lacului

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-20.4%
BODYGUARD

BODYGUARD

PRP: 49 Lei 39 Lei
-25.6%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 31.9 Lei
-16.9%
GRAVES

GRAVES

PRP: 59 Lei 49 Lei
BestSeller
-20.4%
-49.2%
-20.4%
Inimi călătoare

Inimi călătoare

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-50.8%
-20.4%
Lightlark

Lightlark

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-25.3%
-20.4%
Nou
-30.9%
Pachet Maxton Hall

Pachet Maxton Hall

PRP: 99.8 Lei 69 Lei
-15%
Wildfire

Wildfire

PRP: 59.99 Lei 50.99 Lei
-26.7%
BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-39.8%
Pachet Menajera

Pachet Menajera

PRP: 98 Lei 59 Lei
PRP: 49 Lei

29 Lei