Andrei Vulpescu

Femeile inteligente vorbesc pe limba barbatilor

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29 Lei

„Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților” este ghidul care te va scoate din stereotipul relațiilor imature și toxice. Te va ajuta să intri în mintea bărbaților, să le descoperi secretele și să îți asumi iubirea pentru un partener matur.

„Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților” este ghidul care te va scoate din stereotipul relațiilor imature și toxice. Te va ajuta să intri în mintea bărbaților, să le descoperi secretele și să îți asumi iubirea pentru un partener matur.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Femeile inteligente vorbesc pe limba barbatilor

Format
130x200
Număr pagini
304
Editura
Bookzone
Autor
Andrei Vulpescu
Anul publicării
2020
ISBN
9786069008799

Rezumat Femeile inteligente vorbesc pe limba barbatilor - Andrei Vulpescu

„Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților” este ghidul care te va scoate din stereotipul relațiilor imature și toxice. Este cartea care te va ajuta să intri în mintea bărbaților, să le descoperi secretele și să îți asumi iubirea pentru un partener matur.

Comandă acum cartea și află care sunt dorințele bărbaților!

„Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților” este ghidul care te învață să recunoști bărbații inteligenți și nevoile acestora. Este lecția care te pregătește de fapt pentru relația funcțională cu bărbatul inteligent, pentru iubirea matură. Este cartea care îți deschide ochii în fața relațiilor toxice și care te învață să spui „DA” schimbării.

De la blocaje la soluții, de la relațiile imature la duoul femeie puternică – bărbat inteligent, de la schimbarea inevitabilă a gândirii în cuplu la înțelegerea și aprecierea partenerului, de la credințele și miturile care fac mai degrabă rău relațiilor la ponturi și bune practici pentru a avea o relație funcțională și cu sens.

Toate acestea într-o carte care te va face să descoperi adevărul despre bărbați și să îți dorești nu perfecțiunea, ci o relație sănătoasă, departe de clișee și de stereotipuri. Excelează în jocul relațiilor cu ajutorul manualului de utilizare a bărbatului inteligent!

Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților te va ajuta să:

· Recunoști și cucerești bărbatul inteligent; · Descoperi dorințele ascunse și gândurile bărbatului inteligent; · Înțelegi ce presupune o relație sănătoasă și asumată; · Identifici partenerul potrivit pentru tine și eviți relațiile toxice; · Te cunoști cu adevărat și faci loc în viața ta dezvoltării emoționale; · Iubești matur un partener cu principii și valori solide; · Îl păstrezi lângă tine pe bărbatul inteligent și matur pe care îl iubești.

Recenzii de la cititori

Răspunsuri care deschid ochi „Dacă ești în fața standului unei librării și învârți cartea asta în mână, cântărind dacă s-o iei sau nu… îți spun că autorul are o scriitură mai inedită. Este abrupt, direct, însă știe de fiecare dată ce spune, pune degetul pe rană și întrebările lui pot genera răspunsuri care deschid ochi. Dacă deja ai luat cartea și nu-ți place… te poți supăra și pe mine, sunt unul dintre cei care l-am încurajat pe Vulpescu să se apuce de scris. Dar mă aștept să-ți placă și să-mi mulțumești.” - Cabral Ibacka

O carte cu și despre suflet „Este o carte scrisă direct, fără perdea sau cosmetizări inutile, o carte care prezintă situații prin care trec oamenii în relațiile de cuplu și care atacă subiecte despre care se vorbește mai puțin, cel puțin în societatea românească. Nu este o carte care se adresează exclusiv femeilor, bărbații având rezervată “felia lor de tort”. „Bărbații inteligenți NU au nevoie de amante” nu este o carte cu sfaturi, ci o carte cu și despre suflet, cu și despre viață, cu și despre situații pe care le întâlnim peste tot în jur – de la certuri și relații toxice și până la infidelitate și plictis în doi.” – Stilmasculin.ro

Simplă, flagrantă „Este scrisă într-o manieră care te va face să nu mai lași cartea din mână până nu o termini, simplă, flagrantă. Te va amuza, te va liniști, te va face să încerci să reții anumite cuvinte de ale lui, ba chiar te va face să împărtășești diferitelor persoane diverse pasaje, imediat după ce le-ai citit.” – Ana Vasilescu

