PRP: 60.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
48.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Laboratorul de acasa. Experimente

Format
220x270
Număr pagini
88
Editura
Corint
Autor
Adriana Neagu,
Elena Miclescu,
Iuliana Tanur,
Stefania Giersch,
Silvia Olteanu
Anul publicării
2022
ISBN
9786060881360

Rezumat Laboratorul de acasa. Experimente - Adriana Neagu, Iuliana Tanur, Elena Miclescu, Silvia Olteanu, Stefania Giersch

Lucrarea Laboratorul de acasă. Experimente este structurată în trei capitole, I – Primii pași în lumea științei (18 experimente/activități practice); II – Exploratori ai lumii animale (40 de experimente) și III – Exploratori ai lumii vegetale (20 de experimente). Experimentele sunt pentru toate vârstele, unele mai amuzante (pentru elevi de gimnaziu), iar altele de aprofundare a cunoașterii (pentru elevi de gimnaziu și de liceu), care se pot realiza acasă, cu materiale obișnuite. Un experiment reprezintă o mică repetare a etapelor din istoria descoperirilor: observăm, ne întrebăm și, uneori, căutăm și identificăm răspunsuri. Emitem și verificăm ipoteze, obținem rezultatele care ne sunt confirmate sau infirmate. Pentru a fi siguri de veridicitatea rezultatelor, experimentul trebuie repetat în aceleași condiții. Putem modifica anumiți factori și putem compara rezultatele. Urmează prelucrarea, analiza și interpretarea datelor, iar, la final, prezentarea concluziilor. Autoarele au experimentat tot ce propun în carte, cu ajutorul unor copii isteți și curioși, cu scopul de a „netezi” elevilor calea spre cercetare. Copiii pot realiza aceste experimente simple în „laboratorul de acasă”, experimente care să le trezească dorința de cunoaștere. Si, poate, unul dintre ei, peste ani, va descoperi încă un miracol al vieții.
Detalii produs
Despre Adriana Neagu
Adriana Neagu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Neagu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Neagu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Neagu. Fiecare carte scrisa de Adriana Neagu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Neagu in categoria Adriana Neagu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Iuliana Tanur
Iuliana Tanur
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Iuliana Tanur inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Iuliana Tanur se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Iuliana Tanur. Fiecare carte scrisa de Iuliana Tanur este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Iuliana Tanur in categoria Iuliana Tanur astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Elena Miclescu
Elena Miclescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Elena Miclescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Elena Miclescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Elena Miclescu. Fiecare carte scrisa de Elena Miclescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Elena Miclescu in categoria Elena Miclescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Silvia Olteanu
Silvia Olteanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Silvia Olteanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Silvia Olteanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Silvia Olteanu. Fiecare carte scrisa de Silvia Olteanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Silvia Olteanu in categoria Silvia Olteanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Stefania Giersch
Stefania Giersch
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stefania Giersch inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stefania Giersch se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stefania Giersch. Fiecare carte scrisa de Stefania Giersch este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stefania Giersch in categoria Stefania Giersch astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Non-fictiune, Stiinta si tehnica

Dopamina

Dopamina

PRP: 55 Lei

46.8 Lei

Codul lui Dumnezeu

Codul lui Dumnezeu

PRP: 35 Lei

26.3 Lei

O sa razi, totul e chimie!

O sa razi, totul e chimie!

PRP: 45 Lei

38.3 Lei

Fizica povestita

Fizica povestita

PRP: 119.9 Lei

105.5 Lei

Instalatii electrice - pas cu pas

Instalatii electrice - pas cu pas

PRP: 38.44 Lei

36.5 Lei

Călătorie în jurul omului

Călătorie în jurul omului

PRP: 27 Lei

23.7 Lei

De ce nu fac zebrele ulcer?

De ce nu fac zebrele ulcer?

PRP: 89 Lei

75.7 Lei

Societatea digitala

Societatea digitala

PRP: 39.9 Lei

35.1 Lei

Stiinta din filmul Interstellar

Stiinta din filmul Interstellar

PRP: 55 Lei

48.4 Lei

Excitat

Excitat

PRP: 55 Lei

46.8 Lei

Magicienii

Magicienii

PRP: 39 Lei

34.3 Lei

PRP: 60.5 Lei

48.4 Lei