Dr. Gabrielle LyonJuliet StarrettKelly Starrett

Pachet Mobilitate si musculatura

PRP: 110 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
79 Lei

Descoperă două ghiduri esențiale dacă dorești să-ți îmbunătățești sănătatea și să-ți dezvolți corpul în mod armonios. Sănătatea mușchilor te învață cum să-ți construiești puterea și rezistența, iar Născuți să fim în mișcare se concentrează pe îmbunătățirea flexibilității și a mobilității. Împreună, cele două lecturi îți oferă un pachet complet care te ajută să-ți dezvolți un corp puternic, flexibil, funcțional și te ghidează în a ști cum să-ți gestionezi alimentația, somnul și nivelul de stres, pentru a-ți menține un echilibru optim între trup și minte.

Descoperă două ghiduri esențiale dacă dorești să-ți îmbunătățești sănătatea și să-ți dezvolți corpul în mod armonios. Sănătatea mușchilor te învață cum să-ți construiești puterea și rezistența, iar Născuți să fim în mișcare se concentrează pe îmbunătățirea flexibilității și a mobilității. Împreună, cele două lecturi îți oferă un pachet complet care te ajută să-ți dezvolți un corp puternic, flexibil, funcțional și te ghidează în a ști cum să-ți gestionezi alimentația, somnul și nivelul de stres, pentru a-ți menține un echilibru optim între trup și minte.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Sănătatea mușchilor

Format
135x200
Număr pagini
384
Editura
Bookzone
Autor
Dr. Gabrielle Lyon
Anul publicării
2024
Traducator
Daniela Preda
ISBN
9786303052076
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Mobilitate si musculatura - Dr. Gabrielle Lyon, Kelly Starrett, Juliet Starrett

REZUMAT PACHET MOBILITATE SI MUSCULATURA


NĂSCUȚI SĂ FIM ÎN MIȘCARE


Cum contracarăm efectele dependenței de tehnologie, ale vieții sedentare și ale altor obiceiuri moderne, asupra nevoii naturale a corpului nostru de a se mișca?


Răspunsurile se găsesc în această carte care îți oferă practici simple de mobilitate, exerciții de respirație pentru o gestionare mai bună a stresului, trucuri pentru a integra mai multă mișcare în viața ta de zi cu zi, precum și planuri complete de îmbunătățire a mobilității, de eliminare a durerii și creștere a calității vieții.


Vrei să-ți îmbunătățești calitatea vieții fără să-ți dai peste cap rutina zilnică?


Începe cu Născuți să fim în mișcare. Aceasta nu este doar o carte, ci asul tău din mânecă pentru un corp mai rezistent și o sănătate optimă. Indiferent de situația financiară, vârstă sau ocupație, acest volum este conceput să fie companionul tău de zi cu zi și ghidul tău către o stare de bine.

După decenii petrecute lucrând cu sportivi profesioniști, olimpici și chiar membri ai forțelor speciale ale Marinei SUA, Kelly și Juliet Starrett, pionierii mobilității, au început să studieze moduri de ameliorare a condiției fizice pentru majoritatea oamenilor.


Cum putem să ne simțim bine și să funcționăm optim pe măsură ce înaintăm în vârstă? Cum contracarăm efectele dependenței de tehnologie, ale vieții sedentare și ale altor obiceiuri moderne asupra nevoii naturale a corpului nostru de se mișca?


Răspunsurile se găsesc într-o carte care îți oferă:


·        Practici simple de mobilitate pentru a-ți lărgi paleta de mișcări și a evita accidentările

·        Trucuri simple pentru a integra mai multă mișcare în viața ta de zi cu zi, a scăpa de obiceiurile sedentare și a-ți recăpăta vitalitatea

·        Sfaturi nutriționale și de igienă a somnului

·        Exerciții de respirație țintite pentru o gestionare mai bună a stresului și a durerii

·        Planuri complete de îmbunătățire a mobilității, de eliminare a durerii și creștere a calității vieții

 

 

FRAGMENT


„Programul prezentat în această carte – și munca noastră de o viață – abordează întreaga rețea de componente ale mișcării. Valorificarea puterii sale îți va permite să obții agilitate, ușurință și rapiditate, înlăturând în același timp limitările, rigiditatea și durerea. Și, contrar a ceea ce s-ar putea să crezi, obținerea unei mobilități bune nu necesită exerciții fizice. Nici cardio. Nici antrenamente de forță. În schimb, este vorba despre o serie de activități simple care îți sporesc abilitatea de a te mișca liber și ușor, iar astfel îmbunătățesc și toate sistemele din corpul tău (digestiv, circulator, imunitar, limfatic) influențate de punerea ta în mișcare.

