Dr. Samantha BoardmanRoxie Nafousi

Pachet Manifesta energie pozitiva

PRP: 147.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
64.9 Lei

Dacă grijile de zi cu zi, problemele. nemulțumirile te apasă și ai nevoie să-ți recapeți controlul asupra propriei vieți, iată pachetul de cărți care te va energiza, te va ajuta să-ți redescoperi forța interioară și să îți manifești nevoile.


Nu te lăsa plimbat de colo până colo de valurile vieții; manifestă controlul de care ai nevoie. 

BONUS LA achiziție: Cum transformăm stresul în putere. Zece pași practici. 

Dacă grijile de zi cu zi, problemele. nemulțumirile te apasă și ai nevoie să-ți recapeți controlul asupra propriei vieți, iată pachetul de cărți care te va energiza, te va ajuta să-ți redescoperi forța interioară și să îți manifești nevoile.


Nu te lăsa plimbat de colo până colo de valurile vieții; manifestă controlul de care ai nevoie. 

BONUS LA achiziție: Cum transformăm stresul în putere. Zece pași practici. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - MANIFEST - Ediție Cartonată

Dimensiune
130x200
Număr pagini
192
Editura
Bookzone
Autor
Roxie Nafousi
Anul publicării
2023
Liste
Biblioteca lui Morar
ISBN
9786303050454
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Manifesta energie pozitiva - Roxie Nafousi, Dr. Samantha Boardman

PREZENTARE TRANSFORMĂ STRESUL ÎN ENERGIE ȘI POFTĂ DE VIAȚĂ

 

O carte recomandată de CNN ⭐ TODAY Show ⭐The New York Times ⭐ People Magazine ⭐ Mind Body Green.

 

Simți că stresul profesional, personal, social, te copleșește, că îți petreci mare parte din zi făcând „ceea ce trebuie” și prea puțin din ceea ce îți dorești cu adevărat?

 

Cu acțiuni simple, dar eficiente, poți să redescoperi bucuria fără margini a fiecărei zile și să faci față stresului cotidian cu calm și determinare.

O viață de bucurie și de energie pozitivă e mai aproape decât ai crede!

 

Acest ghid practic care te va ajuta să-ți gestionezi mai bine emoțiile negative și să le transformi în putere. Psihiatrul Dr. Samantha Boardman îți arată cum poți găsi energie și forță interioară în stresul cotidian și cum poți transforma zilele aglomerate în zile pline de împlinire.

 

Bazându-se pe cercetări științifice și pe propria experiență clinică, Dr. Boardman dezvăluie strategii practice pentru cultivarea vitalității, a sentimentului revigorant de entuziasm și energie care îți alimentează starea de bine, îți stimulează productivitatea și te ajută să gestionezi obstacolele. 

 

Meriți să te bucuri din plin de fiecare zi! Regăsește-ți forța interioară!

 

Această carte este pentru tine dacă:

1.    ești suprasolicitat

2.    nu mai înduri povara necazurilor mărunte de zi cu zi

3.    viața ta e un lung șir de obligații față de alții

4.    ești chinuit de gânduri negre

5.    ți-ai pierdut bucuria de a trăi

6.    simți că nimic din viața ta nu te mai reprezintă

 

Redescoperă-ți energia pozitivă și bucură-te de fiecare moment fericit, alături de cei dragi.

 

RECENZII TRANSFORMĂ STRESUL ÎN ENERGIE ȘI POFTĂ DE VIAȚĂ

 

„Argumentul cel mai bine construit al lui Boardman este că atenția societății îndreptată în mod prioritar spre preocuparea față de propria persoană face mai mult rău decât bine. Crearea unei comunități, cu prieteni și o familie afectuoasă, sunt cruciale pentru starea de bine, iar concentrarea pe sine poate duce la frământări și, în cele din urmă, depresie. ” – Publishers Weekly

 

„Dacă doriți să trăiți o viață mai împlinită, Samantha Boardman vă oferă exact ideile de care aveți nevoie. Transformă stresul în energie și poftă de viață e parțial un volum de memorii, parțial informație colectată de-a lungul carierei sale de psihiatru și parțial o colecție de date științifice inovatoare. Exvcepțională, plină de căldură și, mai presus de toate, un ghid ușor de aplicat care te conduce spre o viață bine trăită.” – Angela Duckworth, scriitoare.