Dorința de eliberare din toate clișeele „Andrei Vulpescu nu încearcă prin această carte să prezinte cititorilor o poveste fabuloasă despre iubirea perfectă, dar în acelaşi timp imposibil de atins de către oameni, o iluzie a fericirii, ci doreşte să trezească în ei dorinţa de eliberare din toate clişeele, stereotipurile şi negativismele în care au crescut şi pe care le predau mai departe sub denumirea de „dragoste", eliberare ce tinde spre crearea unui mediu propice dezvoltării emoţionale, unei relaţii sănătoase şi descoperirea adevăratei taine care ne face pe noi, oamenii, invincibili; şi anume IUBIREA.” – Pierduți în Literatură

Experiențe extrase din viață „Fiecare pagină din cărțile domnului Vulpescu prezintă experiențe extrase din viață, trăite și metamorfozate, uneori dure, alteori minunate. Dar întotdeauna adevărate. Și acest lucru conferă unicitate, frumusețe și bogăție scrierilor domniei sale!” – Eugenia

Despre autor

Blogger de relații, jurnalist, scriitor, artist și terapeut în formare. Andrei Vulpescu este unul dintre cei mai apreciați autori români de dezvoltare personală. Este scriitorul căruia nu îi lipsește curajul când vine vorba despre crudul adevăr al relațiilor. Cărțile lui Andrei Vulpescu s-au vândut în peste 52.000 de exemplare, fiind ca un dicționar al trăirilor și al sufletului pentru toți cititorii săi.

Bun cunoscător al spiritului uman, mai ales în relațiii, Andrei Vulpescu a reușit să aștearnă în cuvinte manualul de utilizare a bărbatului inteligent, precum și regulile jocului relațiilor. Fără metafore, fără zahăr adăugat, fără restricții și clișee.

Comandă acum cartea „Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților”, intră în mintea bărbaților și bucură-te de împlinirea pe care ți-o aduc relațiile mature!

Fragment din carte

Un bărbat vrea să se simtă bărbat în preajma ta, nu sugar! Un bărbat inteligent nu va avea nevoie de gesturi din partea ta. Dacă îl interesezi, el va investi automat timp, energie, sentimente și resurse în relația cu tine! Tu nu trebuie să faci altceva decât să fii femeie! Și să te bucuri de asta! Atunci când este interesat, n-are nevoie de manipulări. Cu cât te place mai mult, cu atât își va dori să fie în preajma ta. Relaxează-te, respiră și bucură-te de asta! Încearcă să faci planuri în locul lui și vei vedea cât de repede va uita că exiști. Dacă te place, te caută! Este un adevăr profund! Dacă nu te caută, nu are sens să te întrebi de ce nu o face! Lasă-l să fie bărbat și tu ai grijă de feminitatea ta! Este fix atât de simplu. Bărbații inteligenți, care n-au nevoie de amante, dar au nevoie de apreciere și amor, își doresc partenere feminine!


Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Femeile inteligente vorbesc pe limba barbatilor înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Andrei Vulpescu
Andrei Vulpescu
Biografie
Blogger de relații, jurnalist, scriitor, artist și psiholog, Andrei Vulpescu este unul dintre cei mai apreciați autori români de dezvoltare personală. Este scriitorul căruia nu îi lipsește curajul când vine vorba despre crudul adevăr al relațiilor. Cărțile lui Andrei Vulpescu s-au vândut în peste 100 000 de exemplare, fiind adevărate dicţionare ale trăirilor și sufletului pentru cititori. Bun cunoscător al spiritului uman, mai ales în relații, Andrei Vulpescu a reușit să aștearnă în cuvinte regulile jocului iubirii. Fără metafore, fără zahăr adăugat, fără restricții și clișee.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.5

