PRP: 17 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
16 Lei
Avizat OMEN Nr. 3022\08.01.2018 Biologie - Caietul elevului pentru Clasa a V-a - Avizat OMEN
Avizat OMEN Nr. 3022\08.01.2018 Biologie - Caietul elevului pentru Clasa a V-a - Avizat OMEN

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Biologie - Caietul elevului pentru Clasa a V-a

Editura
DPH
Autor
Erika Botos,
Eniko Bartok,
Cristian Gurzu,
Dorina Pop,
Florica Alexandrescu,
Marinela Roșescu,
Valer Cerbu,
Adriana Simona Popescu,
Daniela Petrov
ISBN
5948489356414

Rezumat Biologie - Caietul elevului pentru Clasa a V-a - Adriana Simona Popescu, Florica Alexandrescu, Daniela Petrov, Dorina Pop, Eniko Bartok, Cristian Gurzu, Valer Cerbu, Marinela Roșescu, Erika Botos

Avizat OMEN Nr. 3022\08.01.2018

Detalii produs
Despre Adriana Simona Popescu
Adriana Simona Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Simona Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Simona Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Simona Popescu. Fiecare carte scrisa de Adriana Simona Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Simona Popescu in categoria Adriana Simona Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Florica Alexandrescu
Florica Alexandrescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Florica Alexandrescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Florica Alexandrescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Florica Alexandrescu. Fiecare carte scrisa de Florica Alexandrescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Florica Alexandrescu in categoria Florica Alexandrescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Daniela Petrov
Daniela Petrov
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniela Petrov inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniela Petrov se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniela Petrov. Fiecare carte scrisa de Daniela Petrov este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniela Petrov in categoria Daniela Petrov astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dorina Pop
Dorina Pop
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dorina Pop inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dorina Pop se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dorina Pop. Fiecare carte scrisa de Dorina Pop este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dorina Pop in categoria Dorina Pop astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Biologie - Caietul elevului pentru Clasa a V-a
Despre Eniko Bartok
Eniko Bartok
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Eniko Bartok inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Eniko Bartok se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Eniko Bartok. Fiecare carte scrisa de Eniko Bartok este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Eniko Bartok in categoria Eniko Bartok astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Biologie - Caietul elevului pentru Clasa a V-a
Despre Cristian Gurzu
Cristian Gurzu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristian Gurzu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristian Gurzu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristian Gurzu. Fiecare carte scrisa de Cristian Gurzu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristian Gurzu in categoria Cristian Gurzu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Valer Cerbu
Valer Cerbu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Valer Cerbu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Valer Cerbu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Valer Cerbu. Fiecare carte scrisa de Valer Cerbu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Valer Cerbu in categoria Valer Cerbu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Marinela Roșescu
Marinela Roșescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marinela Roșescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marinela Roșescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marinela Roșescu. Fiecare carte scrisa de Marinela Roșescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marinela Roșescu in categoria Marinela Roșescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Biologie - Manual pentru clasa a V-a, Biologie - Caietul elevului pentru Clasa a V-a
Despre Erika Botos
Erika Botos
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Erika Botos inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Erika Botos se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Erika Botos. Fiecare carte scrisa de Erika Botos este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Erika Botos in categoria Erika Botos astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Biologie - Caietul elevului pentru Clasa a V-a
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-28.1%
PRP: 17 Lei

16 Lei