Dr. Gabrielle LyonLeon Dănăilă

Pachet Forta longevitatii e la tine

PRP: 114 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
84.9 Lei

Știai că numărul de kilograme îți poate influența sănătatea creierului? Atât Dr. Lyon, cât și Prof. Dr. Leon Dănăilă au descoperit că radiografia creierului unui pacient supraponderal îi poate prezice viitorul. Imaginile pe care cei doi le-au văzut de-a lungul carierei lor, la pacienții care se confruntau cu probleme de greutate, arătau precum cele ale unei persoane bolnave de Alzheimer, chiar dacă acel pacient, la momentul respectiv, nu prezenta niciun simptom. Cărțile lor te invită să descoperi cum îți poți păstra creierul sănătos printr-un stil de viață corespunzător.

Știai că numărul de kilograme îți poate influența sănătatea creierului? Atât Dr. Lyon, cât și Prof. Dr. Leon Dănăilă au descoperit că radiografia creierului unui pacient supraponderal îi poate prezice viitorul. Imaginile pe care cei doi le-au văzut de-a lungul carierei lor, la pacienții care se confruntau cu probleme de greutate, arătau precum cele ale unei persoane bolnave de Alzheimer, chiar dacă acel pacient, la momentul respectiv, nu prezenta niciun simptom. Cărțile lor te invită să descoperi cum îți poți păstra creierul sănătos printr-un stil de viață corespunzător.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Neuroplasticitatea: Secretul longevității creierului

Format
130x200
Număr pagini
280
Editura
Bookzone
Autor
Leon Dănăilă
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051710
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Forta longevitatii e la tine - Dr. Gabrielle Lyon, Leon Danaila

Rezumat Sănătatea mușchilor – Dr. Gabrielle Lyon


Știai că…


-         După împlinirea vârstei de 50 de ani, masa musculară se diminuează cu o rată anuală de 1-2%?

-         Țesutul muscular al picioarelor se reduce cu aproximativ 3% după doar 7 zile de repaus?

-         Bolile autoimune sunt mai răspândite printre persoanele care nu fac mișcare?

-         Aproximativ 60% din corpul nostru e apă; jumătate din restul de 40% sunt proteine?

-         Este un mit faptul că dietele cu un aport ridicat de proteine duc la disfuncții renale?


Cum e posibil ca dimensiunea taliei să-ți afecteze… creierul?


Medicina și societatea ne recomandă să slăbim. Și pe cât de „miraculoase” par a fi dietele care promit kilograme mai puține, pe atât de frustrați, bolnavi și lipsiți de energie se simt cei care le urmează. Cu o senzație de foame permanentă, dar plini de speranță, oamenii continuă să cadă în capcanele regimurilor alimentare.


În schimb, Dr. Gabrielle Lyon, fondatoarea Institutului Muscle-Centric Medicine® și medic specialist în geriatrie, a remarcat un tipar la pacienții săi, care se confruntau cu aceeași problemă fundamentală: aveau prea puțină masă musculară și prea multă grăsime. O mare parte dintre afecțiunile acestora erau consecințe ale unei musculaturi deficitare, așa că Dr. Lyon și-a propus să învețe oamenii cum să-și păstreze sănătatea mușchilor pentru a preveni apariția celor mai comune afecțiuni, de la boli ale creierului, la diabet, hipertensiune și obezitate.


Această carte este motivația pe care o cauți pentru a face primii pași spre a-ți construi forța fizică și mentală și prelungi viața.


Această carte este motivația pe care o cauți pentru a face primii pași spre a-ți construi forța fizică și mentală și prelungi viața.


„Este incredibil ce poate face o schimbare de perspectivă pentru corp, minte și suflet! Dr. Lyon mi-a revoluționat sănătatea și calitatea vieții. Pentru că aspir să excelez în meseria mea, programul și sfaturile sale mă ajută să realizez tot ce mi-am propus.”

– Kerri Walsh, triplă campioană olimpică, medaliată cu aur


„Dr. Lyon și-a dedicat viața îmbunătățirii sănătății oamenilor. Instrumentele pe care le oferă ar putea preveni ani, poate chiar decenii, de suferință inutilă pentru oamenii din întreaga lume." 