 

RECENZII


„Nu există corp pe care să nu-l poată schimba din temelii această carte.” – Melissa Urban, cofondatorul Whole30


 „De fiecare dată când corpul meu întreabă, 'Ce mi-ai făcut?’, mă duc la cartea Titlu pentru răspunsuri. Ea mi-a deschis ochii către abordări simple și uimitor de eficiente în cazul durerilor de spate, întinderilor de mușchi și tendoanelor dureroase ale lui Ahile. Acum îmi văd visul personal devenit realitate — o modalitate de a anticipa accidentările înainte să se întâmple.” — Christopher McDougall, autorul bestsellerului Born to Run


Născuți să fim în mișcare schimbă regulile jocului. Cele mai importante lucruri pentru o sănătate mai bună se întâmplă în afara sălii de sport și sunt disponibile literalmente pentru oricine." —David Epstein, autorul bestsellerului Range: Why Generalists Triumph in a Specialized World


Nu ești sigur că ai nevoie de cartea asta? Poți să încrucișezi un picior în fața celuilalt și să te așezi jos, pe podea, într-o poziție cu picioarele încrucișate, fără să te ții de nimic? Nu? Atunci ai nevoie de această carte. Poți să îți ții respirația timp de 30 până la 40 de secunde? Poți să mergi afară respirând doar pe nas? Așa mă gândeam și eu. Ai. Nevoie. De. Această. Carte.” – Iulia


„Dacă ai nevoie de date, are toată știința din spatele motivelor pentru care îmbunătățirea modului în care respiri și efectuarea mai multor pași zilnic CONTEAZĂ. Dacă ai nevoie de o listă de verificare zilnică, are și asta. Are o provocare de 21 de zile. Dar mai presus de toate, oferă sfaturi practice pentru îmbunătățirea vieții de zi cu zi, astfel încât să poți face mai mult și să fii mai prezent pentru cei care au nevoie de tine.” – Lucas


„Această carte este pentru toată lumea. Acoperă mișcarea, mobilitatea, durerea, nutriția, respirația, somnul și stabilește un plan simplu și măsurabil pentru tine, să îmbunătățești fiecare aspect al sănătății tale. Conținutul este prezentat într-un mod accesibil și distractiv, ceea ce face ușor să îl integrezi în viața ta.” – Elena G.


„Adevărata reușită a acestei cărți stă în aplicabilitatea sa. Am integrat obiceiurile în rutina mea, iar impactul pozitiv asupra sănătății și mobilității mele generale este incontestabil. Cartea nu doar inspiră schimbarea; oferă instrumentele și cunoștințele necesare pentru a o realiza.” – Sean

 

 

SĂNĂTATEA MUȘCHILOR


Știai că…


-         După împlinirea vârstei de 50 de ani, masa musculară se diminuează cu o rată anuală de 1-2%?

-         Țesutul muscular al picioarelor se reduce cu aproximativ 3% după doar 7 zile de repaus?

-         Bolile autoimune sunt mai răspândite printre persoanele care nu fac mișcare?

-         Aproximativ 60% din corpul nostru e apă; jumătate din restul de 40% sunt proteine?

-         Este un mit faptul că dietele cu un aport ridicat de proteine duc la disfuncții renale?


Cum e posibil ca dimensiunea taliei să-ți afecteze… creierul?


Medicina și societatea ne recomandă să slăbim. Și pe cât de „miraculoase” par a fi dietele care promit kilograme mai puține, pe atât de frustrați, bolnavi și lipsiți de energie se simt cei care le urmează. Cu o senzație de foame permanentă, dar plini de speranță, oamenii continuă să cadă în capcanele regimurilor alimentare.


În schimb, Dr. Gabrielle Lyon, fondatoarea Institutului Muscle-Centric Medicine® și medic specialist în geriatrie, a remarcat un tipar la pacienții săi, care se confruntau cu aceeași problemă fundamentală: aveau prea puțină masă musculară și prea multă grăsime. O mare parte dintre afecțiunile acestora erau consecințe ale unei musculaturi deficitare, așa că Dr. Lyon și-a propus să învețe oamenii cum să-și păstreze sănătatea mușchilor pentru a preveni apariția celor mai comune afecțiuni, de la boli ale creierului, la diabet, hipertensiune și obezitate.


