PRP: 71.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
57.2 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Laboratorul de acasa. Experimente

Dimensiune
220x270
Număr pagini
88
Editura
Corint
Autor
Adriana Neagu,
Elena Miclescu,
Iuliana Tanur,
Stefania Giersch,
Silvia Olteanu
Anul publicării
2022
ISBN
9786060881360

Rezumat Laboratorul de acasa. Experimente - Elena Miclescu, Adriana Neagu, Silvia Olteanu, Stefania Giersch, Iuliana Tanur

Lucrarea Laboratorul de acasă. Experimente este structurată în trei capitole, I – Primii pași în lumea științei (18 experimente/activități practice); II – Exploratori ai lumii animale (40 de experimente) și III – Exploratori ai lumii vegetale (20 de experimente). Experimentele sunt pentru toate vârstele, unele mai amuzante (pentru elevi de gimnaziu), iar altele de aprofundare a cunoașterii (pentru elevi de gimnaziu și de liceu), care se pot realiza acasă, cu materiale obișnuite. Un experiment reprezintă o mică repetare a etapelor din istoria descoperirilor: observăm, ne întrebăm și, uneori, căutăm și identificăm răspunsuri. Emitem și verificăm ipoteze, obținem rezultatele care ne sunt confirmate sau infirmate. Pentru a fi siguri de veridicitatea rezultatelor, experimentul trebuie repetat în aceleași condiții. Putem modifica anumiți factori și putem compara rezultatele. Urmează prelucrarea, analiza și interpretarea datelor, iar, la final, prezentarea concluziilor. Autoarele au experimentat tot ce propun în carte, cu ajutorul unor copii isteți și curioși, cu scopul de a „netezi” elevilor calea spre cercetare. Copiii pot realiza aceste experimente simple în „laboratorul de acasă”, experimente care să le trezească dorința de cunoaștere. Si, poate, unul dintre ei, peste ani, va descoperi încă un miracol al vieții.
Detalii produs
Despre Elena Miclescu
Elena Miclescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Elena Miclescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Elena Miclescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Elena Miclescu. Fiecare carte scrisa de Elena Miclescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Elena Miclescu in categoria Elena Miclescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Laboratorul de acasă. Experimente
Despre Adriana Neagu
Adriana Neagu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Neagu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Neagu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Neagu. Fiecare carte scrisa de Adriana Neagu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Neagu in categoria Adriana Neagu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Silvia Olteanu
Silvia Olteanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Silvia Olteanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Silvia Olteanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Silvia Olteanu. Fiecare carte scrisa de Silvia Olteanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Silvia Olteanu in categoria Silvia Olteanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Stefania Giersch
Stefania Giersch
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stefania Giersch inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stefania Giersch se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stefania Giersch. Fiecare carte scrisa de Stefania Giersch este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stefania Giersch in categoria Stefania Giersch astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Iuliana Tanur
Iuliana Tanur
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Iuliana Tanur inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Iuliana Tanur se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Iuliana Tanur. Fiecare carte scrisa de Iuliana Tanur este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Iuliana Tanur in categoria Iuliana Tanur astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Non-fictiune, Stiinta si tehnica

Nou
-20%
Dovezi ale vieții de apoi

Dovezi ale vieții de apoi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-27.5%
Următorul val

Următorul val

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
-10%
Dopamina

Dopamina

PRP: 55 Lei 49.5 Lei
-22.1%
Codul lui Dumnezeu

Codul lui Dumnezeu

PRP: 35 Lei 27.25 Lei
-10%
O sa razi, totul e chimie!

O sa razi, totul e chimie!

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-12%
Cazuti din jungla

Cazuti din jungla

PRP: 32 Lei 28.16 Lei
-14.8%
Cel dintai mister

Cel dintai mister

PRP: 29 Lei 24.7 Lei
-12%
Calatorie in jurul omului

Calatorie in jurul omului

PRP: 34 Lei 29.92 Lei
-5%
Bestiar

Bestiar

PRP: 35 Lei 33.25 Lei
-10%
Gene de mama

Gene de mama

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-10.1%
Meduza fara varsta

Meduza fara varsta

PRP: 59 Lei 53.05 Lei
-10%
De ce nu fac zebrele ulcer?

De ce nu fac zebrele ulcer?

PRP: 129 Lei 116.1 Lei
-4.5%
Fizica povestita

Fizica povestita

PRP: 119 Lei 113.59 Lei
-50%
Viitorul omenirii

Viitorul omenirii

PRP: 59 Lei 29.5 Lei
-15%
Pachet Totul e chimie

Pachet Totul e chimie

PRP: 100 Lei 85 Lei
PRP: 71.5 Lei

57.2 Lei