Brian S. FriedlanderMaurice J. EliasSteven E. Tobias

Inteligenta emotionala in educatia copiilor

PRP: 45 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29.9 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Inteligenta emotionala in educatia copiilor

Format
130x200
Număr pagini
288
Editura
Curtea Veche
Autor
Maurice J. Elias,
Steven E. Tobias,
Brian S. Friedlander
Anul publicării
2019
ISBN
9786064402714

Rezumat Inteligenta emotionala in educatia copiilor - Brian S. Friedlander, Maurice J. Elias, Steven E. Tobias

Vrei să afli secretele prin care săţi creşti copilul inteligent şi echilibrat? Vrei să te foloseşti de înclinaţia lui naturală spre ludic şi experimentare, cu scopul de al învăţa lucruri noi? Îţi doreşti săi insufli şi săi cultivi diverse valori şi săl faci să înţeleagă că eşti în permanenţă lângă el, sprijinindul? Te interesează să valorifici fiecare moment petrecut în compania lui şi săl faci să dobândească aptitudini de viaţă esenţiale, pentru a ajunge un adult puternic şi independent? Pornind de la principiile expuse de Daniel Goleman în bestsellerul său Inteligenţa emoţională, autorii îţi propun metode inedite de educaţie, precum şi exerciţii practice care te pot ajuta întrun mod concret la creşterea şi dezvoltarea psihoemoţională a copilului tău.În lucrarea de faţă, părinţii sunt sfătuiţi săşi înveţe copiii să fie flexibili, creativi, empatici şi săşi exprime sentimentele, precum şi săi responsabilizeze şi să le insufle valori esenţiale. Scopul declarat al autorilor este acela de ai ajuta pe părinţi să folosească principiile inteligenţei emoţionale cu răbdare şi perseverenţă, să facă uz de intuiţie, dar mai ales să întreţină legătura afectuoasă cu copiii lor. Dacă doreşti săţi creşti copilul în aşa fel încât, mai târziu, să devină o persoană echilibrată, să păşească prin viaţă cu încredere şi optimism, să fie împlinită emoţional şi adaptată societăţii în care trăieşte, vei vedea, citind Inteligenţa emoţională în educaţia copiilor, că obiectivul tău este atât plăcut, cât şi uşor de atins!Poate că cel mai mare atu al acestei cărţi este faptul că o veţi citi cu plăcere. Autorii dau dovadă de umor şi deschidere, astfel încât subiectul relaţiilor şi al dinamicii familiale devine unul savuros şi agreabil. Terminologia folosită pentru a reda conceptele şi ideile cuprinse în Inteligenţa emoţională în educaţia copiilor este extrem de accesibilă, fără pretenţiile unui limbaj excesiv de specializat. Cartea este înţesată cu exemple şi metafore pe care părinţii le vor recunoaşte cu siguranţă.The Journal of Primary PreventionŢi sa întâmplat vreodată să te gândeşti căţi tratezi copilul întrun mod pe care nu lai accepta niciodată din partea altora? Autorii acestei cărţi îţipropun o nouă regulă de aur: trateazăţi propriii copii aşa cum ai vrea să fie trataţi de alţii. În plus, te învaţă şi cum să aplici principiul întro multitudine de situaţii. Random House Dr. Maurice J. Elias este profesor de psihologie la Rutgers University şi un expert recunoscut în rezolvarea problemelor legate de copii şi de educaţie. Steven E. Tobias, doctor în psihologie, director al Centrului de dezvoltare a copilului şi a familiei din Morristown, New Jersey, este un expert în probleme privind dezvoltarea copilului, aptitudinile sociale şi tulburãrile de deficit de atenţiehiperactivitate. Dr. Brian S. Friedlander este creator de programe pe calculator şi psiholog şcolar în New Jersey. Programele sale au fost de ajutor multor elevi şi educatori.
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Inteligenta emotionala in educatia copiilor înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Brian S. Friedlander
Brian S. Friedlander
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Brian S. Friedlander inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Brian S. Friedlander se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Brian S. Friedlander. Fiecare carte scrisa de Brian S. Friedlander este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Brian S. Friedlander in categoria Brian S. Friedlander astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Inteligenta emotionala in educatia copiilor
Despre Maurice J. Elias
Maurice J. Elias
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maurice J. Elias inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maurice J. Elias se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maurice J. Elias. Fiecare carte scrisa de Maurice J. Elias este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maurice J. Elias in categoria Maurice J. Elias astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Inteligenta emotionala in educatia copiilor
Despre Steven E. Tobias
Steven E. Tobias
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Steven E. Tobias inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Steven E. Tobias se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Steven E. Tobias. Fiecare carte scrisa de Steven E. Tobias este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Steven E. Tobias in categoria Steven E. Tobias astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Inteligenta emotionala in educatia copiilor
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Pachete

De la același autor

Alte carti din categoriile: Cresterea copilului

BestSeller
-51.1%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 26.9 Lei
BestSeller
-49.2%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-36.1%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 47.9 Lei
-77.2%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 8.9 Lei
-33.5%
BestSeller
Cu Autograf
-49.3%
-34.6%
-29.7%
BestSeller
-52.1%
-66.9%
Timpul miracolelor

Timpul miracolelor

PRP: 45 Lei 14.9 Lei
-44.8%
Corpul copilului ne vorbeste

Corpul copilului ne vorbeste

PRP: 48 Lei 26.5 Lei
-29.2%
BestSeller
Cu Autograf
-52.7%
-30.5%

Cumparate impreuna cu Inteligenta emotionala in educatia copiilor

-25.3%
Nou
BestSeller
-9.3%
-36.4%
Nou
-46.3%
Nou
BestSeller
-36.1%
-24.4%
O musca in sfantul Munte

O musca in sfantul Munte

PRP: 25 Lei 18.9 Lei
-35.3%
Ora 25

Ora 25

PRP: 40 Lei 25.9 Lei
Pliant literele alfabetului

Pliant literele alfabetului

2.5 Lei
BestSeller
-49.2%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-35.1%
BestSeller
-51.1%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 26.9 Lei
-57.5%
Pachet Dr. Shefali

Pachet Dr. Shefali

PRP: 108 Lei 45.9 Lei
-21.7%
Singuratatea unei femei

Singuratatea unei femei

PRP: 30 Lei 23.5 Lei
-30.3%
Nou
-34.4%
Nou
-27.5%
Anatomia traumei

Anatomia traumei

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
PRP: 45 Lei

29.9 Lei