PRP: 28 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
23.8 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Manual de Biologie pentru Clasa a VI-a

Format
205x275
Număr pagini
120
Editura
DPH
Autor
Gurzu Cristian,
Petrov Daniela,
Marinela Roxana Rosescu,
Barac Gina,
Adriana Simona Popescu,
Traian Saitan,
Cerbu Valeriu Nicolae
Anul publicării
2023
ISBN
5948495008222

Rezumat Manual de Biologie pentru Clasa a VI-a - Adriana Simona Popescu, Gurzu Cristian, Barac Gina, Petrov Daniela, Traian Saitan, Cerbu Valeriu Nicolae, Marinela Roxana Rosescu

Biologie - Manual pentru clasa a VI-a


Acest proiect de manual scolar este realizat in conformitate cu Programa scolara aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei si Cercetarii nr. 3393 din 28.02.2017


Manualul scolar a fost aprobat de Ministerul Educatiei prin Ordinul de Ministru nr. 5022 din 06.07.2023.


Detalii produs
Despre Adriana Simona Popescu
Adriana Simona Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Simona Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Simona Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Simona Popescu. Fiecare carte scrisa de Adriana Simona Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Simona Popescu in categoria Adriana Simona Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gurzu Cristian
Gurzu Cristian
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gurzu Cristian inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gurzu Cristian se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gurzu Cristian. Fiecare carte scrisa de Gurzu Cristian este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gurzu Cristian in categoria Gurzu Cristian astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Manual de Biologie pentru Clasa a VI-a
Despre Barac Gina
Barac Gina
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Barac Gina inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Barac Gina se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Barac Gina. Fiecare carte scrisa de Barac Gina este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Barac Gina in categoria Barac Gina astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Manual de Biologie pentru Clasa a VI-a
Despre Petrov Daniela
 Petrov Daniela
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Petrov Daniela inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Petrov Daniela se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Petrov Daniela. Fiecare carte scrisa de Petrov Daniela este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Petrov Daniela in categoria Petrov Daniela astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Manual de Biologie pentru Clasa a VI-a
Despre Traian Saitan
Traian Saitan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Traian Saitan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Traian Saitan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Traian Saitan. Fiecare carte scrisa de Traian Saitan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Traian Saitan in categoria Traian Saitan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Cerbu Valeriu Nicolae
Cerbu Valeriu Nicolae
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cerbu Valeriu Nicolae inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cerbu Valeriu Nicolae se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cerbu Valeriu Nicolae. Fiecare carte scrisa de Cerbu Valeriu Nicolae este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cerbu Valeriu Nicolae in categoria Cerbu Valeriu Nicolae astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Manual de Biologie pentru Clasa a VI-a
Despre Marinela Roxana Rosescu
Marinela Roxana Rosescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marinela Roxana Rosescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marinela Roxana Rosescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marinela Roxana Rosescu. Fiecare carte scrisa de Marinela Roxana Rosescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marinela Roxana Rosescu in categoria Marinela Roxana Rosescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Manual de Biologie pentru Clasa a VI-a, Biologie - Manual pentru clasa a VII-a
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

-10.1%
-20%
Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

PRP: 89.9 Lei 71.9 Lei
-15.6%
-10%
Germana rapidă

Germana rapidă

PRP: 13.44 Lei 12.09 Lei
PRP: 28 Lei

23.8 Lei