Adriana Simona PopescuCristian GurzuMariana GrosuTraian Saitan

Olimpiada de Biologie - Subiecte si Bareme - Clasa a VII-a - 2010-2013 - Faza judeteana si nationala

PRP: 15 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
12.75 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Olimpiada de Biologie - Subiecte si Bareme - Clasa a VII-a - 2010-2013 - Faza judeteana si nationala

Editura
DPH
Autor
Cristian Gurzu,
Mariana Grosu,
Traian Saitan,
Adriana Simona Popescu
ISBN
9786066831062

Rezumat Olimpiada de Biologie - Subiecte si Bareme - Clasa a VII-a - 2010-2013 - Faza judeteana si nationala - Traian Saitan, Adriana Simona Popescu, Cristian Gurzu, Mariana Grosu

0
Detalii produs
Despre Traian Saitan
Traian Saitan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Traian Saitan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Traian Saitan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Traian Saitan. Fiecare carte scrisa de Traian Saitan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Traian Saitan in categoria Traian Saitan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Adriana Simona Popescu
Adriana Simona Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Simona Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Simona Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Simona Popescu. Fiecare carte scrisa de Adriana Simona Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Simona Popescu in categoria Adriana Simona Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Cristian Gurzu
Cristian Gurzu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristian Gurzu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristian Gurzu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristian Gurzu. Fiecare carte scrisa de Cristian Gurzu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristian Gurzu in categoria Cristian Gurzu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mariana Grosu
Mariana Grosu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mariana Grosu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mariana Grosu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mariana Grosu. Fiecare carte scrisa de Mariana Grosu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mariana Grosu in categoria Mariana Grosu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Olimpiada de Biologie - Subiecte si Bareme - Clasa a VII-a - 2010-2013 - Faza judeteana si nationala, Lucrari practice de Biologie
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


-25%
Culegerea de matematica cls a V-a

Culegerea de matematica cls a V-a

PRP: 21.99 Lei 16.49 Lei
-20%
O calatorie prin corpul uman

O calatorie prin corpul uman

PRP: 69.9 Lei 55.9 Lei
-15%
Gramatica limbii române

Gramatica limbii române

PRP: 63.5 Lei 53.97 Lei
-0%
-15%
Informatică și TIC clasa a VII-a

Informatică și TIC clasa a VII-a

PRP: 32.9 Lei 27.96 Lei
-0%
-0%
PRP: 15 Lei

12.75 Lei