10 recenzii

5 stele

5

4 stele

5

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Desi este la modul limbajul “non-conformist”, ca sa soun altfel; nu sunt de acord cu limbajul folosit de autor. Mi se pare vulgar. In prima faza, chiar imi venea sa arunc cartea, gandindu-ma ca alti bani pierduti pe o carte nefolositoarw. Parerea mi s-a schimbat doar in proportie de 25%. Este o carte scrisa de un barbat. Punct. Atat stie el sau crede el despre femei. Este usor sa etichetezi ce este sau gandeste o femeie, cand nu esti femeie. La fel cum imi e mie usor sa etichetez un colet… nu sunt de acord cu el in multe privinte. Foarte multe privinte, mi se par eronate ba chiar misogine. Dar e doar parerea mea. Sunt o femeie puternica, cu o relatie sanatoasa. Si ma ajuta sa fiu o femeie puternica. Probabil ca autorul nu a intalnit la viata sa decat femei care doar se proclamau puternice, si probabil ca acele femei erau si singure; altfel nu imi imaginez cum poate spune acele “informatii”. Per total, cartea ofera cateva informatii utile, dar titlul nu cred ca este deloc potrivit. Ai crede ca este o carte scrisa pt femei, cum sa invete limbajul unui barbat inteligent. Cartea se refera si la barbati, si la femei. Plus ca sunt multe mentiuni ale autorului, care sunt evazive, care nu sunt explicate. Imi par aruncate in carte doar de dragul de a umplu pagini. Sincer, ma asteptam la mai mult. Inclusiv iubitul meu a spus ca este o carte penibila. Cartea lui Andrei Ciobanu i se mai pare mult mai buna decat aceasta “lectura”. Sunt sanse mari sa fiu etichetata de autor precum una din femeile din cartea lui, insa e doar parerea mea. So, no offense! Dar autorii straini sunt mai specializati, folosesc un termen profesional, nu brutal si vulgar. Iar informatiile sunt corecte.

0

Răspunde

Comentarii(1)

S

Simona Sîrbu

Ce cărți scrise de autori străini recomandați în acest sens?

C

Cristina Ciocoiu-Petcu

Am scris asta susținând totodată celelalte recenzi

Consider că este o carte utilă și sunt de acord cu majoritatea ideilor prezentate. Singura idee cu care nu sunt tocmai de acord este aceea că o femeie puternică este o femeie care caută situații dificile pentru a demonstra că așa este.

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andra Elena Enache

Așa cum o spune și titlul, femeile inteligente, trebuie să vorbească aceeași limbă cu bărbatul de lângă ele. Înțelegerea în cuplu este esențială și cum să înțelegi mai bine un bărbat, dacă nu fiind conștientă de modul în care gândește? Așa cum femeile au anumite dorințe, și bărbații au unele nevoie pe care, chiar dacă nu le spun cu voce tare, femeile le pot intui. Se citește ușor, autorul spune tot ce are de spus în mod direct, abrupt. Autorul pledează pentru anticalofilism. Este autentic în ceea ce scrie și astfel, informația ajunge rapid la cititor. Mi-am imaginat constant că vorbesc cu un prieten. Nu o să lăsați cartea din mână până când nu o veți termina.

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Madalina Maximciuc

Dupa lectura primului volum, aceasta mi s a parut putin diferita la inceput, dar s a dovedit a fi la fel de utila pana la final. Recomand ambele volume din tot sufletul🥰 Ma simt mandra ca le am in biblioteca.

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mădălina Fundeanu

Autorul pune pe tavă cititorilor câteva sfaturi utile în ceea ce privește relațiile și abordează un subiect important: relațiile toxice. Am apreciat cartea, chiar dacă nu am fost în totalitate de acord cu toate ideile prezentate. Merită să îi oferiți o șansă.

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria Ana

Mi-a plăcut destul de mult "Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților", cu toate că la prima vedere nu a părut genul meu de lectură📚 O perspectiva interesantă asupra relațiilor, adaptată la societatea românească, ce conține sfaturi utile. Am apreciat umorul autorului(credeți-mă că al doilea capitol mi-a stârnit râsul), dar au fost și câteva idei cu care nu am fost de acord. Recomand drept o lectură lejeră, perfectă pentru cei ce doresc câteva sfaturi pentru a avea o relație reușită. De asemenea, autorul explică ce înseamnă o relație toxică(cum o diferențiem, cum dependența nu înseamnă iubire, cum uneori trebuie să spunem nu)

0

Răspunde

Comentarii(0)

K

Karina Szauftman

Mi-a plăcut mult această carte! A fost foarte interesant să privesc relațiile prin perspectiva bărbaților. De asemenea este destul de accesibilă ca limbaj și să nu mai spun de simțul umorului care au făcut lecturarea sa o adevărată plăcere.