 

 

PREZENTARE MANIFEST: 7 PAȘI PENTRU A-ȚI TRANSFORMA VIAȚA

 

Scrisă de coach-ul de dezvoltare personală și „regina manifestării” Roxie Nafousi, această carte este un ghid esențial pentru oricine își dorește să-și acceseze puterea interioară și să-și creeze viața pe care a visat-o.

 

„Manifestarea este o îmbinare a științei și a înțelepciunii; este o filozofie de viață și o practică de dezvoltare personală care te ajută să-ți trăiești cea mai bună existență.”

 

În doar șapte pași simpli, explicați în detaliu, și cu exemple din viața personală a autoarei, poți înțelege cu adevărat arta materializării celor mai profunde dorințe și crearea echilibrului interior.

 

Fie că vrei să atragi acea relație sănătoasă și partenerul ideal, să obții jobul perfect ori să-ți cumperi casa în care te-ai imaginat dintotdeauna, sau poate doar să înveți să te iubești pe tine și să nu te mai autosabotezi, cartea aceasta îți va arăta concret, pas cu pas, cum poți ajunge acolo, oricare ți-ar fi destinația:

 

1.     Formează-ți o viziune clară

2.     Elimină teama și îndoiala

3.     Armonizează-ți comportamentul

4.     Treci testele Universului

5.     Îmbrățișează recunoștința

6.     Transformă invidia în inspirație

7.     Ai încredere în Univers

 

Deblochează-ți resursele interioare și pornește în călătoria care îți va transforma visurile în realitate ca prin magie!

 

RECENZII MANIFEST: 7 PAȘI PENTRU A-ȚI TRANSFORMA VIAȚA

 

„Am citit cartea lui Eckhart Tolle când a apărut, am făcut cursul cu el și Oprah și am lucrat la mine cu tot ce am învățat de acolo, dar cartea asta m-a ajutat în sfârșit să decodific principiile și să le integrez mai ușor. Ador formatul cărții acesteia - ușor de citit și de implementat. E un must read pentru oricine vrea să apese butonul de resetare a vieții sale!” – Michael Haley

 

„Mi-a plăcut că Roxie folosește un limbaj accesibil și a făcut mesajul foarte ușor de înțeles, a dat exemple din viața reală și din realitatea actuală, ceea ce a făcut să fie un mesaj cu care nu doar că am rezonat, dar care m-a inspirat!” – Tracey

 

PREZENTARE MANIFEST: TRECI LA NIVELUL URMĂTOR

 

Ai puterea de a-ți crea viața pe care ți-o dorești!

 

Îți dorești să atragi acea relație sănătoasă și partenerul ideal, să obții job-ul perfect sau poate doar să înveți să te iubești pe tine însuți cu adevărat? Ai încredere că Universul îți poate împlini orice dorință.

 

Manifestarea este o îmbinare a științei și a înțelepciunii; este o practică de dezvoltare personală și o filozofie de viață care te ajută să trăiești cea mai bună existență. Învață să o folosești!

 

Spre deosebire de Legea Atracției, manifestarea nu este doar despre vizualizarea dorințelor și așteptarea ca ele să se întâmple de la sine. Manifestarea presupune să ai o viziune clară asupra a ceea ce îți dorești cu adevărat, să elimini teama și îndoielile, să ieși din zona de confort și să acționezi.

 

În acest volum al ghidului Manifest, Roxie Nafousi te invită să aprofundezi cei 7 pași ai manifestării, să te cunoști mai bine și să începi să îți vindeci acele răni care te împiedică să te accepți și să îți permiți să fii pe deplin fericit.

 

Această carte este pentru tine dacă:

 

·        Îți dorești mai mult de la viață, dar crezi că nu vei reuși niciodată să obții.

·        Simți că ai mult potențial, dar nu știi cum să-l exploatezi.

·        Știi că tot ce e mai bun se află dincolo de zona de confort, dar ai temeri și îndoieli care te țin pe loc.

·        Nu ai suficientă încredere în tine și încă nu ai descoperit tainele iubirii de sine.

·        Ai citit despre Legea Atracției, metoda vizualizării, chiar și Secretul, dar nu ai obținut rezultate.

