Juliet StarrettKelly StarrettLeon Dănăilă

Pachet Creierul agil si corpul mobil

PRP: 114.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
89 Lei

Una dintre modalitățile optime de a stimula neuroplasticitatea este să faci plimbări rapide. Creierul reacționează la activitate, generând noi conexiuni pentru a se adapta, ceea ce îmbunătățește capacitățile cognitive și întărește regiunile afectate de declinul legat de înaintarea în vârstă. Acest lucru poate chiar să contribuie la concentrarea minții și la îmbunătățirea atenției.


Descoperă două cărți extrem de utile care îți țin corpul mobil și creierul agil.

Una dintre modalitățile optime de a stimula neuroplasticitatea este să faci plimbări rapide. Creierul reacționează la activitate, generând noi conexiuni pentru a se adapta, ceea ce îmbunătățește capacitățile cognitive și întărește regiunile afectate de declinul legat de înaintarea în vârstă. Acest lucru poate chiar să contribuie la concentrarea minții și la îmbunătățirea atenției.


Descoperă două cărți extrem de utile care îți țin corpul mobil și creierul agil.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Neuroplasticitatea: Secretul longevității creierului

Format
130x200
Număr pagini
280
Editura
Bookzone
Autor
Leon Dănăilă
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051710
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Creierul agil si corpul mobil - Leon Danaila, Juliet Starrett, Kelly Starrett

NĂSCUȚI SĂ FIM ÎN MIȘCARE


Vrei să-ți îmbunătățești calitatea vieții fără să-ți dai peste cap rutina zilnică?


Începe cu Născuți să fim în mișcare. Aceasta nu este doar o carte, ci asul tău din mânecă pentru un corp mai rezistent și o sănătate optimă. Indiferent de situația financiară, vârstă sau ocupație, acest volum este conceput să fie companionul tău de zi cu zi și ghidul tău către o stare de bine.


După decenii petrecute lucrând cu sportivi profesioniști, olimpici și chiar membri ai forțelor speciale ale Marinei SUA, Kelly și Juliet Starrett, pionierii mobilității, au început să studieze moduri de ameliorare a condiției fizice pentru majoritatea oamenilor.


Cum putem să ne simțim bine și să funcționăm optim pe măsură ce înaintăm în vârstă? Cum contracarăm efectele dependenței de tehnologie, ale vieții sedentare și ale altor obiceiuri moderne asupra nevoii naturale a corpului nostru de se mișca?


Răspunsurile se găsesc într-o carte care îți oferă:


·        Practici simple de mobilitate pentru a-ți lărgi paleta de mișcări și a evita accidentările

·        Trucuri simple pentru a integra mai multă mișcare în viața ta de zi cu zi, a scăpa de obiceiurile sedentare și a-ți recăpăta vitalitatea

·        Sfaturi nutriționale și de igienă a somnului

·        Exerciții de respirație țintite pentru o gestionare mai bună a stresului și a durerii

·        Planuri complete de îmbunătățire a mobilității, de eliminare a durerii și creștere a calității vieții


FRAGMENT


„Programul prezentat în această carte – și munca noastră de o viață – abordează întreaga rețea de componente ale mișcării. Valorificarea puterii sale îți va permite să obții agilitate, ușurință și rapiditate, înlăturând în același timp limitările, rigiditatea și durerea. Și, contrar a ceea ce s-ar putea să crezi, obținerea unei mobilități bune nu necesită exerciții fizice. Nici cardio. Nici antrenamente de forță. În schimb, este vorba despre o serie de activități simple care îți sporesc abilitatea de a te mișca liber și ușor, iar astfel îmbunătățesc și toate sistemele din corpul tău (digestiv, circulator, imunitar, limfatic) influențate de punerea ta în mișcare.

