Daniel Goleman

Daniel Goleman

Daniel Goleman este un magician al cuvintelor, aduce la viata povesti captivante si idei provocatoare. Daniel Goleman are propria viziune si creativitate unica, pe care o transpune in operele sale. Fie ca este vorba despre un roman epic, o colectie de povestiri sau o carte de poezie,Daniel Goleman ne surprinde si ne incanta cu fiecare pagina.

Unul dintre cele mai memorabile lucrari ale autorului Daniel Goleman este Inteligenta emotionala, o capodopera care a captivat inimile cititorilor de-a lungul anilor. Aceasta carte impresionanta ne introduce intr-o lume plina de aventura, emotie si intelepciune. Fiecare personaj este atent conturat, fiecare detaliu este meticulos infatisat, iar fiecare pagina ne lasa in suspans si nerabdare de a afla ce se va intampla in continuare.

Ca si in cazul altor autori talentati, procesul creativ autorului Daniel Goleman a fost unul plin de munca asidua si pasiune. Daniel Goleman a petrecut ore intregi in fata tastaturii sau a paginilor albe, in cautarea cuvintelor perfecte care sa transmita emotiile, atmosfera si profunzimea povestii sale. Fiecare fraza a fost modelata cu grija, fiecare dialog a fost intesat cu replici memorabile si fiecare descriere a fost pictata cu o maiestrie desavarsita.

In momentul in care Daniel Goleman a publicat Inteligenta emotionala, lumea literara a fost cucerita de valul de entuziasm si admiratie. Criticii au laudat originalitatea stilului sau de scriere, profunzimea personajelor si mesajul puternic pe care l-a transmis cititorilor. Nu a fost nevoie de mult timp pentru ca Inteligenta emotionala sa devina un bestseller international si sa ajunga pe lista celor mai bine vandute carti ale anului.

Impactul autorului Daniel Goleman si al cartii sale nu se limiteaza doar la succesul comercial. Mesajul universal din Inteligenta emotionala a atins inimile cititorilor de pe tot globul.

Asadar, daca ti-a placut cartea Inteligenta emotionala Atunci iti recomandam si aceste titluri scrise de catre Daniel Goleman: Forta binelui - Viziunea lui Dalai Lama pentru lumea de azi Creierul si inteligenta emotionala. Editia a II-a Focus .

Intr-o lume in continua schimbare, autorii de carti au jucat intotdeauna un rol crucial in transmiterea ideilor si a valorilor societatii. Prin intermediul scrierilor lor, acesti autori ne-au provocat sa reflectam asupra problemelor actuale, sa ne confruntam cu provocari si sa ne deschidem mintea catre perspective noi.

Pe langa capacitatea lor de a ne captiva cu povesti remarcabile, autorii de carti au si responsabilitatea de a aduce in prim-plan subiecte importante si de a stimula dialogul social. Prin abordarea unor teme precum justitia sociala, inegalitatea, libertatea sau mediu, ei pot schimba perceptiile si pot contribui la crearea unei lumi mai bune.

Nu putem uita nici de relatia speciala dintre autor si cititor. Cartile devin prieteni de incredere si confidenti, oferindu-ne confort, inspiratie si evadare din cotidian. Prin intermediul cartilor, autorii pot ajunge la sufletele noastre si pot crea conexiuni puternice care depasesc granitele timpului si spatiului.

Carti scrise de Daniel Goleman

-28.6%
Inteligenta emotionala

Inteligenta emotionala

PRP: 57 Lei 40.67 Lei
-26.8%
Focus

Focus

PRP: 55 Lei 40.25 Lei
-24.6%
Inteligenta sociala

Inteligenta sociala

PRP: 60 Lei 45.24 Lei
-30%
Insusiri modificate

Insusiri modificate

PRP: 42 Lei 29.4 Lei
-21.9%
Ce inseamna sa fii un lider bun

Ce inseamna sa fii un lider bun

PRP: 35 Lei 27.35 Lei
-22.7%
-30%
Inteligenţa ecologică

Inteligenţa ecologică

PRP: 48 Lei 33.6 Lei

Pachete promotionale Daniel Goleman

-20%
Pachet Inteligenta emotionala

Pachet Inteligenta emotionala

PRP: 87 Lei 69.6 Lei