PRP: 22 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
18.7 Lei
Manualul de Biologie pentru clasa a V-a câștigător în urma licitației organizate de MEN în 2017.
Manualul de Biologie pentru clasa a V-a câștigător în urma licitației organizate de MEN în 2017.
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Biologie - Manual pentru clasa a V-a

Editura
DPH
Autor
Marinela Roșescu,
Valer Cerbu,
Adriana Popescu,
Florica Alexandrescu,
Cristian Gurzu,
Daniela Petrov,
Gina Barac
ISBN
5948489356230

Rezumat Biologie - Manual pentru clasa a V-a - Marinela Roșescu, Cristian Gurzu, Gina Barac, Adriana Popescu, Daniela Petrov, Valer Cerbu, Florica Alexandrescu

În acest moment puteți vizualiza conținutul manualului de Biologie clasa a V-a în format digital apăsând AICI

Didactica Publishing House (DPH) vă prezintă manualul de Biologie clasa a V-a câștigător în urma licitației organizate de MEN în 2017.

Manualul este realizat de către o echipă de autori valoroși și urmărește, prin conținutul său, formarea la elevi a competențelor necesare pentru observarea și explorarea lumii vii în ansamblul ei, dar și a componentelor, proceselor și fenomenelor caracteristice acesteia.

Didactica Publishing House vă oferă pe lângă manual:

  • Planificarea calendaristică - GRATUIT (la comenzile cu peste 15 manuale)
  • Evaluare inițială - GRATUIT (la comenzile cu peste 15 manuale)
  • Set de 3 planșe didactice pentru clasă - GRATUIT (preț normal 36 lei)(la comenzile cu peste 15 manuale)
  • Caietul elevului
  • Set de 36 de jetoane
  • Mapa elevului
Detalii produs
Despre Marinela Roșescu
Marinela Roșescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marinela Roșescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marinela Roșescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marinela Roșescu. Fiecare carte scrisa de Marinela Roșescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marinela Roșescu in categoria Marinela Roșescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Biologie - Manual pentru clasa a V-a, Biologie - Caietul elevului pentru Clasa a V-a
Despre Cristian Gurzu
Cristian Gurzu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristian Gurzu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristian Gurzu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristian Gurzu. Fiecare carte scrisa de Cristian Gurzu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristian Gurzu in categoria Cristian Gurzu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gina Barac
Gina Barac
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gina Barac inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gina Barac se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gina Barac. Fiecare carte scrisa de Gina Barac este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gina Barac in categoria Gina Barac astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Biologie - Manual pentru clasa a V-a
Despre Adriana Popescu
Adriana Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Popescu. Fiecare carte scrisa de Adriana Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Popescu in categoria Adriana Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Biologie - Manual pentru clasa a V-a
Despre Daniela Petrov
Daniela Petrov
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniela Petrov inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniela Petrov se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniela Petrov. Fiecare carte scrisa de Daniela Petrov este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniela Petrov in categoria Daniela Petrov astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Valer Cerbu
Valer Cerbu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Valer Cerbu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Valer Cerbu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Valer Cerbu. Fiecare carte scrisa de Valer Cerbu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Valer Cerbu in categoria Valer Cerbu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Florica Alexandrescu
Florica Alexandrescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Florica Alexandrescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Florica Alexandrescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Florica Alexandrescu. Fiecare carte scrisa de Florica Alexandrescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Florica Alexandrescu in categoria Florica Alexandrescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-5%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-28.1%
-13.9%
Lecturi suplimentare clasa I

Lecturi suplimentare clasa I

PRP: 14.99 Lei 12.9 Lei
PRP: 22 Lei

18.7 Lei