Annie McKeeDaniel GolemanRichard Boyatzis

Inteligenta emotionala in Leadership. Editia a III - a, revizuita si adaugita

PRP: 55 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
26.95 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Inteligenta emotionala in Leadership. Editia a III - a, revizuita si adaugita

Format
14,50 × 20,50 cm
Număr pagini
390
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Daniel Goleman,
Annie McKee,
Richard Boyatzis
Anul publicării
2019
ISBN
9786064401656

Rezumat Inteligenta emotionala in Leadership. Editia a III - a, revizuita si adaugita - Annie McKee, Daniel Goleman, Richard Boyatzis

>> Cum ar arăta viaţa noastră, dacă instituţiile în care lucrăm ar fi con-duse de lideri care ne inspiră? Cum ar fi şcolile în care învaţă copiii noştri, dacă profesorii ar pune accent pe dezvoltarea inteligenţei emoţionale? Şi ce s-ar întâmpla, dacă ne-am folosi cu inteligenţă emoţiile în familie şi în comunitate? 

>> În paginile cărţii de faţă se regăsesc experienţele multor lideri cu o inteligenţă emoţională deosebită. Din cercetarea acestor cazuri, au ieşit la iveală răspunsuri la întrebări vitale privind conducerea bazată pe inte-ligenţă emoţională. De exemplu, ce resurse le sunt necesare liderilor, pentru a fi eficienţi? De unde îşi trage forţa lăuntrică un lider? Cum îi inspiră pe cei din jur? Cum creează un climat favorabil inventivităţii, performanţei şi relaţiilor interumane? 

>> Iar răspunsurile sunt esenţiale, pentru că dimensiunea emoţională a activităţii de conducere uneori invizibilă, alteori ignorată determină cât de bine vor funcţiona toate celelalte aspecte organizationale. Altfel spus, acţiunile liderilor şi stările lor de spirit au un impact covârşitor asupra celor pe care îi îndrumă.

>> Conducerea bazată pe inteligenţă emoţională inspiră şi stimulează pasiunea şi entuziasmul; de asemenea, susţine motivaţia şi devotamentul. Cei care şi-au dezvoltat abilităţile emoţionale au început să se cunoască mai bine, să manifeste mai multă empatie, să dea dovadă de mai multă stăpânire de sine şi să beneficieze de relaţii interumane mai armonioase. În final se dovedeşte că maniera în care relaţionăm cu noi înşine şi cu ceilalţi, numită de Daniel Goleman inteligenţă emoţională, garantează reuşita în viaţă într-o măsură mai mare decât acumularea de titluri şi diplome.


Detalii produs
Despre Annie McKee
Annie McKee
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Annie McKee inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Annie McKee se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Annie McKee. Fiecare carte scrisa de Annie McKee este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Annie McKee in categoria Annie McKee astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Daniel Goleman
Daniel Goleman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniel Goleman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniel Goleman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniel Goleman. Fiecare carte scrisa de Daniel Goleman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniel Goleman in categoria Daniel Goleman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Richard Boyatzis
Richard Boyatzis
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Richard Boyatzis inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Richard Boyatzis se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Richard Boyatzis. Fiecare carte scrisa de Richard Boyatzis este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Richard Boyatzis in categoria Richard Boyatzis astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

1 recenzie

5 stele

1

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Cristiana Dobroghii

Pe plan profesional, de data aceasta, o altă carte foarte bună!

PRP: 55 Lei

26.95 Lei