 

RECENZII


„Nu există corp pe care să nu-l poată schimba din temelii această carte.” – Melissa Urban, cofondatorul Whole30


 „De fiecare dată când corpul meu întreabă, 'Ce mi-ai făcut?’, mă duc la cartea Titlu pentru răspunsuri. Ea mi-a deschis ochii către abordări simple și uimitor de eficiente în cazul durerilor de spate, întinderilor de mușchi și tendoanelor dureroase ale lui Ahile. Acum îmi văd visul personal devenit realitate — o modalitate de a anticipa accidentările înainte să se întâmple.” — Christopher McDougall, autorul bestsellerului Born to Run


Născuți să fim în mișcare schimbă regulile jocului. Cele mai importante lucruri pentru o sănătate mai bună se întâmplă în afara sălii de sport și sunt disponibile literalmente pentru oricine." —David Epstein, autorul bestsellerului Range: Why Generalists Triumph in a Specialized World


Nu ești sigur că ai nevoie de cartea asta? Poți să încrucișezi un picior în fața celuilalt și să te așezi jos, pe podea, într-o poziție cu picioarele încrucișate, fără să te ții de nimic? Nu? Atunci ai nevoie de această carte. Poți să îți ții respirația timp de 30 până la 40 de secunde? Poți să mergi afară respirând doar pe nas? Așa mă gândeam și eu. Ai. Nevoie. De. Această. Carte.” – Iulia


„Dacă ai nevoie de date, are toată știința din spatele motivelor pentru care îmbunătățirea modului în care respiri și efectuarea mai multor pași zilnic CONTEAZĂ. Dacă ai nevoie de o listă de verificare zilnică, are și asta. Are o provocare de 21 de zile. Dar mai presus de toate, oferă sfaturi practice pentru îmbunătățirea vieții de zi cu zi, astfel încât să poți face mai mult și să fii mai prezent pentru cei care au nevoie de tine.” – Lucas


„Această carte este pentru toată lumea. Acoperă mișcarea, mobilitatea, durerea, nutriția, respirația, somnul și stabilește un plan simplu și măsurabil pentru tine, să îmbunătățești fiecare aspect al sănătății tale. Conținutul este prezentat într-un mod accesibil și distractiv, ceea ce face ușor să îl integrezi în viața ta.” – Elena G.


„Adevărata reușită a acestei cărți stă în aplicabilitatea sa. Am integrat obiceiurile în rutina mea, iar impactul pozitiv asupra sănătății și mobilității mele generale este incontestabil. Cartea nu doar inspiră schimbarea; oferă instrumentele și cunoștințele necesare pentru a o realiza.” – Sean

 

NEUROPLASTICITATEA. SECRETUL LONGEVITĂȚII CREIERULUI

 

Un ghid indispensabil pentru toți cei interesați de sănătate mintală și longevitate

 

Pornește într-o călătorie fascinantă prin labirintul minții umane împreună cu acad. prof. dr. Leon Dănăilă - neurochirurgul care, după peste 40.000 de intervenții chirurgicale, continuă să salveze vieți în sala de operație și la vârsta de 90 de ani.

Descoperă cum poți beneficia de puterea extraordinară a creierului uman de a se regenera, de a se vindeca și de a-și menține agilitatea indiferent de vârstă. 

 

„Ca sacerdot al binelui, toată viața am luptat pentru dreptate, frumos, adevăr, sănătate și credință, iar acum vreau să împărtășesc tuturor câte ceva din istoria acestei lupte.”Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă

 

Această carte este pentru tine dacă îți dorești:

 

·        Să continui să te bucuri de viață și să-ți păstrezi agilitatea mintală indiferent de vârstă

·        Să previi instalarea unor patologii cognitive precum boala Alzheimer sau alte forme de demență.

·        Să descoperi concluziile despre puterea incredibilă a creierului uman ale unui neurochirurg inclus în Top 500 de genii ale secolului 21.

·        Să înveți despre capacitatea creierului de a se regenera și de a continua să acumuleze noi informații pe tot parcursul vieții de la un medic care încă operează pe creier la peste 90 de ani.

