Dr. Mihail Pautov

Alegerile care iti pot salva viata

Sfaturi medicale pe înțelesul tuturor
PRP: 69 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39 Lei

TU CE FACI AZI PENTRU SĂNĂTATEA TA?


Dr. Mihail Pautov oferă răspunsuri pe înțelesul tuturor la cele mai importante întrebări despre sănătate, inspirându-te să faci acele alegeri esențiale care îți pot schimba viața.

TU CE FACI AZI PENTRU SĂNĂTATEA TA?


Dr. Mihail Pautov oferă răspunsuri pe înțelesul tuturor la cele mai importante întrebări despre sănătate, inspirându-te să faci acele alegeri esențiale care îți pot schimba viața.

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Alegerile care iti pot salva viata

Format
170x230
Număr pagini
312
Editura
Bookzone
Autor
Dr. Mihail Pautov
Anul publicării
2022
ISBN
9786069748572

Rezumat Alegerile care iti pot salva viata - Dr. Mihail Pautov

„Tot ce îmi doresc este ca voi să aveți grijă de voi și să faceți alegeri corecte într-un mod educat.” – Dr. Mihail Pautov 


Dr. Mihail răspunde întrebărilor tale:


 • Cum putem scăpa de anxietate?
 • Ce înseamnă un somn sănătos și cum îl obținem?
 • Care este legătura dintre somn și sistemul imunitar?
 • Poate meditația să diminueze inflamația din corp?
 • Cum îți poți forma obiceiuri mai sănătoase?
 • Cum apar miturile despre vaccinare și de ce se răspândesc atât de ușor?
 • Cum putem să prevenim infectarea cu virusul anului?
 • Poți avea tensiunea arterială crescută fără să fii conștient de acest lucru?


Sursa ta de informații medicale obiective și prietenoase


Dr. Mihail Pautov îmbină pasiunea pentru medicină și grija pentru oameni într-un ghid complet care ne invită să privim dincolo de mituri și să luăm decizii importante pentru sănătatea noastră în mod informat.

Pe parcursul cărții, el abordează cu empatie problemele de care ne lovim cu toții, de la anxietate și insomnii, la tensiune arterială crescută și afecțiuni digestive, și ne oferă informații medicale obiective într-un mod simplu și ușor de înțeles.


Dr. Mihail face parte dintr-un nou val de medici care au o atitudine deschisă față de public, se informează constant și se bucură atunci când primesc întrebări din partea pacienților, iar această carte este un nou mod extrem de practic de a oferi oamenilor instrumentele de care au nevoie pentru a preveni afecțiunile grave care necesită adesea intervenții chirurgicale.


Sănătatea mintală, calitatea somnului, nutriția, activitatea fizică, relațiile care ne hrănesc inima, toate au un impact asupra sănătății noastre fizice. Astfel, Dr. Mihail, specializat în chirurgie generală, ne invită să operăm schimbări importante mai întâi în sufletul nostru, să tăiem tot ceea ce nu ne este de folos și să facem alegeri mai bune pentru sănătatea noastră.  


ACEASTĂ CARTE ESTE PENTRU TINE DACĂ:


 • Nu reușești să ai o alimentație echilibrată, indiferent de eforturile făcute.
 • Ai probleme cu somnul sau nu te odihnești chiar dacă dormi suficient.
 • Ești în căutarea unor informații medicale pe înțelesul tău.
 • Te simți lipsit de energie indiferent ce îți propui să faci.
 • Îți lipsește motivația de a face schimbări pozitive în viața ta.
 • Vrei să afli adevărul din spatele unor mituri medicale.
 • Ești în căutarea unui medic empatic care să-ți schimbe perspectiva asupra vieții.


Recenzii:


„Dr. Mihail Pautov are un talent uimitor: reușește să ne ghideze și să ne explice lucruri complicate cu ușurință și printr-un limbaj familiar. Ca și cum ne-ar cunoaște pe toți, ne ajută pe fiecare dintre noi cu o informație de care aveam nevoie. Despre asta este cartea doctorului Pautov, unul dintre cei mai empatici medici pe care i-am cunoscut în viața mea. Recomand cartea oricui, de la adolescenți confuzi, la adulți care au impresia că le știu pe toate și la seniori care nu au de gând să facă nicio schimbare în stilul lor de viață. Cred că acest volum le poate schimba tuturor perspectiva.” – Cătălin Măruță, prezentator TV


„Mihail Pautov are opinii solide, bine argumentate, susținute de studii clare și de date concludente. Nu veți întâlni în cartea lui recomandări «exotice» de genul acelora pe care unii dintre colegii lui de generație le fac, fie și doar pentru a ieși în evidență.

