Gillian McAllister

In locul nepotrivit, la timpul nepotrivit

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39 Lei

Descoperă un thriller captivant, plin de suspans și secrete, despre familie, crime și sacrificii făcute în numele iubirii. O carte care te prinde încă de la primele pagini și te surprinde cu un final neașteptat. 

Descoperă un thriller captivant, plin de suspans și secrete, despre familie, crime și sacrificii făcute în numele iubirii. O carte care te prinde încă de la primele pagini și te surprinde cu un final neașteptat. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații In locul nepotrivit, la timpul nepotrivit

Dimensiune
130x200
Număr pagini
400
Editura
Bookzone
Autor
Gillian McAllister
Anul publicării
2022
ISBN
9786303050140

Rezumat In locul nepotrivit, la timpul nepotrivit - Gillian McAllister

În locul nepotrivit, la timpul nepotrivit – o carte recomandată de REESE WITHERSPOON


Poți să împiedici o crimă după ce s-a întâmplat?


Este octombrie şi e trecut de miezul nopții. Îți aștepți fiul de 18 ani să ajungă acasă. În timp ce privești pe fereastră, el își face apariția, însă nu e singur. Se îndreaptă către un bărbat și are o armă în mână. Ceea ce vezi este greu de crezut: băiatul tău drăgălaș și mai mereu zâmbăreț omoară cu sânge rece un străin, chiar în fața casei tale. Nu știi cine e. Și nu știi de ce. Știi doar că fiul tău a fost arestat, iar viitorul său, spulberat.

Adormi, în acea noapte, lipsită de speranță. Totul este pierdut.

Până când te trezești… și este ieri, ziua de dinainte de incident. Iar apoi te trezești cu o zi și mai înainte. În fiecare dimineață te trezești cu o zi, cu o lună, cu ani mai devreme, cu o nouă șansă de a opri crima. Undeva, în trecut, se ascunde adevărul, motivul acestei crime. Singura ta șansă este să-l descoperi.

RECENZII


„Pur și simplu ador această carte, sunt îndrăgostită de ea. Pagină după pagină, este atât de captivantă, încât nu m-am putut opri din citit. Și ce deznodământ, de necrezut întorsătura de la final.” – REESE WITHERSPOON


„Un thriller pe care nu-l poți lăsa din mână și care te provoacă să te întrebi «eu ce aș face?».” ‒ ERIN KELLY, pentru „În locul nepotrivit. La timpul nepotrivit”


Cea mai bună carte pe care am citit-o în ultimul timp! Pur și simplu genială! McAllister își construiește povestea ca pe un joc bine gândit până în cele mai mici detalii. – ADELE PARKS, pentru „În locul nepotrivit. La timpul nepotrivit”

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea In locul nepotrivit, la timpul nepotrivit înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Gillian McAllister
Gillian McAllister
Biografie
Gillian McAllister, de origine britanică, este una dintre cele mai importante autoare de thrillere și bestsellere New York Times, iar cărțile ei au fost selectate cu mândrie de Clubul de carte al lui Reese Witherspoon și Clubul de carte Richard & Judy. Mai mult, cele opt cărți publicate au fost deja traduse în 31 de limbi, bucurându-se de un succes răsunător în întreaga lume.
Autorul cărților:
În locul nepotrivit, la timpul nepotrivit, Noaptea în care totul s-a schimbat
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.62

8 recenzii

5 stele

5

4 stele

3

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


E

Eliza

Unul dintre cele mai bune plot-twist-uri pe care le-am citit vreodată.

Ultimele 100 de pagini le-am citit pe nerăsuflate. Au fost așa de intense, plus că nici măcar nu am prevazut mai bine de jumătate dintre dezvăluiri. Vă recomand să citiți cartea mai ales pentru felul cum se încheie și pentru modul în care se petrece acțiunea. Ce mi-a plăcut: plot-twist-ul de la final, pur și simplu a reușit să mă lase cu gura căscată; faptul că acțiunea se petrece în mod invers; capitolele scurte care fac parcurgerea cărții mult mai ușoară; misterul din spatele crimei; ideea în sine de a călători în timp, plus informațiile pe care le aflăm pe parcursul cărții