 

„ Unul dintre cei mai frumoși oameni pe care, îndrăznesc să spun, Dumnezeu i-a dăruit României. Un om care și-a pus sufletul la bătaie pentru o țară săracă și uitată deseori. Care în 1981 s-a întors acasă și a făcut din acasă o Americă de visuri” - Părintele Constantin Necula  

 

O carte care va schimba modul în care înţelegi și ai grijă de cel mai complex organ din corpul tău.

 

După 40 000 de intervenții chirurgicale, peste 50 de cărți de specialitate și tratate publicate, precum și 18 brevete de inventator, Leon Dănăilă continuă să opereze pe creier și să scrie, în ciuda vârstei înaintate, demonstrând astfel o agilitate mintală și o dexteritate care, conform ultimelor descoperiri medicale, pot fi la îndemâna tuturor.

 

În prima sa carte pentru publicul larg, el ne invită să descoperim potențialul incredibil al creierului uman, arătându-ne cum neuroplasticitatea, capacitatea creierului de a-și schimba funcțiile și structura, ca reacție la o activitate fizică sau la un proces mintal, ne poate ajuta să ne menținem și chiar să ne îmbunătățim sănătatea și funcțiile creierului pe măsură ce îmbătrânim.

 

„Celulele se degradează odată cu înaintarea în vârstă. Foarte mulți indivizi vin peste vârsta de 60 - 70 de ani cu tulburări mari de memorie, de activitate, de orientare, cu leziuni demielinizante care împiedică transmiterea impulsului nervos. Noi pentru asta luptăm. Încercăm să împiedicăm această degradare, această instalare a unor patologii cognitive precum boala Alzheimer, pentru ca individul respectiv să ajungă la o îmbătrânire sănătoasă, să se poată orienta, să se poată îngriji și să poată face față tuturor sarcinilor de autoîngrijire.”

 

Despre Leon Dănăilă

 

„Sunteți eroul și îngerul care mi- a salvat viața în 1998 .... atunci aveam 22 de ani..acum am un băiat de 22 de ani. Sunteți o binecuvântare pentru noi.” - Maya M.

 

„Domnul doctor a operat-o pe bunica mea de 84 ani și a avut succes. Toți ceilalți doctori spuneau că nu iese vie din operație și iată că a ieșit.” – Vali

„I-am cerut iubire, iar Dumnezeu mi l-a trimis pe Prof. Dr. Leon Dănăilă!” - Adrian

 

„Empatie, umanitate și dragoste deplină față de cei aflați în suferință, asta emanați stimate Domnule Doctor!” - Aida B.

 

„Un Sfânt lăsat pe pământ de Dumnezeu pentru a face minuni!” – Veronica

 

„Și eu sunt unul dintre miile de oameni salvați de mâinile minunate ale MINUNATULUI PROFESOR, căruia îi voi purta în suflet RECUNOȘTINȚĂ ȘI CĂRUIA ÎI DORESC TOT BINELE DIN LUME.” - Radu B.

 

„Sunteți trimisul lui Dumnezeu pe pământ, iar noi, cei care suntem contemporani cu o asemenea SOMITATE, nu putem decât să ne înclinăm în fața dumneavoastră și să-i mulțumim Bunului Dumnezeu.” - Mihaela Oprea

 

„Respect și admirație, domnule doctor. Citesc cu interes tot ceea ce împărtășiți cu noi.” - Vasi B.