Această carte este motivația pe care o cauți pentru a face primii pași spre a-ți construi forța fizică și mentală și prelungi viața.

„Este incredibil ce poate face o schimbare de perspectivă pentru corp, minte și suflet! Dr. Lyon mi-a revoluționat sănătatea și calitatea vieții. Pentru că aspir să excelez în meseria mea, programul și sfaturile sale mă ajută să realizez tot ce mi-am propus.”

– Kerri Walsh, triplă campioană olimpică, medaliată cu aur


„Dr. Lyon și-a dedicat viața îmbunătățirii sănătății oamenilor. Instrumentele pe care le oferă ar putea preveni ani, poate chiar decenii, de suferință inutilă pentru oamenii din întreaga lume." 

– Dr. Sara Gottfried, autorul cărții Reglarea dezechilibrelor hormonale, bestseller New York Times


Tratează-ți muşchii aşa cum se cuvine, iar rezultatele te vor uimi!


Dacă ești femeie, această carte te va învăța:


1.     Să-ți dezvolți masa musculară în loc să-ți aduci greutatea la nivelul dorit.

2.     Să preîntâmpini schimbările aduse de menopauză.

3.     Să-ți reglezi schimbările hormonale și fluctuațiile acestora.

4.     Să-ți planifici un plan nutrițional echilibrat, axat pe consumul de proteine.

5.     Să-ți reglezi nivelul de zahăr din sânge, scăpând de foame sau pofte excesive.


Dacă ești bărbat, această carte te va învăța:


1.     Să-ți crești rezistența fizică și să-ți îmbunătățești tonusul muscular.

2.     Să-ți inversezi bolile cronice și să previi afecțiunile viitoare.

3.     Să-ți calculezi caloriile corect, urmând un plan nutrițional care să ți se potrivească.

4.     Să reduci poftele și senzația de foame exagerată.

5.     Să te simți plin de energie și să-ți îmbunătățești claritatea mentală.


Recenzii


Cartea care ajută o proaspătă mămică în lupta cu depresia postnatală


„Ca proaspătă mămică, am traversat o perioadă dificilă după nașterea micuțului meu. Depresia postnatală m-a lovit ca un val, iar fiecare zi părea să aducă noi provocări emoționale. Această carte m-a ajutat enorm, pentru că se adresează și femeilor care nu au timp pentru ele. Mișcarea e obligatorie în tratarea depresiei, dar cum poți face asta când cel mic plânge, iar casa e cu susul în jos? Dr. Lyon ne oferă și nouă, mămicilor, un ghid de exerciții simple, pe care le poți face printre picături, dar, atenție! Nu orice fel de exerciții, pentru că le-a selectat pe cele care chiar contribuie la creșterea masei musculară și îmbunătățirea stării de spirit. Recomand!” - Lucy


O carte pentru bărbații care lucrează în domenii foarte solicitante


„Sunt directorul unei companii, așa că e esențial să navighez cu succes prin jungla deciziilor și a responsabilităților. Această carte m-a surprins cu soluțiile concrete pe care le oferă, pentru a reuși să iau hotărâri sub presiune, să gestionez conflictele, să stabilesc bugete și să dezvolt echipe puternice fără a mă simți epuizat mental și fizic. Nu e doar o carte despre mișcare și alimentație, ci e un ghid incredibil, care prezintă studii, cercetări și explicații care te fac să înțelegi exact ce se întâmplă cu corpul și psihicul tău.” - Toma


Există viață și un echilibru hormonal chiar și la menopauză!


„Când am intrat la menopauză, am luat foarte mult în greutate. Să nu mai zic de stările psihice - azi plângeam, mâine plângeam și mai mult, apoi mă simțeam mai bine, apoi iar venea o cădere nervoasă. Dr. Lyon nu doar că a înțeles care sunt peripețiile menopauzei, dar a și oferit în cartea sa strategii eficiente pentru a face față schimbărilor hormonale și pentru a gestiona greutatea corpului meu. De la primele pagini, am fost captivată de abordarea sa echilibrată, îmbinând informațiile științifice cu sfaturi practice.” - Tina


