PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
41.65 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații O calatorie prin lumea vie de la bacterii la plante

Format
210x220
Număr pagini
256
Editura
DPH
Autor
Traian Saitan,
Iuliana Tanur,
Corina Gabriela Kodjabashija,
Stefania Giersch,
Adriana Mihai,
Silvia Olteanu
ISBN
5948495002114

Rezumat O calatorie prin lumea vie de la bacterii la plante - Traian Saitan, Corina Gabriela Kodjabashija, Adriana Mihai, Stefania Giersch, Silvia Olteanu, Iuliana Tanur

O calatorie prin lumea vie - de la bacterii la plante este o lucrare ampla care a avut drept punct de referinta tematica orientativa pentru admiterea la Facultatea de Farmacie si programa scolara pentru disciplina biologie de liceu, dorind sa devina o sursa de informare si un util indrumator pentru intelegerea clasificarii, alcatuirii si modului in care se desfasoara functiile vitale ale organismelor, de la bacterii la plante.

Imaginile, sugestiv alese, demonstreaza legatura dintre structura organismelor si functiile indeplinite, varietatea formelor de viata, precum si diversitatea adaptarilor la mediu ale vietuitoarelor. Lucrarea se adreseaza elevilor de liceu si scoli postliceale, studentilor, dar si profesorilor de biologie, putand fi utilizata cu succes in activitatile didactice de predare-invatare-evaluare. Ilustratiile, schemele si desenele propuse completeaza materialele didactice auxiliare, absolut necesare pentru studiul biologiei.

De aceea, dragi cititori, speram ca aceasta lucrare va va fi de un real folos in calatoria voastra prin fascinanta lume vie si va va servi drept suport pentru pregatirea in vederea sustinerii examenelor de admitere, a participarh la concursuri si olimpiade scolare , cat si pentru intelegerea lumii vii.
Detalii produs
Despre Traian Saitan
Traian Saitan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Traian Saitan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Traian Saitan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Traian Saitan. Fiecare carte scrisa de Traian Saitan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Traian Saitan in categoria Traian Saitan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Corina Gabriela Kodjabashija
Corina Gabriela Kodjabashija
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Corina Gabriela Kodjabashija inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Corina Gabriela Kodjabashija se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Corina Gabriela Kodjabashija. Fiecare carte scrisa de Corina Gabriela Kodjabashija este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Corina Gabriela Kodjabashija in categoria Corina Gabriela Kodjabashija astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
O calatorie prin lumea vie de la bacterii la plante
Despre Adriana Mihai
Adriana Mihai
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Mihai inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Mihai se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Mihai. Fiecare carte scrisa de Adriana Mihai este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Mihai in categoria Adriana Mihai astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
O calatorie prin lumea vie de la bacterii la plante
Despre Stefania Giersch
Stefania Giersch
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stefania Giersch inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stefania Giersch se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stefania Giersch. Fiecare carte scrisa de Stefania Giersch este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stefania Giersch in categoria Stefania Giersch astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Silvia Olteanu
Silvia Olteanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Silvia Olteanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Silvia Olteanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Silvia Olteanu. Fiecare carte scrisa de Silvia Olteanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Silvia Olteanu in categoria Silvia Olteanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Iuliana Tanur
Iuliana Tanur
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Iuliana Tanur inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Iuliana Tanur se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Iuliana Tanur. Fiecare carte scrisa de Iuliana Tanur este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Iuliana Tanur in categoria Iuliana Tanur astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


-15%
Cititul ne face mai buni

Cititul ne face mai buni

PRP: 65.9 Lei 56.02 Lei
-15%
Bacalaureat 2023 - Matematică

Bacalaureat 2023 - Matematică

PRP: 49.5 Lei 42.08 Lei
-14.9%
O calatorie prin corpul uman

O calatorie prin corpul uman

PRP: 59.9 Lei 50.97 Lei
-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei
-0.1%
Caligrafie

Caligrafie

PRP: 9.9 Lei 9.89 Lei

Cumparate impreuna cu O calatorie prin lumea vie de la bacterii la plante

-15%
Laboratorul de acasă. Experimente

Laboratorul de acasă. Experimente

PRP: 60.5 Lei 51.42 Lei
PRP: 49 Lei

41.65 Lei