Elefterie PetrescuIoan Pelteacu

Culegerea de matematica cls a V-a

PRP: 21.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
16.49 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Culegerea de matematica cls a V-a

Editura
Aramis
Autor
Ioan Pelteacu,
Elefterie Petrescu
ISBN
9786060090120

Rezumat Culegerea de matematica cls a V-a - Elefterie Petrescu, Ioan Pelteacu

Aprobat OMEN nr. 3022/08.01.2018

Culegerea de Matematicӑ pentru clasa a V-a de la Editura Aramis este un instrument de lucru optim, care dezvoltă conținuturile ultimelor manuale, în pas cu prevederile noii programe, completând și nuanțând cunoștințele acumulate. Culegerea conține la fiecare capitol și o sinteză a părții teoretice, iar acolo unde programa permite anumite extinderi, elevii au ocazia de a învăța lucruri noi, lărgindu-și astfel aria cunoștințelor.

Lucrarea pӑstreaza structura manualului, iar exercițiile și problemele sunt prezentate de la simpla și directa aplicare a noțiunilor și regulilor pâna la utilizarea lor ingenioasӑ și inovatoare.

Cartea se adreseaza tuturor elevilor din gimnaziu, cu precӑdere elevilor de clasa a V-a, și are ȋn vedere pregӑtirea diferențiatӑ a acestora,  fiecare gӑsind o mare diversitate de exerciții pentru lucru suplimentar, acasӑ și ȋn clasӑ.   

Ca și manualul, culegerea conține  teste, precum și modele de lucrӑri scrise. Rostul lucrarii este sӑ vinӑ ȋn sprijinul elevilor, pӑrinților și profesorilor care vor ca pregӑtirea sӑ fie temeinicӑ și ȋn pas cu viața de zi cu zi.

Detalii produs
Despre Elefterie Petrescu
Elefterie Petrescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Elefterie Petrescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Elefterie Petrescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Elefterie Petrescu. Fiecare carte scrisa de Elefterie Petrescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Elefterie Petrescu in categoria Elefterie Petrescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Culegerea de matematica cls a V-a
Despre Ioan Pelteacu
Ioan Pelteacu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioan Pelteacu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioan Pelteacu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioan Pelteacu. Fiecare carte scrisa de Ioan Pelteacu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioan Pelteacu in categoria Ioan Pelteacu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Culegerea de matematica cls a V-a
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-25%
Culegerea de matematica cls a V-a

Culegerea de matematica cls a V-a

PRP: 21.99 Lei 16.49 Lei
-20%
O calatorie prin corpul uman

O calatorie prin corpul uman

PRP: 69.9 Lei 55.9 Lei
-15%
Gramatica limbii române

Gramatica limbii române

PRP: 63.5 Lei 53.97 Lei
-0%
-0%
-0%

Cumparate impreuna cu Culegerea de matematica cls a V-a

PRP: 21.99 Lei

16.49 Lei