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Roxana Pătrașcu

O carte inteligentă scrisă pentru fiecare dintre noi! M-a surprins plăcut!

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Beatrice .

Dacă există vreo carte care să vorbească unei femei deschis despre realitatea unei relații, e aceasta. E și pentru femei și pentru bărbați, dar cel mai important detaliu este că e o carte inteligentă.

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

MA Maria

Femeile inteligente vorbesc pe limbajul barbatilor

A fost o carte interesanta de la care nu aveam mari asteptari dar chiar mi-a placut si m-a surprins placut!

1

Răspunde

Comentarii(0)

Pachete

BestSeller
-53.3%
-25%
Pachet Femeia inteligenta

Pachet Femeia inteligenta

PRP: 72 Lei 54 Lei
-69.4%
BestSeller
-60.2%
Pachet Ce vor bărbații

Pachet Ce vor bărbații

PRP: 98 Lei 39 Lei
BestSeller
-30.2%
-25%
Pachet Femeia irezistibila

Pachet Femeia irezistibila

PRP: 111 Lei 83.3 Lei

De la același autor

-66.7%
Pachet Ganduri de barbat

Pachet Ganduri de barbat

PRP: 147 Lei 49 Lei
-38.5%
Scrisoare
-60.2%
Pachet Limbajul iubirii

Pachet Limbajul iubirii

PRP: 98 Lei 39 Lei
BestSeller
-30.2%
BestSeller
-59.4%
Scrisoare
-69.9%
-59.4%
Colectionarul de despartiri

Colectionarul de despartiri

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-53.3%
Nou
-42.4%
-30%
-20%
Iubim sau ne mințim?

Iubim sau ne mințim?

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-40.8%
Nou
-23.8%
Nu mai e ca la început?

Nu mai e ca la început?

PRP: 55 Lei 41.9 Lei
-20%
Iubim sau ne mințim?

Iubim sau ne mințim?

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-42.4%
BestSeller
-53.3%
-49.2%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-60.2%
Pachet Ce vor bărbații

Pachet Ce vor bărbații

PRP: 98 Lei 39 Lei
BestSeller
-30.2%
-25%
Pachet Femeia irezistibila

Pachet Femeia irezistibila

PRP: 111 Lei 83.3 Lei
-5%
Regulile seductiei

Regulile seductiei

PRP: 25 Lei 23.75 Lei
-59.4%
Colectionarul de despartiri

Colectionarul de despartiri

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-25%
Pachet Femeia inteligenta

Pachet Femeia inteligenta

PRP: 72 Lei 54 Lei
Scrisoare
-69.9%
BestSeller
-59.4%
-24.9%
Scrisoare
-60.2%
Pachet Limbajul iubirii

Pachet Limbajul iubirii

PRP: 98 Lei 39 Lei
-25%
-66.7%
Pachet Ganduri de barbat

Pachet Ganduri de barbat

PRP: 147 Lei 49 Lei
Nou
-8.3%
Povestea ta are sens

Povestea ta are sens

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Nou
-18.4%
Limbajul secret al chipului

Limbajul secret al chipului

PRP: 55 Lei 44.9 Lei

Cumparate impreuna cu Femeile inteligente vorbesc pe limba barbatilor

BestSeller
-59.4%
BestSeller
-36.1%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 31.9 Lei
-49%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-20%
Iubim sau ne mințim?

Iubim sau ne mințim?

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-24.9%
Arta manipularii

Arta manipularii

PRP: 39.9 Lei 29.96 Lei
BestSeller
-25%
Arta sexualității

Arta sexualității

PRP: 47.9 Lei 35.92 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-13.1%
BestSeller
-36.5%
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-49.2%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-49.2%
Cine nu e gata

Cine nu e gata

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-36.1%
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-59.4%
Colectionarul de despartiri

Colectionarul de despartiri

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-10%
Rusinea

Rusinea

PRP: 47 Lei 42.3 Lei
PRP: 49 Lei

29 Lei