 

RECENZII MANIFEST: TRECI LA NIVELUL URMĂTOR

 

„O lectură motivantă și clară, plină de exerciții utile, cartea explorează tot, de la copilul tău interior la ritualurile zilnice, ieșirea din zona de confort și cum să încetăm să ne mai pese de părerea altora.” – Vogue

 

„Roxie e vocea asertivității. Sunt atâtea mituri și prejudecăți legate de legea atracției. Am fost atras din plin de reflecțiile ei practice, înțelepte și ușor de aplicat legate de manifestare.” – Jay Shetty

 

„Îți dorești să trăiești mai organizat? Pune ochii pe Manifest: Treci la nivelul următor!” – Hello!

Detalii produse
Despre Roxie Nafousi
Roxie Nafousi
Biografie
Roxie Nafousi este o personalitate cunoscuta si inspirationala in domeniul stilului de viata sanatos, al dezvoltarii personale si al frumusetii interioare. Ca autor, blogger si antrenor de viata, ea isi impartaseste experienta si cunostintele in domeniul dezvoltarii personale si al bunastarii.

Roxie Nafousi a castigat popularitate prin intermediul blogului si prezentei sale pe platformele de social media, unde isi impartaseste sfaturi, ganduri si idei despre modul de a trai o viata echilibrata si implinita. Abordarea sa se concentreaza pe frumusetea interioara, autoingrijire, acceptarea de sine si dezvoltarea unui mindset pozitiv.

In ceea ce priveste dezvoltarea personala, Roxie Nafousi pune un accent deosebit pe autocunoastere, autocompasiune si gestionarea emotiilor. Prin scrierile sale, ea incurajeaza cititorii sa-si exploreze potentialul, sa-si depaseasca limitele si sa-si urmeze pasiunile, astfel incat sa traiasca o viata autentica si implinita.

Ca antrenor de viata, Roxie Nafousi ofera sprijin si indrumare personalizata celor care doresc sa-si transforme viata si sa atinga obiectivele lor. Ea isi ajuta clientii sa-si descopere valorile, sa-si dezvolte increderea in sine si sa-si creeze un plan de actiune pentru a-si atinge visele si aspiratiile.

In plus, Roxie Nafousi a scris si publicat o carte intitulata ""The Roxy Handbook: The Ultimate Guide to Self-Care, Mindset, and Inspiration"", care a devenit un succes in randul cititorilor in cautarea de solutii pentru a-si imbunatati starea de bine si a-si descoperi potentialul.

Prin intermediul platformelor sale online, precum si prin prelegeri si evenimente, Roxie Nafousi isi impartaseste mesajele si invataturile sale, inspirand si motivand oamenii sa-si traiasca viata intr-un mod autentic, echilibrat si implinit.

Cu un stil de comunicare sincer si autentic, Roxie Nafousi reuseste sa creeze o conexiune profunda cu publicul sau si sa ofere invataturi practice si motivationale pentru o viata plina de fericire, implinire si succes in toate domeniile.

Aceasta descriere incearca sa evidentieze contributiile si abordarea lui Roxie Nafousi in domeniul dezvoltarii personale, bunastarii si frumusetii interioare.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Despre Dr. Samantha Boardman
Dr. Samantha Boardman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Samantha Boardman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Samantha Boardman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Samantha Boardman. Fiecare carte scrisa de Dr. Samantha Boardman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Samantha Boardman in categoria Dr. Samantha Boardman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.75

32 recenzii

5 stele

25

4 stele

6

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


A

Adela Năstase

Livrare deosebit de rapidă

Felicitări Bookzone pentru promptitudine, mi-au ajuns cărțile a doua zi, desi am făcut comanda după-masa (sunt din Zalău). Voi reveni cu recenzia despre pachet după ce le citesc, dar am ținut neapărat să vă felicit 👏👍

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristian Enachescu

Autoarea oferă o abordare unică asupra stresului, evidențiind potențialul acestuia de a fi transformat într-o resursă pozitivă. Cartea este bine structurată și ușor de urmărit. Totuși, cartea poate fi uneori prea teoretică, fapt ce o face mai putin ideala pentru cititorii care caută soluții rapide și concrete.