– Dr. Sara Gottfried, autorul cărții Reglarea dezechilibrelor hormonale, bestseller New York Times


Dacă ești femeie, această carte te va învăța:


1.     Să-ți dezvolți masa musculară în loc să-ți aduci greutatea la nivelul dorit.

2.     Să preîntâmpini schimbările aduse de menopauză.

3.     Să-ți reglezi schimbările hormonale și fluctuațiile acestora.

4.     Să-ți planifici un plan nutrițional echilibrat, axat pe consumul de proteine.

5.     Să-ți reglezi nivelul de zahăr din sânge, scăpând de foame sau pofte excesive.


Dacă ești bărbat, această carte te va învăța:


1.     Să-ți crești rezistența fizică și să-ți îmbunătățești tonusul muscular.

2.     Să-ți inversezi bolile cronice și să previi afecțiunile viitoare.

3.     Să-ți calculezi caloriile corect, urmând un plan nutrițional care să ți se potrivească.

4.     Să reduci poftele și senzația de foame exagerată.

5.     Să te simți plin de energie și să-ți îmbunătățești claritatea mentală.


Recenzii


Cartea care ajută o proaspătă mămică în lupta cu depresia postnatală

„Ca proaspătă mămică, am traversat o perioadă dificilă după nașterea micuțului meu. Depresia postnatală m-a lovit ca un val, iar fiecare zi părea să aducă noi provocări emoționale. Această carte m-a ajutat enorm, pentru că se adresează și femeilor care nu au timp pentru ele. Mișcarea e obligatorie în tratarea depresiei, dar cum poți face asta când cel mic plânge, iar casa e cu susul în jos? Dr. Lyon ne oferă și nouă, mămicilor, un ghid de exerciții simple, pe care le poți face printre picături, dar, atenție! Nu orice fel de exerciții, pentru că le-a selectat pe cele care chiar contribuie la creșterea masei musculară și îmbunătățirea stării de spirit. Recomand!” – Lucy


O carte pentru bărbații care lucrează în domenii foarte solicitante

„Sunt directorul unei companii, așa că e esențial să navighez cu succes prin jungla deciziilor și a responsabilităților. Această carte m-a surprins cu soluțiile concrete pe care le oferă, pentru a reuși să iau hotărâri sub presiune, să gestionez conflictele, să stabilesc bugete și să dezvolt echipe puternice fără a mă simți epuizat mental și fizic. Nu e doar o carte despre mișcare și alimentație, ci e un ghid incredibil, care prezintă studii, cercetări și explicații care te fac să înțelegi exact ce se întâmplă cu corpul și psihicul tău.” - Toma


Există viață și un echilibru hormonal chiar și la menopauză!

„Când am intrat la menopauză, am luat foarte mult în greutate. Să nu mai zic de stările psihice - azi plângeam, mâine plângeam și mai mult, apoi mă simțeam mai bine, apoi iar venea o cădere nervoasă. Dr. Lyon nu doar că a înțeles care sunt peripețiile menopauzei, dar a și oferit în cartea sa strategii eficiente pentru a face față schimbărilor hormonale și pentru a gestiona greutatea corpului meu. De la primele pagini, am fost captivată de abordarea sa echilibrată, îmbinând informațiile științifice cu sfaturi practice.” - Tina


 Fragment


„Astfel, o întrebare a ajuns să nu-mi mai dea pace: cum se face că, în ciuda tuturor descoperirilor științifice, noi încă ne luptăm cu obezitatea? Întrebarea a devenit din ce în ce mai presantă când am început să lucrez ca medic specialist în geriatrie, având datoria de a îngriji persoanele vârstnice. În fiecare zi eram martoră la ravagiile provocate de demență în viața pacienților mei și a familiilor lor. Efectele demenței asupra populației vârstnice m-au îndurerat profund, dar faptul că am lucrat cu aceste două grupe de pacienți (cu adulții în floarea vârstei și cu seniorii) m-a ajutat să fac niște conexiuni utile. Un studiu la care am lucrat a examinat corelația dintre greutatea corporală și funcționarea creierului și s-a descoperit că există o legătură invers proporțională între greutatea corporală și volumul creierului. Obezitatea provoacă rezistență la insulină în creier – un fel de „diabet de tip 3”, al materiei cenușii – care poate duce la demență. Cercetarea noastră a arătat că oamenii cu obezitate aveau în general răspunsuri cognitive deficiente în ceea ce privește, de exemplu, controlul impulsurilor, ușurința cu care treceau de la o activitate la alta și alte dificultăți mintale.”


Rezumat Neuroplasticitatea: Secretul longevitatii creierului - Leon Danaila

 

„Ca sacerdot al binelui, toată viața am luptat pentru dreptate, frumos, adevăr, sănătate și credință, iar acum vreau să împărtășesc tuturor câte ceva din istoria acestei lupte.”Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă

 

Această carte este pentru tine dacă îți dorești:

 

·        Să continui să te bucuri de viață și să-ți păstrezi agilitatea mintală indiferent de vârstă

·        Să previi instalarea unor patologii cognitive precum boala Alzheimer sau alte forme de demență.

·        Să descoperi concluziile despre puterea incredibilă a creierului uman ale unui neurochirurg inclus în Top 500 de genii ale secolului 21.