 Fragment


„Astfel, o întrebare a ajuns să nu-mi mai dea pace: cum se face că, în ciuda tuturor descoperirilor științifice, noi încă ne luptăm cu obezitatea? Întrebarea a devenit din ce în ce mai presantă când am început să lucrez ca medic specialist în geriatrie, având datoria de a îngriji persoanele vârstnice. În fiecare zi eram martoră la ravagiile provocate de demență în viața pacienților mei și a familiilor lor. Efectele demenței asupra populației vârstnice m-au îndurerat profund, dar faptul că am lucrat cu aceste două grupe de pacienți (cu adulții în floarea vârstei și cu seniorii) m-a ajutat să fac niște conexiuni utile. Un studiu la care am lucrat a examinat corelația dintre greutatea corporală și funcționarea creierului și s-a descoperit că există o legătură invers proporțională între greutatea corporală și volumul creierului. Obezitatea provoacă rezistență la insulină în creier – un fel de „diabet de tip 3”, al materiei cenușii – care poate duce la demență. Cercetarea noastră a arătat că oamenii cu obezitate aveau în general răspunsuri cognitive deficiente în ceea ce privește, de exemplu, controlul impulsurilor, ușurința cu care treceau de la o activitate la alta și alte dificultăți mintale.”

Detalii produse
Despre Dr. Gabrielle Lyon
Dr. Gabrielle Lyon
Biografie
Dr. Gabrielle Lyon este fondatoarea Institutului Muscle-Centric Medicine® și medic specialist în geriatrie, cu pregătire universitară în științele nutriției la Universitatea din Washington. Recunoscută ca lider în lumea medicinii moderne, Dr. Lyon se concentrează în activitatea sa pe cel mai mare organ al corpului ‒ mușchii scheletici. Misiunea ei este de a promova longevitatea și de a combate amenințările obezității, ale bolilor de inimă și diabetului, prin optimizarea sănătății musculare. De aceea, Dr. Lyon a pus bazele Protocolului Lyon, un program care încurajează adoptarea unui stil de viață axat pe consumul de proteine și pe pierderea sănătoasă în greutate, folosind forța sinergică a exercițiilor fizice.
Autorul cărților:
Despre Kelly Starrett
Kelly Starrett
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Kelly Starrett inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Kelly Starrett se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Kelly Starrett. Fiecare carte scrisa de Kelly Starrett este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Kelly Starrett in categoria Kelly Starrett astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Juliet Starrett
Juliet Starrett
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Juliet Starrett inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Juliet Starrett se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Juliet Starrett. Fiecare carte scrisa de Juliet Starrett este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Juliet Starrett in categoria Juliet Starrett astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Nou
-18.4%
Ghid de fasting pentru femei

Ghid de fasting pentru femei

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Sănătatea mușchilor

Sănătatea mușchilor

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Mă simt bine la menopauză

Mă simt bine la menopauză

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-16.9%
-16.9%
-15%
Descopera-te

Descopera-te

PRP: 110 Lei 93.5 Lei
BestSeller
-8.3%
Nou
-18.4%
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-18.4%
Misterul ultimelor clipe

Misterul ultimelor clipe

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-16.7%
BestSeller
-20%
Memorie fără limite

Memorie fără limite

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-16.7%
-18.4%
Oameni ultraprocesați

Oameni ultraprocesați

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Nu mai e ca la început?

Nu mai e ca la început?

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-36.5%
Nou
-20%
Iubitelor mele prietene

Iubitelor mele prietene

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-49.2%

Cumparate impreuna cu Pachet Mobilitate si musculatura

-35.5%
BestSeller
-34.1%
BestSeller
-49.5%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 99.9 Lei
Nou
BestSeller
-9.3%
Nou
-18.4%
Ghid de fasting pentru femei

Ghid de fasting pentru femei

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Nou
-18.4%
Mă simt bine la menopauză

Mă simt bine la menopauză

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-40.3%
Pachet Dr. Deepak Chopra

Pachet Dr. Deepak Chopra

PRP: 98.9 Lei 59 Lei
Nou
-31.9%
BestSeller
-10.9%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 49 Lei
-10%
Revolutia glucozei

Revolutia glucozei

PRP: 65 Lei 58.5 Lei
Transport
gratuit
Nou
BestSeller
-33.4%
Pachet Iubire Dumnezeiască

Pachet Iubire Dumnezeiască

PRP: 149.9 Lei 99.9 Lei
BestSeller
-20%
Nou
-18.4%
Flămând de amintiri

Flămând de amintiri

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-48.2%
Nou
-18.4%
BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-8.3%
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
PRP: 110 Lei

79 Lei