Gary ChapmanRoss Campbell

Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor. Editia a V-a

PRP: 45 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
36 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor. Editia a V-a

Format
13×20 cm
Număr pagini
272
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Ross Campbell,
Gary Chapman
Anul publicării
2018
ISBN
9786064400833

Rezumat Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor. Editia a V-a - Gary Chapman, Ross Campbell

Fiecare copil, ca de altfel fiecare adult, îşi exprimă şi receptează cel mai bine iubirea întrun limbaj propriu. Oricât de mult ar fi iubiţi de părinţi, copiii nu ştiu acest lucru de la sine. De aceea este foarte important ca părinţii să descopere şi să înveţe principalul limbaj de iubire al copiilor lor.Prin intermediul unuia dintre cele cinci limbaje de iubire, specific copilului dumneavoastră timpul acordat, cuvintele de încurajare, darurile, serviciile sau mângâierile fizice , îi veţi putea transmite în mod eficient şi necondiţionat sentimente de respect, afecţiune şi implicare totală, care vor avea o mare rezonanţă în sufletul său.Atunci când sunt pregătiţi cum trebuie, părinţii pot folosi aceste limbaje pentru a comunica cu copiii lor, pentru că atunci când copilul simte că este iubit, nu numai ca îi veţi satisface cea mai profundă nevoie emoţională, dar va fi mult mai receptiv la sfaturile şi îndrumările dumneavoastră ca părinţi.Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.O colecţie intimă de sfaturi, probleme şi soluţii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevărat fericită.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor. Editia a V-a înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Gary Chapman
Gary Chapman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gary Chapman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gary Chapman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gary Chapman. Fiecare carte scrisa de Gary Chapman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gary Chapman in categoria Gary Chapman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ross Campbell
Ross Campbell
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ross Campbell inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ross Campbell se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ross Campbell. Fiecare carte scrisa de Ross Campbell este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ross Campbell in categoria Ross Campbell astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

2 recenzii

5 stele

2

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Andra Cantir

Cartea mi-a adus mai multe idei pe care să le pun în practică pentru a îmbunătăți relația cu ai mei copii. Și mi-a mai împrospătat câteva cunoștințe pe care deja le aveam, dar e mereu binevenit un refresh. Per total, recomand cartea, sfaturi folositoare care pot fi puse foarte ușor în practică.

E

Eugenia Ologu Udriste

O carte care lămurește și previne multe probleme care se referă la relații (de orice fel, nu doar părinți - copii).

Pachete

PRP: 45 Lei

36 Lei