Adriana Simona PopescuŞtefania Pelmuş GierschValeria Chiosea

Biologie - Ghid de pregatire - Bacalaureat - Clasele IX-X

PRP: 19 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
16.15 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Biologie - Ghid de pregatire - Bacalaureat - Clasele IX-X

Format
170x240
Număr pagini
184
Editura
DPH
Autor
Ştefania Pelmuş Giersch,
Valeria Chiosea,
Adriana Simona Popescu
Anul publicării
2014
ISBN
9786068027647

Rezumat Biologie - Ghid de pregatire - Bacalaureat - Clasele IX-X - Ştefania Pelmuş Giersch, Adriana Simona Popescu, Valeria Chiosea

Această lucrare se adresează elevilor care vor susține examenul de bacalaureat la disciplina Biologie Vegetală și Animală din materia claselor a IX-a și a X-a.

Detalii produs
Despre Ştefania Pelmuş Giersch
Ştefania Pelmuş Giersch
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ştefania Pelmuş Giersch inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ştefania Pelmuş Giersch se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ştefania Pelmuş Giersch. Fiecare carte scrisa de Ştefania Pelmuş Giersch este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ştefania Pelmuş Giersch in categoria Ştefania Pelmuş Giersch astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Biologie - Ghid de pregătire - Bacalaureat - Clasele IX-X, Anatomie și Fiziologie Umană, Genetică și Ecologie Umană - Sinteze pentru Bacalaureat
Despre Adriana Simona Popescu
Adriana Simona Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Simona Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Simona Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Simona Popescu. Fiecare carte scrisa de Adriana Simona Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Simona Popescu in categoria Adriana Simona Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Valeria Chiosea
Valeria Chiosea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Valeria Chiosea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Valeria Chiosea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Valeria Chiosea. Fiecare carte scrisa de Valeria Chiosea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Valeria Chiosea in categoria Valeria Chiosea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Biologie - Ghid de pregătire - Bacalaureat - Clasele IX-X
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei
-0.1%
Caligrafie

Caligrafie

PRP: 9.9 Lei 9.89 Lei
PRP: 19 Lei

16.15 Lei