Alina ParaschivaSilviu Danet

Matematica. Formule si notiuni generale clasele V-VIII

PRP: 27.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
21.9 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Matematica. Formule si notiuni generale clasele V-VIII

Format
100x135
Număr pagini
128
Editura
Corint
Autor
Alina Paraschiva,
Silviu Danet
Anul publicării
2013
ISBN
9789731354286

Rezumat Matematica. Formule si notiuni generale clasele V-VIII - Alina Paraschiva, Silviu Danet

Auxiliar scolar pentru clasele V-VIII

 

Lucrarea este un auxiliar didactic util si eficient, atat pentru elevi, cat si pentru profesori, pentru activitatea curenta desfasurata acasa sau in clasa, dar si pentru examene si concursuri, reusind sa acopere in totalitate, intr-o forma sintetica, continuturile programei scolare de matematica din curriculum nucleu si curriculum aprofundat pentru gimnaziu.


Toata materia invatata in gimnaziu este organizata in doua parti, corespunzatoare celor doua ramuri ale studiului matematicii in clasele V-VIII - algebra si geometrie. Se realizeaza o trecere in revista a tuturor notiunilor de matematica incluse in programa scolara, acestea fiind structurate pe capitole, conform materiei studiate, astfel incat elevul sa se poata orienta usor si, totodata, sa aiba la dispozitie tot arsenalul teoretic necesar, insotit de exemplificari prin cateva exercitii.

Detalii produs
  • Matematica. Formule si notiuni generale clasele V-VIII
  • Format 100x135
  • Număr pagini 128
  • Editura Corint
  • Autor Alina Paraschiva,Silviu Danet
  • Anul publicării 2013
  • ISBN 9789731354286
  • Scor Bestseller
Despre Alina Paraschiva
Alina Paraschiva
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alina Paraschiva inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alina Paraschiva se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alina Paraschiva. Fiecare carte scrisa de Alina Paraschiva este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alina Paraschiva in categoria Alina Paraschiva astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Silviu Danet
Silviu Danet
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Silviu Danet inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Silviu Danet se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Silviu Danet. Fiecare carte scrisa de Silviu Danet este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Silviu Danet in categoria Silviu Danet astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 27.5 Lei

21.9 Lei