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Anca Adriana Rucareanu

În locul nepotrivit la timpul nepotrivit este cartea pe care am văzut-o cel mai des menționată în ultima vreme. Clubul de carte al lui Reese Witherspoon ne aduce mereu în atenție povești intrigante, pline de viață și de detalii neașteptate. Iar rețelele de socializare au viralizat postările ei despre această carte. Trebuie să spun că nu întotdeauna m-am potrivit, literar vorbind, cu alegerile de la clubul de carte al lui Reese. Dar eram tare, tare curioasă în legătură cu această poveste! „Pur și simplu ador această carte, sunt îndrăgostită de ea. Pagină după pagină, este atât de captivantă, încât nu m-am putut opri din citit. Și ce deznodământ, de necrezut întorsătura de la final.” – REESE WITHERSPOON Cum prietenii de la editura Bookzone ne-au delectat cu două romane scrise de Gillian McAllister, am profitat și le-am adus pe amândouă acasă. Pe una am pus-o pe raft, pe alta am păstrat-o pe noptieră, sigură fiind de faptul că lista mea de lectură va suferi modificări. Și așa s-a și întâmplat. Dar nu regret nimic! Chiar a fost o lectură surprinzătoare, cu un subiect pe care nu l-am mai întâlnit de ceva vreme și cu un joc de imaginație extrem de interesant.

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Claudia Zaha-Gurzau

Cartea este locul în care genurile thriller și SF se îmbină. Într-o seară inofensivă de octombrie, viața lui Jen se schimbă pentru totdeauna când îl vede pe fiul ei ucigînd un bărbat chiar în fața ei. Incapabilă să înțeleagă ce s-a întâmplat, prioritatea ei este să-și păstreze fiul în siguranță. A doua zi se trezește, mintea ei năucită fiind de evenimentele din noaptea precedentă, dar concentrându-se pe ceea ce trebuie să facă. Dar încetul cu încetul devine clar că nu totul este ceea ce pare. Jen s-a trezit de fapt ieri. Și în fiecare noapte ea se culcă, ziua se întoarce din nou în timp. Călătorind înapoi peste zile, luni și ani, Jen încearcă din răsputeri să folosească informațiile la care este martoră pentru a-și da seama de ce fiul ei ar comite o crimă și, mai important, cum să-l oprească. Pe măsură ce trece din ce în ce mai mult în trecut, accelerând pe măsură ce se regăsește în anumite momente importante ale timpului, Jen se îndepărtează de incident, dar se adâncește mai mult în neclaritatea propriului ei trecut. Ea ajunge să vadă evenimentele pe care le-a trăit dintr-o perspectivă total diferită. Și cu aceste cunoștințe, relația ei cu Todd și Kelly, relația ei cu tatăl ei și cariera ei capătă un sens semnificativ nou. Dar nimic nu este așa cum pare, chiar și a doua oară. McAllister face o treabă excelentă de a deruta continuu cititorii care cred că au înțeles totul. Ea face acest lucru parțial prin întreruperea narațiunii lui Jen cu povestea lui Ryan, un tânăr polițist care ajunge să facă parte dintr-o operațiune sub acoperire pentru a doborî un grup criminal care se ocupă de droguri și de mașini furate. Cheia, așa cum reflectă și Jen, pentru o poveste bună de călătorie în timp este să aveți reguli stricte și să le respectați. McAllister își respectă regulile în mod rezonabil, astfel încât narațiunea să rămână împreună. Și, în timp ce cartea are o premisă fantastică, acesta este mult mai mult decât un roman polițist: este o investigație profundă a antecedentelor unei crime și a consecințelor pe termen lung ale deciziilor care schimbă viața, cu toate răsturnările și întorsăturile care apar împreună cu asta. Pe masură ce te apropii de final, se întâmplă o veritabilă răsturnare de situație, astfel încât toate indiciile pe care cititorul crede că le-a înțeles își schimbă total semnificația. Exact cum îi stă bine unui thriller de excepție.

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ildiko Szendrei

Un thriller extrem de inteligent. Așa l-aș cataloga. Fiecare piesă are locșorul ei. O poveste meticulos gândită, poate prea meticulos, ceea ce m-a făcut să îi scad o stea. Dar dacă vă plac poveștile despre bucle temporale și în același timp vă plac cărțile misterioase, în care abia aștepți să descoperi adevărul, atunci romanul de față este pentru voi. Nici nu am simțit cât de repede am trecut prin poveste. 😊

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

popescu mary

Un thriller excelent

O carte captivanta de la inceput pana la sfarsit!

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Lefter

O noua carte preferata

O carte citită pe nerăsuflate, in doua zile. Nu o poti lasa din maini, te captivează instant. Si finalul, superb! Merita savurata!