 

Detalii produse
Despre Leon Danaila
Leon Danaila
Biografie
Pe Bookzone gasesti opere valoroase, precum „Apoteoza neurochirurgiei”, scrisa de unul dintre cei mai renumiti medici din toate timpurile, atat in Romania, cat si in Europa, dr. Leon Danaila. Leon Danaila nascut in judetul Botosani (1933), este medic specialist neurochirurg la Spitalul „Gh. Marinescu” din Bucuresti, activist in domeniul politicii si autor. In trecut, a fost ales membru corespondent al Academiei Romane (1997), iar in prezent este membru titular al acesteia (din 2004), membru titular al Academiei de Stiinte Medicale, membru al Academiei Oamenilor de Stiinta, membru al New York Academy of Sciences, London Diplomatic Academy, L`Academie Centrale Europeenne des Sciences, des Lettres et des Arts, World Academy of Letters si a peste 20 de alte societati stiintifice internationale. Omul care a scris cat altii n-au trait Pe langa impresionanta activitate in domeniul medicinii, avand o cariera de peste cincizeci de ani ca medic specialist neurochirurg, Leon Danaila detine de asemenea 18 brevete de inventator si 10 de inovator, si este totodata un autor prolific, avand 59 de carti publicate si lucrari de specialitate. Printre cele mai cunoscute opere se numara si: „Apoteoza neurochirurgiei”, „Tratat de neuropsihologie”, „Functional Neuroanatomy of the Brain” (vol 1, 2 si 3). Leon Danaila – Geniul care opereaza de mana cu Dumnezeu Dr. Leon Danaila, cunoscut si drept „geniul care opereaza de mana cu Dumnezeu”, este o emblema a medicinii romanesti, detinand recordul mondial la numarul de interventii neurochirurgicale si care, la aproape 90 de ani, continua atat sa opereze si sa ofere consultatii gratuit, cat si sa scrie carti, oferind din bogatia lui interioara si din informatiile acumulate de-a lungul unei vieti, tuturor celor care sunt deschisi si dispusi sa isi extinda aria de cunostinte, si sa isi imbunatateasca viata.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Despre Juliet Starrett
Juliet Starrett
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Juliet Starrett inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Juliet Starrett se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Juliet Starrett. Fiecare carte scrisa de Juliet Starrett este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Juliet Starrett in categoria Juliet Starrett astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Kelly Starrett
Kelly Starrett
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Kelly Starrett inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Kelly Starrett se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Kelly Starrett. Fiecare carte scrisa de Kelly Starrett este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Kelly Starrett in categoria Kelly Starrett astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

12 recenzii

5 stele

12

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Andreea Barbulescu

Pentru suflet si minte

Simpla si complexa in acelasi timp. O recomand. Dl. Prof. Dr. Danaila mi-a salvat mama acum 22 de ani. Acum citind aceasta carte simt ca ma salveaza pe mine.

Recenzie pentru cartea Neuroplasticitatea: Secretul longevității creierului

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mihaela Diaconu

Super!

Interesantă.

Recenzie pentru cartea Neuroplasticitatea: Secretul longevității creierului

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniela Ion

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Ostahie Lidia

O carte scrisă pe înțelesul tuturor, respectele mele pentru dl profesor !

Recenzie pentru cartea Neuroplasticitatea: Secretul longevității creierului

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

Hardcover
-5%
Apoteoza neurochirurgiei

Apoteoza neurochirurgiei

PRP: 85 Lei 80.75 Lei
BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-8.3%
Nou
-18.4%
Următorul val

Următorul val

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-16.7%
BestSeller
-16.7%
-18.4%
Oameni ultraprocesați

Oameni ultraprocesați

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Destinul ascuns în numere

Destinul ascuns în numere

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-23.9%
BestSeller
-29%
-20%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
-20%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-15%
Outlive

Outlive

PRP: 85 Lei 72.25 Lei
-18.4%
Arta de a eșua cu succes

Arta de a eșua cu succes

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-16.7%
Showman

Showman

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
-18.4%
ALTERNATIVE

ALTERNATIVE

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-25%
Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 42 Lei 31.5 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Creierul agil si corpul mobil

Nou
-40%
Pachetul Femeii moderne

Pachetul Femeii moderne

PRP: 165 Lei 99 Lei
Nou
-31.9%
Nou
-36.5%
Pachet Lisa See

Pachet Lisa See

PRP: 110 Lei 69.9 Lei
PRP: 114.9 Lei

89 Lei