Dr. Samantha Boardman

Transforma stresul in energie si pofta de viata

PRP: 49.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39.9 Lei

Simți că stresul profesional, personal, social, te copleșește, că îți petreci mare parte din zi făcând „ceea ce trebuie” și prea puțin din ceea ce îți dorești cu adevărat?


Cu acțiuni simple, dar eficiente, poți să redescoperi bucuria fără margini a fiecărei zile și să faci față stresului cotidian cu calm și determinare. 

BONUS LA achiziție: Cum transformăm stresul în putere. Zece pași practici. 

Simți că stresul profesional, personal, social, te copleșește, că îți petreci mare parte din zi făcând „ceea ce trebuie” și prea puțin din ceea ce îți dorești cu adevărat?


Cu acțiuni simple, dar eficiente, poți să redescoperi bucuria fără margini a fiecărei zile și să faci față stresului cotidian cu calm și determinare. 

BONUS LA achiziție: Cum transformăm stresul în putere. Zece pași practici. 

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Transforma stresul in energie si pofta de viata

Format
130x200
Număr pagini
352
Editura
Bookzone
Autor
Dr. Samantha Boardman
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051550

Rezumat Transforma stresul in energie si pofta de viata - Dr. Samantha Boardman

O carte recomandată de CNN ⭐ TODAY Show ⭐The New York Times ⭐ People Magazine ⭐ Mind Body Green.


O viață de bucurie și de energie pozitivă e mai aproape decât ai crede!


Acest ghid practic care te va ajuta să-ți gestionezi mai bine emoțiile negative și să le transformi în putere. Psihiatrul Dr. Samantha Boardman îți arată cum poți găsi energie și forță interioară în stresul cotidian și cum poți transforma zilele aglomerate în zile pline de împlinire.

 

Bazându-se pe cercetări științifice și pe propria experiență clinică, Dr. Boardman dezvăluie strategii practice pentru cultivarea vitalității, a sentimentului revigorant de entuziasm și energie care îți alimentează starea de bine, îți stimulează productivitatea și te ajută să gestionezi obstacolele. 

 

Meriți să te bucuri din plin de fiecare zi! Regăsește-ți forța interioară!


Această carte este pentru tine dacă:

1.     ești suprasolicitat

2.     nu mai înduri povara necazurilor mărunte de zi cu zi

3.     viața ta e un lung șir de obligații față de alții

4.     ești chinuit de gânduri negre

5.     ți-ai pierdut bucuria de a trăi

6.     simți că nimic din viața ta nu te mai reprezintă


Redescoperă-ți energia pozitivă și bucură-te de fiecare moment fericit, alături de cei dragi.

1.     Recenzii:


„Argumentul cel mai bine construit al lui Boardman este că atenția societății îndreptată în mod prioritar spre preocuparea față de propria persoană face mai mult rău decât bine. Crearea unei comunități, cu prieteni și o familie afectuoasă, sunt cruciale pentru starea de bine, iar concentrarea pe sine poate duce la frământări și, în cele din urmă, depresie. ” – Publishers Weekly


„Dacă doriți să trăiți o viață mai împlinită, Samantha Boardman vă oferă exact ideile de care aveți nevoie. Transformă stresul în energie și poftă de viață e parțial un volum de memorii, parțial informație colectată de-a lungul carierei sale de psihiatru și parțial o colecție de date științifice inovatoare. Exvcepțională, plină de căldură și, mai presus de toate, un ghid ușor de aplicat care te conduce spre o viață bine trăită.” – Angela Duckworth, scriitoare.


„ Dacă ești deprimat, epuizat sau ai o stare generală de slăbiciune, această carte îți oferă o multitudine de idei practice - și chiar dacă ești în cea mai bună etapă a vieții tale, găsești aici o multitudine de note valoroase pentru menținerea nivelului de energie și a stării de bine.”

Adam Grant, autorul bestsellerului Think Again.


„Boardman se inspiră din experiența ei clinică și din nenumărate studii pentru a demonstra că secretul găsirii împlinirii nu constă doar în a ne concentra asupra propriilor nevoi, ci în a interacționa cu restul oamenilor și cu lumea. O rețetă binevenită și necesară acum, mai mult decât oricând.” – Arianna Huffington, fondatoare și CEO Thrive Global


„ Momentele de revelații profunde, cunoașterea complexității subiectului, umorul ei blând și celebrarea entuziastă a abilității noastre de a realiza schimbări pozitive fac ca această carte să fie o lectură obligatorie pentru orice cititor care caută semnificație și împlinire. E un volum excepțional și necesar, scris cu grație, stil și, mai presus de toate, cu o compasiune într-adevăr emoționantă.” –Andrew Solomon, scriitor.


„În această carte profundă, care oferă sfaturi înțelepte și uneori contraintuitive pentru obținerea vitalității și combaterea stresului, Boardman propune o redefinire radicală a ideii de autoterapie, amintindu-ne că forța vitalității vine din orientarea spre lumi mai ample decât a noastră. Aceasta e cartea de care avem cu toții nevoie.” – Sarah Elizabeth Lewis, profesor asociat al Universității Harvard. 

Fragment din carte

Sarah, o tânără de douăzeci și trei de ani care a absolvit recent facultatea, a consultat un psihiatru în timpul școlii pentru simptome moderate de depresie. Cu terapie și cu medicație, s-a simțit mai puțin deprimată, mai puțin pesimistă și mai puțin îngrijorată.