Cele 5 capitole ale cărții abordează domenii de maxim interes: sănătatea mintală, sănătatea fizică, somnul, educația sexuală, sportul și nutriția. Pentru cititori va fi, cu siguranță, o lectură atractivă și plăcută, dar, mai ales, deosebit de utilă!” – Prof. Dr. Irinel Popescu

Fragment din carte

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Alegerile care iti pot salva viata înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Dr. Mihail Pautov
Dr. Mihail Pautov
Biografie
Dr. Mihail Pautov este un chirurg atipic care își iubește meseria, dar își dorește să aibă cât mai puțini pacienți. În cariera sa - 6 ani de rezidențiat în specializarea chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni din București și ani de practică pe secția de chirurgie generală și la CPU al Spitalului Municipal Curtea de Argeș -, Dr. Mihail Pautov a întâlnit o mulțime de pacienți ale căror alegeri zilnice i-au purtat pas cu pas spre o viață dezechilibrată și, într-un final, spre sala de operație. De aceea, astăzi, Dr. Mihail își petrece o mare parte din timp oferind publicului larg informații medicale esențiale pentru prevenția afecțiunilor care ne îndepărtează de viața pe care o merităm. Acum, toate sfaturile și recomandările sale pentru un stil de viață mai sănătos și-au găsit locul binemeritat în paginile acestei cărți.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

10 recenzii

5 stele

10

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


D

David Avram

Entuziasm și dezamăgire!

O carte aparent atrcactivă! Felicit din punct de vedere al conținutului de informație medicală și dezaprob total promovarea ideologiei ascunse,reliefată într-un capitol de pe la mijlocul cărții. Entuziasm și dezamăgire!

I

Ioan Galea

O carte foarte utilă, bine structurată!

R

Ruxandra Ghiorghiu

Sfaturi utile, medic cool, insa calitatea tipariturii lasa mult de dorit. Domnul doctor si cititorii meritau ceva mai bun!

D

Delia Maria Jugastru

E exact cum ma asteptam! Multumesc pt ca am avut ocazia sa o comand si sa inteleg multe aspecte din viata mea, si mai ales ce si unde trebuie sa reglez.

J

Justina Lazar

O carte pe intelesul tuturor, extrem de bine structurata, care ne invata cu siguranta multe lucruri noi.

F

Florina Tabarcea

În sfârșit, o carte scrisă de un medic care abordează sănătatea dintr-o perspectivă holistică! Într-adevăr, nu poți fi sănătos fizic fără să fii sănătos din punct de vedere mental, fără să ai relații de calitate și oameni care să fie alături de tine. Voi încerca să-mi monitorizez mai atent toate sectoarele vieții! Și să-l urmăresc în continuare pe Dr. Mihail!

A

Anca Petrescu

Mi-aș dori să existe mai mulți medici ca Dr. Mihail! Chiar simt că a scris această carte cu drag pentru noi toți pentru a ne ajuta să stăm cât mai departe de spitale și de sălile de operație. Recomand cu căldură!

D

Daniela Iordache

O carte foarte COOL! Nici nu mă așteptam la altceva de la Dr. Pautov. Îi urmăresc emisiunea ori de câte ori am ocazia, așa că acum mă bucur că la dispoziție o carte cu cele mai importante recomandări ale sale pentru o viață sănătoasă!

M

Mihaela Stanciu

Nu ai nevoie de o diplomă în medicină pentru a învăța cum să ai grijă de sănătatea ta. E suficient să urmezi câteva reguli de bun simț și să acorzi atenție tuturor capitolelor vieții pe care Dr. Mihail le tratează în carte. Felicitări pentru inițiativă! O carte cu adevărat pe înțelesul tuturor!

C

Cristian Radu

O carte în care poți avea încredere! Dr. Mihail nu este doar un medic cool este un medic informat care aplică ceea ce a învățat în propria viață și te convinge mai ales prin puterea exemplului.

PRP: 69 Lei

39 Lei