·        Să înveți despre capacitatea creierului de a se regenera și de a continua să acumuleze noi informații pe tot parcursul vieții de la un medic care încă operează pe creier la peste 90 de ani.

 

„ Unul dintre cei mai frumoși oameni pe care, îndrăznesc să spun, Dumnezeu i-a dăruit României. Un om care și-a pus sufletul la bătaie pentru o țară săracă și uitată deseori. Care în 1981 s-a întors acasă și a făcut din acasă o Americă de visuri” - Părintele Constantin Necula  

 

O carte care va schimba modul în care înţelegi și ai grijă de cel mai complex organ din corpul tău.

 

După 40 000 de intervenții chirurgicale, peste 50 de cărți de specialitate și tratate publicate, precum și 18 brevete de inventator, Leon Dănăilă continuă să opereze pe creier și să scrie, în ciuda vârstei înaintate, demonstrând astfel o agilitate mintală și o dexteritate care, conform ultimelor descoperiri medicale, pot fi la îndemâna tuturor.

 

În prima sa carte pentru publicul larg, el ne invită să descoperim potențialul incredibil al creierului uman, arătându-ne cum neuroplasticitatea, capacitatea creierului de a-și schimba funcțiile și structura, ca reacție la o activitate fizică sau la un proces mintal, ne poate ajuta să ne menținem și chiar să ne îmbunătățim sănătatea și funcțiile creierului pe măsură ce îmbătrânim.

 

„Celulele se degradează odată cu înaintarea în vârstă. Foarte mulți indivizi vin peste vârsta de 60 - 70 de ani cu tulburări mari de memorie, de activitate, de orientare, cu leziuni demielinizante care împiedică transmiterea impulsului nervos. Noi pentru asta luptăm. Încercăm să împiedicăm această degradare, această instalare a unor patologii cognitive precum boala Alzheimer, pentru ca individul respectiv să ajungă la o îmbătrânire sănătoasă, să se poată orienta, să se poată îngriji și să poată face față tuturor sarcinilor de autoîngrijire.”

 

Despre Leon Dănăilă

 

„Sunteți eroul și îngerul care mi- a salvat viața în 1998 .... atunci aveam 22 de ani..acum am un băiat de 22 de ani. Sunteți o binecuvântare pentru noi.” - Maya M.

 

„Domnul doctor a operat-o pe bunica mea de 84 ani și a avut succes. Toți ceilalți doctori spuneau că nu iese vie din operație și iată că a ieșit.” – Vali

„I-am cerut iubire, iar Dumnezeu mi l-a trimis pe Prof. Dr. Leon Dănăilă!” - Adrian

 

„Empatie, umanitate și dragoste deplină față de cei aflați în suferință, asta emanați stimate Domnule Doctor!” - Aida B.

 

„Un Sfânt lăsat pe pământ de Dumnezeu pentru a face minuni!” – Veronica

 

„Și eu sunt unul dintre miile de oameni salvați de mâinile minunate ale MINUNATULUI PROFESOR, căruia îi voi purta în suflet RECUNOȘTINȚĂ ȘI CĂRUIA ÎI DORESC TOT BINELE DIN LUME.” - Radu B.

 

„Sunteți trimisul lui Dumnezeu pe pământ, iar noi, cei care suntem contemporani cu o asemenea SOMITATE, nu putem decât să ne înclinăm în fața dumneavoastră și să-i mulțumim Bunului Dumnezeu.” - Mihaela Oprea

 

„Respect și admirație, domnule doctor. Citesc cu interes tot ceea ce împărtășiți cu noi.” - Vasi B.

 

Detalii produse
Despre Dr. Gabrielle Lyon
Dr. Gabrielle Lyon
Biografie
Dr. Gabrielle Lyon este fondatoarea Institutului Muscle-Centric Medicine® și medic specialist în geriatrie, cu pregătire universitară în științele nutriției la Universitatea din Washington. Recunoscută ca lider în lumea medicinii moderne, Dr. Lyon se concentrează în activitatea sa pe cel mai mare organ al corpului ‒ mușchii scheletici. Misiunea ei este de a promova longevitatea și de a combate amenințările obezității, ale bolilor de inimă și diabetului, prin optimizarea sănătății musculare. De aceea, Dr. Lyon a pus bazele Protocolului Lyon, un program care încurajează adoptarea unui stil de viață axat pe consumul de proteine și pe pierderea sănătoasă în greutate, folosind forța sinergică a exercițiilor fizice.
Autorul cărților:
Despre Leon Danaila
Leon Danaila
Biografie
Pe Bookzone gasesti opere valoroase, precum „Apoteoza neurochirurgiei”, scrisa de unul dintre cei mai renumiti medici din toate timpurile, atat in Romania, cat si in Europa, dr. Leon Danaila. Leon Danaila nascut in judetul Botosani (1933), este medic specialist neurochirurg la Spitalul „Gh. Marinescu” din Bucuresti, activist in domeniul politicii si autor. In trecut, a fost ales membru corespondent al Academiei Romane (1997), iar in prezent este membru titular al acesteia (din 2004), membru titular al Academiei de Stiinte Medicale, membru al Academiei Oamenilor de Stiinta, membru al New York Academy of Sciences, London Diplomatic Academy, L`Academie Centrale Europeenne des Sciences, des Lettres et des Arts, World Academy of Letters si a peste 20 de alte societati stiintifice internationale. Omul care a scris cat altii n-au trait Pe langa impresionanta activitate in domeniul medicinii, avand o cariera de peste cincizeci de ani ca medic specialist neurochirurg, Leon Danaila detine de asemenea 18 brevete de inventator si 10 de inovator, si este totodata un autor prolific, avand 59 de carti publicate si lucrari de specialitate. Printre cele mai cunoscute opere se numara si: „Apoteoza neurochirurgiei”, „Tratat de neuropsihologie”, „Functional Neuroanatomy of the Brain” (vol 1, 2 si 3). Leon Danaila – Geniul care opereaza de mana cu Dumnezeu Dr. Leon Danaila, cunoscut si drept „geniul care opereaza de mana cu Dumnezeu”, este o emblema a medicinii romanesti, detinand recordul mondial la numarul de interventii neurochirurgicale si care, la aproape 90 de ani, continua atat sa opereze si sa ofere consultatii gratuit, cat si sa scrie carti, oferind din bogatia lui interioara si din informatiile acumulate de-a lungul unei vieti, tuturor celor care sunt deschisi si dispusi sa isi extinda aria de cunostinte, si sa isi imbunatateasca viata.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

12 recenzii

5 stele

12

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Andreea Barbulescu

Pentru suflet si minte

Simpla si complexa in acelasi timp. O recomand. Dl. Prof. Dr. Danaila mi-a salvat mama acum 22 de ani. Acum citind aceasta carte simt ca ma salveaza pe mine.

Recenzie pentru cartea Neuroplasticitatea: Secretul longevității creierului

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mihaela Diaconu

Super!

Interesantă.

Recenzie pentru cartea Neuroplasticitatea: Secretul longevității creierului

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniela Ion

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Ostahie Lidia

O carte scrisă pe înțelesul tuturor, respectele mele pentru dl profesor !

Recenzie pentru cartea Neuroplasticitatea: Secretul longevității creierului

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

Hardcover
-5%
Apoteoza neurochirurgiei

Apoteoza neurochirurgiei

PRP: 85 Lei 80.75 Lei
BestSeller
-16.7%
BestSeller
-36%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 31.92 Lei
Nou
-18.4%
Oameni ultraprocesați

Oameni ultraprocesați

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-33.4%
BestSeller
-52.7%
BestSeller
-33.4%
BestSeller
-51%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 28.9 Lei
BestSeller
-52.3%
-50.1%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
-30.1%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
Nou
-50.1%
Showman

Showman

PRP: 59.9 Lei 29.9 Lei
-34.2%
Reglarea dezechilibrelor hormonale

Reglarea dezechilibrelor hormonale

PRP: 49.99 Lei 32.9 Lei
-15%
Outlive

Outlive

PRP: 85 Lei 72.25 Lei
-44%
Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 42 Lei 23.5 Lei
-36.5%
ALTERNATIVE

ALTERNATIVE

PRP: 55 Lei 34.9 Lei
-27.5%
Arta de a eșua cu succes

Arta de a eșua cu succes

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
-15%
Taci și înghite

Taci și înghite

PRP: 45 Lei 38.25 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Forta longevitatii e la tine

Nou
-27.5%
Ghid de fasting pentru femei

Ghid de fasting pentru femei

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
Nou
BestSeller
-9.3%
Nou
BestSeller
-46.7%
Pachet Iubire Dumnezeiască

Pachet Iubire Dumnezeiască

PRP: 149.9 Lei 79.9 Lei
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
BestSeller
-36%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 31.92 Lei
-33.5%
Nou
BestSeller
-36.3%
Manifest pentru copii

Manifest pentru copii

PRP: 49 Lei 31.2 Lei
Nou
-50.1%
Showman

Showman

PRP: 59.9 Lei 29.9 Lei
Nou
-49.6%
Pachet Atomii sufletului

Pachet Atomii sufletului

PRP: 118.9 Lei 59.9 Lei
Nou
-39.4%
Nou
-38.7%
Pachet Cuvintele Inimii

Pachet Cuvintele Inimii

PRP: 114 Lei 69.9 Lei
PRP: 114 Lei

84.9 Lei