Cu toate astea, starea ei mai luminoasă de spirit nu se traducea prin acțiuni concrete în privința viitorului. După absolvire, s-a mutat înapoi cu părinții și și-a petrecut zilele pe canapea în fața televizorului, uitându-se la emisiuni de talk-show, răsfoind rețelele sociale sau făcând comisioane. Visa cu ochii deschiși să se mute de-acasă, dar mai întâi avea nevoie de o slujbă. Avea fantezii să-și găsească un iubit, dar refuza să cunoască bărbați propuși de amicele ei sau să se înscrie pe un site de întâlniri romantice.


Era împiedicată de teama ei de respingere – „De-asta mi-e atât de atât de greu să mă expun” – și discutase îndelung cu terapeuta din facultate despre fricile ei. Înțelegerea și perspectiva acesteia, însă, nu o ajutaseră să își înfrângă temerile sau să o motiveze să facă o schimbare, cum nu o făcuseră nici să se gândească sau să vorbească despre cât de fantastic ar fi să aibă un apartament drăguț și un iubit arătos.


Introspecția lipsită de o continuare o lăsase pe Sarah să pedaleze în gol. În ședințele noastre, am îndrumat-o să se concentreze asupra unor pași pro-activi pe care i-ar putea întreprinde. Pomenise că-i plăcuse să facă muncă în folosul comunității când era în liceu, așa că am rugat-o să-mi pună la dispoziție o listă de organizații în care putea să facă voluntariat o dată pe săptămână. A ales un cămin de bătrâni la câteva străzi distanță de casa ei și s-a înscris să muncească acolo în fiecare miercuri. A fost surprinsă de cât de mult i-a plăcut să-și petreacă vremea la cămin, jucând cărți și citindu-le ziarul celor vârstnici. Îi plăcea să se simtă utilă. Experiența pozitivă din azil a încurajat-o să facă pași concreți și în alte domenii ale vieții ei. S-a înscris la cursuri de gimnastică aerobică de două ori pe săptămână cu o prietenă. Și-a încropit totodată un CV și l-a trimis unui startup din domeniul sănătății. Și-a creat un profil online pe bumble.com și a mers la două întâlniri romantice în zece zile. Întâlnirile au fost „nu foarte groaznice”, ba chiar a început să se vadă cu unul dintre bărbați cu mai multă regularitate.


Activitatea din azilul de bătrâni a dus la o transformare a perspectivei lui Sarah. Și-a dat seama că acțiunile pozitive, nu doar gândirea mai pozitivă, au avut un impact. Legătura dintre acțiune și vitalitate a început să se limpezească pentru ea.


În profesia mea, am petrecut ani întregi încercând să schimb modul în care oamenii privesc în general introspecția și auto-reflecția. Am crezut că dacă i-aș putea ajuta să devină mai deschiși la minte sau mai optimiști sau mai puțin critici, vor fi în stare să inițieze schimbarea după care tânjeau. Dar simpla dezbatere a problemelor nu duce neapărat la o schimbare comportamentală.

Detalii produs
  • Transforma stresul in energie si pofta de viata Transforma stresul in energie si pofta de viata
  • Format 130x200
  • Număr pagini 352
  • Editura Bookzone
  • Autor Dr. Samantha Boardman
  • Anul publicării 2023
  • ISBN 9786303051550
  • Scor Bestseller
Despre Dr. Samantha Boardman
Dr. Samantha Boardman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Samantha Boardman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Samantha Boardman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Samantha Boardman. Fiecare carte scrisa de Dr. Samantha Boardman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Samantha Boardman in categoria Dr. Samantha Boardman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Transformă stresul în energie și poftă de viață
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Pachete

Nou
-39.8%
Nou
-43.8%
Nou
-28.1%
Nou
-40.9%
Pachet Sursele puterii

Pachet Sursele puterii

PRP: 99.8 Lei 59 Lei

De la același autor

Nou
-16.7%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Arta feminitatii

Arta feminitatii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-40.8%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 29 Lei
-59.4%
Femeia de succes

Femeia de succes

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-40%
Impaca-te cu trecutul

Impaca-te cu trecutul

PRP: 42 Lei 25.2 Lei
-25%
-15%
Pachet Femeia perfectă

Pachet Femeia perfectă

PRP: 68 Lei 57.8 Lei
-25%
Pachet Femeia irezistibila

Pachet Femeia irezistibila

PRP: 111 Lei 83.3 Lei
-25.2%
Pachet Femeia fatală

Pachet Femeia fatală

PRP: 126.9 Lei 94.9 Lei
Nou
-30.1%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-59.4%
-30.1%
Harta Femeii

Harta Femeii

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-40.8%
BestSeller
-50.8%
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-21.8%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
BestSeller
-18.4%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-36.5%
Față în față cu furia

Față în față cu furia

PRP: 55 Lei 34.9 Lei
Scrisoare
BestSeller
-50.8%

Cumparate impreuna cu Transforma stresul in energie si pofta de viata

BestSeller
-33.4%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-40.8%
-69.6%
Femei care stiu ce vor

Femei care stiu ce vor

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-39%
FĂRĂ ȚIPETE

FĂRĂ ȚIPETE

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-55.7%
Tainele vindecării sufletului

Tainele vindecării sufletului

PRP: 44.9 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-50.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
Scrisoare
Nou
-8.3%
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
BestSeller
-47.3%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 29 Lei
Nou
-30.1%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
-30.1%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
Nou
-16.7%
Adevărul ascuns în tine

Adevărul ascuns în tine

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
BestSeller
-50.8%
Nou
-36.5%
Față în față cu furia

Față în față cu furia

PRP: 55 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-18.4%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20%
NU SUNT SUFICIENT DE BUN

NU SUNT SUFICIENT DE BUN

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-40.1%
Măcelarul din mlaștină

Măcelarul din mlaștină

PRP: 49.9 Lei 29.9 Lei
-30.1%
Harta Femeii

Harta Femeii

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei