Anays M.

Confesiunile unei fete rele - Vol. 1

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
14.9 Lei
Unele femei trebuie învățate să se iubească. Și-au pierdut iubirea de sine pe drum și au uitat să se urce înapoi pe piedestalul încrederii. „Confesiunile unei fete rele” este ghidul de care au acestea nevoie.
Cyber Monday: Transport gratuit la orice comandă.
Unele femei trebuie învățate să se iubească. Și-au pierdut iubirea de sine pe drum și au uitat să se urce înapoi pe piedestalul încrederii. „Confesiunile unei fete rele” este ghidul de care au acestea nevoie.
Cyber Monday: Transport gratuit la orice comandă.
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Confesiunile unei fete rele - Vol. 1

Format
130x200
Număr pagini
128
Editura
Bookzone
Autor
Anays M.
Anul publicării
2018
ISBN
9786069008003

Rezumat Confesiunile unei fete rele - Vol. 1 - Anays M.

Sunt Anays M. Așa mi se spune aproape dintotdeauna. Parcă nici nu-mi mai știu numele real. Dar nu-mi pasă. Nu-mi trebuie un nume gol. Îmi trebuie un trup gol. Cred că în jurul acestei nevoi mi-am construit o mare parte din viață. Un trup gol în care să bată o inimă impulsivă. Asta caut. Asta vânez. Nu, nu aștept, precum alte femei, să fiu vazută, bagată în seamă și, eventual, cucerită. Eu mă duc la țintă, eu știu ce vreau și ce-mi trebuie. Îmi iau singură, nu stau ca nimeni să-mi dea ceva pe tavă, fie ea tavă de argint. Nu mai fac de mult greșeala să gândesc despre mine că sunt o reprezentantă a sexului slab și să mă împăunez cu debilitățile lui.
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Confesiunile unei fete rele - Vol. 1 înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Anays M.
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.9

10 recenzii

5 stele

9

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Adrian Hantar

Super

Mi-ar plăcea sa întâlnesc o asemenea femie ca personajul din carte

A

Ana Roman

recomand

M

M Z

Am văzut că pe alte cititoare le-au încurcat inițialele... eu nici nu le-am luat în seamă, cred că asta era și mesajul... cel puțin în acest prim volum...

Amalia Sin

Mie mi-a plăcut, deși m-a scos din zona de confort.

I

Ioana Macarie

Wow, cartea este alcătuită dintr-o serie de povestioare ce aduna, la un loc, experiențe de viață, mai mult sau mai puțin fără perdea, plus o serie de scrisori emoționante care, dacă nu ești de piatră, nu au cum să nu-ți atingă sufletul. Un mix cel puțin surprinzător...

V

Vlad Mihalca

Am citit-o în două reprize. Prima cam 20% din carte într-o după-amiază însorită, ascultând ceva muzică senzuală relaxantă în fundal. O luasem, în definitiv, ca literatură erotică. Nu mi s-a părut a fi așa, cel puțin în măsura în care era promovată ca aparținând genului. Vol. 1 al confesiunilor este despre relații, sentimente, strategii de seducție și interacțiunile dintre bărbați și femei mai mult decât despre sex.

I

Irina

O carte care conține parcă gândurile și recomandările din experiența de viață sinceră a unei prietene mai experimentate. Ne dezvăluie câteva detalii din relațiile ei și apoi reflecțiile pe marginea acestora. Personajul așa-numitei fete rele își trăiește viața din plin, recunoaște că stilul ei de viață nu e aprobat de toți din jur, este independentă și își îndeamnă și cititoarele să aleagă aceeași cale. În cele din urmă, observăm cum ea ne duce pe drumul unor relații sănătoase cu propria persoană și cu cei din jur. Atâta vreme cât nu suntem mulțumite nu putem nici să avem o relație sănătoasă cu ceilalți. O poveste despre curajul de a fi tu însăți

A

Ama

Neașteptat (pentru mine) ca o carte aparținând acestei nișe (erotică) să aibă valențe de dezvoltare personală. Practic, sub primul „strat” al întâmplărilor sunt lecții de viață, exemple, sfaturi, învățături. Cred că depinde de fiecare ce alege. E ușor să rămâi doar la părțile cu sex și apoi să te vaiți că vaaai, cartea asta este nerușinată...Este și nerușinată, dar mai este și în multe alte feluri pe care sper să le descoperiți și voi :)

M

Marius Pop

Pare interesanta cartea, după titlu poate nu te atrage, dar dupa ce o citești o sa îți placa.

T

Tataru Anca

Superbă, nu judeca daca nu cunoști!

PRP: 39 Lei

14.9 Lei