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gabriela

Ceva ce n-am mai citit până acum

Povestea este ceva ce n-am mai văzut sau citit până acum. E probabil cartea mea preferată din genul thriller, dacă nu, chiar printre primele oricum. A avut suspans, acțiune, dialog, tot ce-ți poți dori de la o carte ce are ca declanșator o crimă. Cartea a mai prezentat și ce poate face o mamă pentru copilul ei, devotamentul cu care o persoană te poate iubi în ciuda tuturor și puterea de a schimba viitorul. Clar recomand tuturor, chiar și pentru cei ce abia descoperă acest gen literar.

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

G. Maria

O carte care te dă cu totul peste cap! Sunt un fan al lui Gilly McAllister de câțiva ani, dar după părerea mea, acesta este cel mai bun roman de până acum. Au fost atât de multe răsturnări de situație încât nu știu dacă sunt cu capul sau cu picioarele pe pământ! Ce intrigă inteligent structurată. Nu știu cum naiba a reușit McAllister să țină evidența și să facă să se potrivească toate piesele, dar la fel ca într-un puzzle extrem de dificil, totul se potrivește perfect la final. La fel ca un magician, McAllister mi-a îndreptat atenția într-o direcție, când ar fi trebuit să privesc în cu totul altă direcție! RECOMAND! Nu ratați această carte!

0

Răspunde

Comentarii(0)

Pachete

-29.6%
Pachet Gillian Mcallister

Pachet Gillian Mcallister

PRP: 98 Lei 69 Lei
Nou
-44.9%
Pachet Adevăr fatal

Pachet Adevăr fatal

PRP: 197.8 Lei 109 Lei
-48.6%
Pachet Thrillere de colecție

Pachet Thrillere de colecție

PRP: 251 Lei 129 Lei
Nou
-34.4%
Pachet Rescrie-ți destinul

Pachet Rescrie-ți destinul

PRP: 98.9 Lei 64.9 Lei
-39.5%
Pachet Cu sufletul la gură

Pachet Cu sufletul la gură

PRP: 147 Lei 89 Lei
-36.1%
-54.2%
Pachet Premiile Goodreads

Pachet Premiile Goodreads

PRP: 216 Lei 99 Lei
-40.3%
Pachet Captiv in trecut

Pachet Captiv in trecut

PRP: 98.9 Lei 59 Lei
-39.6%
Pachet  POVEȘTI PERICULOASE

Pachet POVEȘTI PERICULOASE

PRP: 196.9 Lei 119 Lei
-43.6%
Pachet Secrete de familie

Pachet Secrete de familie

PRP: 147 Lei 82.9 Lei

De la același autor

-20.4%
BestSeller
-20.4%
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
Nou
-20.5%
Tristețea ploilor

Tristețea ploilor

PRP: 44 Lei 35 Lei
Nou
-54.7%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 374.7 Lei 169.9 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-25.4%
-10%
Fata care și-a găsit vocea

Fata care și-a găsit vocea

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-23.9%
GRAVES

GRAVES

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
-20.4%
-25.6%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 31.9 Lei
Scrisoare
-21.2%
-24.8%
-15%
Ucigatoare obsesie

Ucigatoare obsesie

PRP: 59.9 Lei 50.91 Lei
-26.7%
Nou
-20%
Să nu mă minți

Să nu mă minți

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei

Cumparate impreuna cu In locul nepotrivit, la timpul nepotrivit

-20.4%
-20%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20.4%
Nu vorbi cu străinii

Nu vorbi cu străinii

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-30.8%
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-20.4%
Șapte secrete murdare

Șapte secrete murdare

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-30.9%
Pachet Finaluri neasteptate

Pachet Finaluri neasteptate

PRP: 99.8 Lei 69 Lei
-20.4%
Doar noi doi

Doar noi doi

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-20.4%
Menajera

Menajera

PRP: 49 Lei 39 Lei
-31.4%
Marea aventură a lui Mario

Marea aventură a lui Mario

PRP: 29 Lei 19.9 Lei
-39.4%
Pachet Carley Fortune

Pachet Carley Fortune

PRP: 98.9 Lei 59.9 Lei
-20.4%
-23.9%
Seria Tzitzi-Poc

Seria Tzitzi-Poc

PRP: 105 Lei 79.9 Lei
-14.6%
-14.6%
BestSeller
-23.9%
-20%
Drowning

Drowning

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-20.4%
Secretul menajerei

Secretul menajerei

PRP: 49 Lei 39 Lei
PRP: 49 Lei

39 Lei