Daniel Goleman

Inteligenta emotionala

PRP: 57 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
45.6 Lei

Cartea care marchează o revoluţie uluitoare în psihologie prin analiza importanţei covârşitoare a emoţiilor în dezvoltarea personalitãţii umane

Cartea care marchează o revoluţie uluitoare în psihologie prin analiza importanţei covârşitoare a emoţiilor în dezvoltarea personalitãţii umane

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Inteligenta emotionala

Format
145x205
Număr pagini
536
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Daniel Goleman
Anul publicării
2018
ISBN
9786064400727

Rezumat Inteligenta emotionala - Daniel Goleman

Cartea lui Daniel Goleman a marcat o revoluţie uluitoare în psihologie prin analiza importanţei covârşitoare a emoţiilor în dezvoltarea personalitãţii umane. Studiul sãu ne explicã cum, atunci când ne înţelegem sentimentele, situaţia în care ne aflãm devine mai limpede. Descoperim chiar un nou mod de a privi cauzele bolilor care ne macinã familia şi societatea. Preluând rezultatele cercetãrilor asupra creierului şi comportamentului, autorul propune extinderea conceptului de inteligenţã. Este binecunoscut termenul de IQ- coeficientul care mãsoarã inteligenţa umanã înnãscutã şi care nu prea poate fi ameliorat pe parcursul vieţii. O asemenea înţelegere nu explicã, de pildã, situaţiile în care persoane cu un IQ mediu sau relativ scãzut au cunoscut un mare succes. De aceea, autorul a deschis calea unei psihologii care acordã un interes egal şi inteligenţei sentimentelor. Inteligenţa emoţionalã EQ presupune în primul rând conştientizare de sine, autodisciplinã şi empatie. Ea dã seama de felul în care ne controlãm impulsurile şi sentimentele. Vestea bunã este faptul cã inteligenţa emoţionalã poate fi îmbunãtãţitã. Deşi copilãria este extrem de importantã în punerea unor baze solide pentru dezvoltarea inteligenţei emoţionale, ea poate fi îmbunãtãţitã şi cultivatã inclusiv la vârsta adultã.La zece ani de la apariţia primei ediţii în limba englezã, studiul inteligenţei emoţionale a cãpãtat proporţiile unui domeniu ştiinţific autonom în slujba cãruia lucreazã un numãr impresionant de cercetãtori folosind cele mai avansate metode tehnologice. Astãzi inteligenţa emoţionalã se predã în şcoli şi universitãţi, competenţele sale au devenit criterii de angajare sau de promovare în carierã, iar programele de educaţie pe baza sa au devenit punctul de plecare în politicile sociale de prevenire a îmbolnãvirilor sau criminalitãţii. Toate acestea au început în urmã cu zece ani, de la formidabila carte a lui Daniel Goleman, Inteligenţa emoţiona

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Inteligenta emotionala înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Daniel Goleman
Daniel Goleman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniel Goleman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniel Goleman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniel Goleman. Fiecare carte scrisa de Daniel Goleman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniel Goleman in categoria Daniel Goleman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.6

10 recenzii

5 stele

6

4 stele

4

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Cristina Ciocoiu-Petcu

Această carte este scrisă foarte în detaliu pentru subiectul dat, din toate punctele de vedere. Ceva de care trebuie totuși să se țină cont este că este o carte dificilă de asimilat, dar tot pe atât de utilă. Eu consider că este foarte potrivită pentru cineva care vrea să dea la Facultatea de Psihologie. Dacă vă place această carte “inteligența socială” scrisă tot de Daniel este de asemenea potrivită pentru voi.

I

Ioana Cristina

Excelentă. Un mod de a înțelege emotiile. O forma de comunicare internă. M-a făcut să înțeleg anumite comportamente personale în anumite situații, m-am înțeles mai bine. Afli cum multe din acțiinile noastre de adult își ai rădăcinile în copilarie. Recomand! Mintea emoțională nu trebuie neglijată de când ne naștem până nu mai suntem.

A

Ana Stanciu-Dumitrache

Ne dorim atât de mult copii deștepți să aducă schimbarea în lume, dar nu ținem cont de faptul că avem nevoie de fapt de empatie, echilibru, curaj și dragoste- inteligență emoțională pentru a salva lumea. Nu IQ-ul te face un om bun, iar școala ar trebui în primul rând să îi învețe pe copii să își exprime și înțeleagă emoțiile, să se raporteze la cei din jur și să trăiască echilibrat și mai apoi să rezolve fracții și să învețe istorie. Sistemul nostru educațional e gândit greșit și neadaptat la mileniul depresiei în care trăim, dar măcar noi, cu accesul la informație pe care părinții noștri nu l-au avut, putem să le dezvoltăm copiilor noștri inteligența emoțională plecând poate de la ideea că un copil nu e prea alintat, el are nevoie de iubire și atenție, are nevoie să fie el însuși și să își exprime emoțiile, chiar dacă acestea nu sunt în tandem cu așteptările noastre de la el. Dacă nu o facem noi ca părinți și nu o face nici școala mai târziu, o vor face ședințele de terapie în cazul fericit în care el va ști să ceară ajutor. De citit și de gândit!

B

Burean Vlad-Florin

Concluziile "pe intelesul tuturor "din spatele a sute de studii si experimente prin care se evidentiaza cat de importanta si de influenta este Inteligenta Emotionala in viata fiecarui individ. Cum este influentata personalitatea fiecarui om in functie de trecutul lui si de experientele sale, insa si cum se pot corecta multe dintre aceste experiente. O carte excelenta.

A

Alina Ramona

Inteligenta emotionala se dovedeste elementul care poate schimba calea cuiva in viata.. motiv pentru care e important ca empatia si intelegerea sentimentelor sa inceapa de la o varsta frageda.

P

Panait Doina

Una dintre cele mai bune carti citite

C

Cristiana Dobroghii

Alt autor care scrie foarte bine!

T

Turcanu Irina

Mai mult decat o anatomie a creierului, mai mult decat o carte de dezvoltare personala si prin asta nu va lasati maguliti ca ar fi ceva ce musai trebuie de citit.

B

Bogdan Chelariu

Aceasta carte iti dezvaluie complexitate cu care am fost creati de Dumnezeu. Te ajuta sa te cunosti si sa dezvolti inteligenta ta emotionala. Vorbeste despre a stapani mania, a rezolva conflictele in mod pozitiv, ce este empatia si controlarea impulsurilor.

A

Andra Sebestyen

Ajută să înțelegi mai bine noțiuni despre inteligența emoțională și lucruri de baza despre anumite circuite neurale, însă nu te învață cum să aplici această IE în situații concrete din viață.

Pachete

Pachet Inteligenta emotionala

Pachet Inteligenta emotionala

PRP: 87 Lei

69.6 Lei

Pachet Fericirea adevărată

Pachet Fericirea adevărată

PRP: 102 Lei

76.5 Lei

PRP: 57 Lei

45.6 Lei