Katy Birchall

Sex education

Excursia
PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.9 Lei

Personajele din serialul super popular pe Netflix, Sex Education, acum în noua carte despre legăturile emoționale și experiențele sexuale ale adolescenților

Personajele din serialul super popular pe Netflix, Sex Education, acum în noua carte despre legăturile emoționale și experiențele sexuale ale adolescenților

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Sex education

Format
130x200
Număr pagini
264
Editura
Bookzone
Autor
Katy Birchall
Anul publicării
2021
ISBN
9786069748336

Rezumat Sex education - Katy Birchall

Sean, fratele lui Maeve, a fost arestat şi ea este singura persoană la care poate apela pentru ajutor. Dar, chiar de-ar vrea, Maeve nu porneşte în această misiune singură. Îi are alături pe Otis, neverosimilul guru adolescentin al sexului, pe Aimee, loiala ei prietenă, şi pe Eric, cel mai bun prieten al lui Otis şi un spirit liber.


Câţiva adolescenţi petrecăreţi l-au acuzat pe Sean că a furat un colier şi probele împotriva lui arată destul de convingătoare. Oare Maeve şi prietenii ei se pot transforma în detectivi şi pot elucida temeri nedestăinuite, iubiri secrete şi motive ascunse pentru a afla adevărul?


Premii și nominalizări Sex Education

Locul 1 Fantastic Award – Cel mai bun serial internațional

Locul 1 BAFTA TV Award

Nominalizat la AACTA International Awards 2021 pentru cel mai bun serial de comedie

40 de milioane de telespectatori în primele patru săptămâni de la premieră


„O creație splendidă, sinceră, amuzantă!” – The Guardian


„Reale frământări și anxietăți ale adolescenților portretizate sub forma unei comedii captivante.” – The Atlantic„Chiar dacă realitatea adolescenților poate părea mult mai complicată, Sex Education creează o lume mai colorată, mai agreabilă și mai iubitoare.” – IndieWire

Fragment din carte

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Sex education înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Katy Birchall
Katy Birchall
Biografie
Katy Birchall este jurnalistă freelancer și autoare a mai multor romane YA, inclusiv seriile IT Girl, Hotel Royale și Morgan Charnley. Este coautoare a seriei pentru adolescenți Find the Girl, cu vedetele de pe YouTube, Lucy și Lydia Connell. Când nu scrie, autoarei îi place să alerge în parc alături de Bono, câinele pe care l-a adoptat. În prezent, Katy trăiește alături de partenerul ei în Londra.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.86

7 recenzii

5 stele

6

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Beatrice Fulea

Recomand cu încredere!

Este o carte super captivantă, încadrată într-un fir narativ constant și culminant, ce cuprinde cititorul într-o lume ficțională a poveștii! Cartea te face să continui lectura cu fiecare cuvânt citit!! Este o poveste super frumoasă și o carte mai mult decât potrivită pentru adolescenți!! O recomand cu încredere!!

K

Kate Brown

Empatic, amuzant și ușor de înțeles

Fiind profesoară, văd problemele care îi afectează pe tineri, iar acest roman surprinde foarte bine câteva dintre aceste probleme, venind și cu soluții. Și o face într-un mod empatic, amuzant și ușor de înțeles. Fără doar și poate, recomand adolescenților Sex Education. Excursia!

R

Roxana Borcea

Cartea este in romana?

J

Jane

Personajele sunt fascinante, complexe, surprinzătoare

Povestea este interesantă, te face curios, iar personajele sunt cu adevărat fascinante! În orice gașcă există un adolescent care se poate regăsi în sarcasmul lui Maeve, în generozitatea lui Oti sau în firea extrovertită a lui Eric. Mai mult, complexitatea lor te va face dornic să-i descoperi de la pagină la pagină și... te vor surprinde când te aștepți mai puțin!

A

Andrew

O poveste YA cu o notă specifică romanelor polițiste

Personajele din serialul Sex Education se transformă în mici detectivi în această carte, încercând să demaște un hoț și trecând prin situații neașteptate. O poveste Young Adult, cu umor și probleme adolescentine, la care se adaugă și o notă specifică romanelor polițiste – o doză zdravănă de suspans. Rezultatul m-a captivat complet!

E

Emily

Îi poate scuti pe adolescenți de câteva greșeli și regrete

La o primă vedere, acest roman este amuzant și interesant, dar la un nivel mai profund, mi-ar fi plăcut ca Sex Education. Excursia să fi existat când eram la vârsta la care sunt cele mai multe personaje. Cred că m-ar fi învățat atât de multe despre prietenii, relații, familie, lucruri despre care am avut dificultăți să învăț când eram mai tânără. Cred că această carte este un real ajutor pentru adolescenți și îi poate scuti de câteva greșeli și regrete.

A

Andreea

Amuzant, educațional și cu un strop de suspans

O poveste cu adolescenți care ne oferă sfaturi utile despre prietenie, puterea muncii de echipă, dar avem și câteva sfaturi despre relații de la Otis, acest guru adolescentin al sexului, care m-a captivat cu înțelepciunea lui. Un roman amuzant, educațional și cu un strop de suspans!

H

Helen D

O recomand oricărui adolescent

Sunt părinte, iar Sex Education. Excursia - Katy Birchall este o carte pe care am recomandat-o copilului meu și o recomand oricărui adolescent. Îmi place că accentul din poveste este pus pe conexiunile emoționale, cititorii putând astfel să își dea seama de modul în care fiecare personaj are motivații diferite, limite diferite și probleme diferite. Și, cel mai imporant, le arată adolescenților frumusețea acceptării acestor diferențe.

De la același autor

Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei

29 Lei

La răscruce de vânturi

La răscruce de vânturi

PRP: 35 Lei

22.75 Lei

Soțul pierdut

Soțul pierdut

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Lion: Drumul spre acasa

Lion: Drumul spre acasa

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Bridgerton. Eu si ducele Vol.1

Bridgerton. Eu si ducele Vol.1

PRP: 49.9 Lei

31.9 Lei

Acea zi

Acea zi

PRP: 49 Lei

24.9 Lei

Lolita (ediție de buzunar)

Lolita (ediție de buzunar)

PRP: 29.95 Lei

28.4 Lei

Pachet 365 de zile - Vol. 1+2

Pachet 365 de zile - Vol. 1+2

PRP: 98 Lei

49 Lei

365 de zile

365 de zile

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Cautand-o pe Alaska TIE-IN

Cautand-o pe Alaska TIE-IN

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Menajera

Menajera

PRP: 43.9 Lei

29.9 Lei

Intre Lumi

Intre Lumi

PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei

PRP: 49 Lei

19.9 Lei