Gary Chapman

Cele cinci limbaje ale iubirii. Editia a VI-a

PRP: 42 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.6 Lei
Cum poți descoperi limbajul de iubire al partenerului tău? Cartea include chestionare scurte, pe care le poți completa, precum şi întrebări aplicate.
Cum poți descoperi limbajul de iubire al partenerului tău? Cartea include chestionare scurte, pe care le poți completa, precum şi întrebări aplicate.
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cele cinci limbaje ale iubirii. Editia a VI-a

Format
130x200
Număr pagini
208
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Gary Chapman
Anul publicării
2019
ISBN
9786064402530

Rezumat Cele cinci limbaje ale iubirii. Editia a VI-a - Gary Chapman

Căsniciile nefericite se datorează adesea unui motiv simplu, după părerea autorului Gary Chapman: vorbim limbaje diferite de iubire. În experienţa sa de peste 30 de ani în calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire: cuvintele de încurajare, timpul petrecut alături de cel drag, cadourile, serviciile şi contactul fizic. Cartea le abordează pe fiecare în parte, într-un stil accesibil, din care nu lipseşte umorul.


Cum puteţi descoperi limbajul de iubire al partenerului dumneavoastră? Cartea include chestionare scurte, pe care le puteţi completa, precum şi întrebări aplicate, la care puteţi medita şi răspunde pe larg.


Deşi unii cititori găsesc foarte dificilă ideea de a iubi un partener la care nu mai ţin în speranţa că va veni cu timpul şi afecţiunea Gary Chapman promite că rezultatele vor răsplăti efortul. Iubirea este o alegere, spune  autorul. Şi fiecare partener poate începe procesul acesta chiar acum.


Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Cele cinci limbaje ale iubirii. Editia a VI-a înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Gary Chapman
Gary Chapman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gary Chapman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gary Chapman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gary Chapman. Fiecare carte scrisa de Gary Chapman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gary Chapman in categoria Gary Chapman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.85

13 recenzii

5 stele

11

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Maria Andronache

O carte excepțională! Recomand din plin!

Această care mi-a schimbat cu totul ideiile pe care le aveam despre iubire și relații. Este ideală și consider că trebuie citită indiferent de vârstă, sex! Cuprinde si un ghid pentru parteneri si discutii de grup. "Iubirea este o alegere, deci oamenii au capacitatea sa iubeasca si dupa ce piere obsesia <>, cand revin cu picioarele pe pamant."

C

Cristina Oniscenco

rtea aceasta a avut un impact grandios asupra mea . Cea mai de folos carte de Self-help care am citit-o vreodată . Abordează un subiect foarte important , fără multă “ apușoara” , aș recomanda-o tuturor . Mi-a schimbat total viziunea despre dragoste și cum trebuie manifestată , și nu doar în cuplu , dar și cu cei din jur.

D

Diana Untila

A fost greu pe alocuri să înțeleg întregul mesaj al cărții neffind căsătorită și nici măcar într-o relație. Totuși cartea a adus la lumină muilte aspecte, pe care cred în subconștient toți le știm dar nu le aplicăm on practică. Te pune pe ginduri a înțelege adevărată iubire ce ar însemna, și ca noi fiecare, avefm limbajul nostru de iubire.

A

Andreea Astefanei

Cred că prezintă într-o manieră simplă idei care pot fi folositoare în relații noastre. Te ajută să identifici care este limbajul (sau limbajele) tău și al partenerului (sau părintelui, copilului, prietenului), dar provocarea s-ar putea să apară în procesul de implementare a „lecțiilor”: vei putea să îți formulezi mai clar nevoile și cererile de iubire, însă s-ar putea totuși să uiți că celălalt s-ar putea să aibă alt limbaj.

A

Anna Casian-Musteață

Cartea asta mi-a schimbat viața! Acum am înțeles cum trebuie să-l iubesc pe soțul meu, pe mine însumi, dar și pe cei din jur și cum să le vorbesc pe limbajul lor!

L

Loredana Chera

Perfectă pentru cupluri:)

F

Felicia Macovei

Cele cinci limbaje ale iubirii. O carte ce merită citită și înțeleasă. Autorul descrie cele cinci limbaje principale prin care oamenii percep iubirea. Acestea sunt: declarațiile, timpul de calitate petrecut împreună, darurile, serviciile și atingerile.

B

Bogdan Iovan

O carte care îți deschide ochii pentru a avea o relație sănătoasă.

M

Marie Talpă

Această carte mi-a schimbat profund punctul de vedere față de iubire și totodată, m-a ajutat să înțeleg că iubirea poate fi exprimată prin 5 modalități diferite, numite limbaje ale iubirii. D3 când am citit această carte, mai ușor mă înțeleg cu cei dragi, deoarece înțeleg modul lor de exprimare a iubirii. Într-adevăr, această carte îți deschide orizonturi largi și chiar poate ajuta relația care e la fundul prăpastiei să fie salvată. RECOMAND!!!

S

Sergiu Voloc

Superbă carte! Prezintă ceva simplu , nu și ușor, dar totuși căi simple spre îmbunătățirea relațiilor de cuplu!

Vezi toate recenziile

Pachete

Pachet Gary Chapman

Pachet Gary Chapman

PRP: 87 Lei

69.6 Lei

Confess

Confess

PRP: 36.9 Lei

29.5 Lei

Pachet seria Again

Pachet seria Again

PRP: 147 Lei

44.9 Lei

Acolo unde femeile sunt regi

Acolo unde femeile sunt regi

PRP: 49 Lei

39.2 Lei

Noi contra voastră

Noi contra voastră

PRP: 38 Lei

33.4 Lei

Fata din tren - Paula Hawkins

Fata din tren - Paula Hawkins

PRP: 49 Lei

40.5 Lei

Memoriile unui motan calator

Memoriile unui motan calator

PRP: 32 Lei

28.2 Lei

La sud de granita, la vest de soare

La sud de granita, la vest de soare

PRP: 22.95 Lei

21.8 Lei

Sa nu ma parasesti

Sa nu ma parasesti

PRP: 22.95 Lei

21.8 Lei

Biblioteca de la miezul nopții

Biblioteca de la miezul nopții

PRP: 59.99 Lei

53.99 Lei

Copiii de pe Volga

Copiii de pe Volga

PRP: 45 Lei

39.6 Lei

Pachet Scrieri magice

Pachet Scrieri magice

PRP: 97.97 Lei

78.4 Lei

Pachet seria Again - vol 1+2

Pachet seria Again - vol 1+2

PRP: 98 Lei

36 Lei

Ticălos la patru ace

Ticălos la patru ace

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Pachet Trecut dureros

Pachet Trecut dureros

PRP: 103.98 Lei

83.2 Lei

Pachet Pamant sfaramat

Pachet Pamant sfaramat

PRP: 120 Lei

105.6 Lei

Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei

29 Lei

Verity

Verity

PRP: 38.9 Lei

31.1 Lei

PRP: 42 Lei

33.6 Lei