PRP: 19 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
16.15 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Biologie - Manual pentru clasa a VII-a

Editura
DPH
Autor
Marinela Roxana Rosescu,
Daniela Petrov,
Adriana Simona Popescu,
Traian Saitan,
Cristian Gurzu,
Valer Cerbu
ISBN
5948495001742

Rezumat Biologie - Manual pentru clasa a VII-a - Valer Cerbu, Cristian Gurzu, Marinela Roxana Rosescu, Adriana Simona Popescu, Traian Saitan, Daniela Petrov

În curând! Manualul va fi disponibil pentru comandă în perioada următoare.

Manualul de Biologie pentru clasa a VII-a elaborat de Didactica Publishing House declarat câștigator la licitația organizată de MEN are un conținut științific de cea mai înaltă calitate. Adecvat vârstei elevilor de clasa a VII-a, manualul acesta este un sprijin real pentru cadrul didactic în predarea la clasă. Veți descoperi un format și o grafică ce pune în evidență atât conținutul cât și imaginile utilizate, ceea ce permite elevului să rețină cu ușurință elementele esențiale din fiecare lecție.

Din experiența noastră în domeniul Biologiei, vă recomandăm să alegeți manualul dezvoltat de noi pentru a fi utilizat la orele de curs de Biologie, fiind convinși că veți avea rezultate remarcabile cu ajutorul acestuia. Didactica Publishing House oferă gratuit planificarea calendaristică și o reducere de 40% la produsele editurii din segmentul de Biologie.

Detalii produs
Despre Valer Cerbu
Valer Cerbu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Valer Cerbu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Valer Cerbu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Valer Cerbu. Fiecare carte scrisa de Valer Cerbu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Valer Cerbu in categoria Valer Cerbu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Cristian Gurzu
Cristian Gurzu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristian Gurzu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristian Gurzu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristian Gurzu. Fiecare carte scrisa de Cristian Gurzu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristian Gurzu in categoria Cristian Gurzu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Marinela Roxana Rosescu
Marinela Roxana Rosescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marinela Roxana Rosescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marinela Roxana Rosescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marinela Roxana Rosescu. Fiecare carte scrisa de Marinela Roxana Rosescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marinela Roxana Rosescu in categoria Marinela Roxana Rosescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Adriana Simona Popescu
Adriana Simona Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Simona Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Simona Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Simona Popescu. Fiecare carte scrisa de Adriana Simona Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Simona Popescu in categoria Adriana Simona Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Traian Saitan
Traian Saitan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Traian Saitan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Traian Saitan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Traian Saitan. Fiecare carte scrisa de Traian Saitan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Traian Saitan in categoria Traian Saitan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Daniela Petrov
Daniela Petrov
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniela Petrov inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniela Petrov se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniela Petrov. Fiecare carte scrisa de Daniela Petrov este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniela Petrov in categoria Daniela Petrov astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-5%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-5%
-28.1%
PRP: 19 Lei

16.15 Lei