Recenzie pentru cartea Transformă stresul în energie și poftă de viață

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gabriela Negoiu

În „Transformă stresul în energie și poftă de viață”, cititorii au parte de informații solide și bine fundamentate. Varietatea de strategii și tehnici pentru gestionarea stresului le permite să găsească soluțiile cele mai potrivite. Se subliniază importanța relațiilor sociale și a unui sistem de suport în gestionarea stresului și în dezvoltarea rezilienței. De asemenea, ar fi fost utilă o secțiune de concluzii care să sintetizeze principalele idei și să ofere o recapitulare a informațiilor cheie.

Recenzie pentru cartea Transformă stresul în energie și poftă de viață

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Radu Munteanu

„Transformă stresul în energie și poftă de viață” oferă o perspectivă diferită asupra stresului și subliniază potențialul acestuia de a fi transformat într-o resursă valoroasă. Autorul folosește un limbaj clar și concis, iar exemplele practice și recomandările concrete sunt ușor de aplicat în viața de zi cu zi. . Ar fi fost utilă includerea unor resurse suplimentare, cum ar fi liste de lecturi recomandate sau linkuri către articole și studii relevante.

Recenzie pentru cartea Transformă stresul în energie și poftă de viață

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Aida-Bianca Groza

Spre deosebire de cartea precedentă, aceasta nu mi-a plăcut la fel de mult. Culmea, pentru că aceasta are mult mai multe exerciții practice pentru dezvoltarea personală, but for some reason nu a funcționat neapărat pentru mine.🤷🏽‍♀️ O recomand însă celor care sunt la început de drum cu partea de dezvoltare personală, ar putea fi utilă în acest sens.☺️

Recenzie pentru cartea Manifest: Treci la nivelul următor

1

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cezarina Buricea

Foarte ajutătoare

Recenzie pentru cartea Manifest: Treci la nivelul următor

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ioana Maria Măceș

Foarte ajutătoare

Îmi place modul în care Roxie Nafousi alege să își scrie cărțile. Ador tot ce scrie

Recenzie pentru cartea Manifest: Treci la nivelul următor

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea Palimariu

Must-have and must-read

O carte excepțională. Explică detaliat și te duce atât de concis în drumul către manifestare, pas cu pas. Mi-am făcut pagini întregi de notițe și încrederea în capacitățile mele a crescut foarte mult. Și încrederea ca tot ce se întâmplă chiar dacă pare negativ, este spre ceva bun. Și încrederea ca atunci când cred cu adevărat, se va întâmpla. O recomand cu siguranță. Deși ascultasem înainte podcasturi, văzusem filmulețe legate de manifestare, cartea aceasta e la un alt nivel.

Recenzie pentru cartea MANIFEST - Ediție Cartonată

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Budean Alexandra

O carte foarte bună, care o recomand tuturor cititorilor de cărți. O adevărată valoare în biblioteca.

Recenzie pentru cartea MANIFEST - Ediție Cartonată

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Sipos Carina-Flavia

Cuprinde toate lucrurile pe care trebuie sa le știi despre manifestare, pe care de altfel l-am mai întâlnit în online dar e bine sa fie toate într-un sigur loc și într-o ordine pentru a știe ce trebuie sa faci daca chiar crezi in manifestare și vrei sa aibă efecte în viața ta.

Recenzie pentru cartea MANIFEST - Ediție Cartonată

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

BestSeller
-39%
Manifest pentru copii

Manifest pentru copii

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
Nou
-27.5%
Limbajul secret al chipului

Limbajul secret al chipului

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
Hardcover
BestSeller
-39%
MANIFEST - Ediție Cartonată

MANIFEST - Ediție Cartonată

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-30.1%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
-66.3%
-22%
Manifestarea

Manifestarea

PRP: 34 Lei 26.52 Lei
Nou
-30.1%
Vindecă-ți rădăcinile

Vindecă-ți rădăcinile

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-30.1%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-63.8%
BestSeller
-40.8%
-27.5%
BestSeller
-38%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 37.2 Lei
-27.5%
Anatomia traumei

Anatomia traumei

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
-30.1%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-50.8%
-33.4%
BestSeller
-40.8%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 29 Lei
Nou
-18.4%
Nu mai e ca la început?

Nu mai e ca la început?

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-26.1%
Dumnezeu îți vorbește

Dumnezeu îți vorbește

PRP: 49.9 Lei 36.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Manifesta energie pozitiva

-46.7%
-33.4%
Transport
gratuit
BestSeller
-48.4%
PRP: 147.9 Lei

64.9 Lei