PRP: 59.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
50.97 Lei
Material didactic pentru gimnaziu, liceu si scoli sanitare posticeale
Material didactic pentru gimnaziu, liceu si scoli sanitare posticeale
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații O calatorie prin corpul uman

Editura
DPH
Autor
Iuliana Tanur,
Silvia Olteanu,
Adriana Neagu,
Camelia Voicu
ISBN
5948489352362

Rezumat O calatorie prin corpul uman - Silvia Olteanu, Adriana Neagu, Camelia Voicu, Iuliana Tanur

Lucrarea poate fi  utilizata ca material auxiliar informational in pregatirea temelor de anatomie si fiziologia omului si se recomanda pentru gimnaziu, liceu si scoli sanitare posticeale.

'O calatorie in corpul uman' ofera schite sintetice ale lectiilor de anatomie si fiziologia omului, respectand curriculum-ul national de biologie si nu viziunea unui anumit manual. Aceste schite sunt utile profesorilor, in special debutantilor, in activitatea de predare-invatare la clasa, cat si elevilor, in pregatirea temelor curente, pentru diferite competitii sau pentru admiterea in invatamantul superior.

Detalii produs
Despre Silvia Olteanu
Silvia Olteanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Silvia Olteanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Silvia Olteanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Silvia Olteanu. Fiecare carte scrisa de Silvia Olteanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Silvia Olteanu in categoria Silvia Olteanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Adriana Neagu
Adriana Neagu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Neagu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Neagu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Neagu. Fiecare carte scrisa de Adriana Neagu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Neagu in categoria Adriana Neagu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Camelia Voicu
Camelia Voicu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Camelia Voicu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Camelia Voicu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Camelia Voicu. Fiecare carte scrisa de Camelia Voicu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Camelia Voicu in categoria Camelia Voicu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
O calatorie prin corpul uman
Despre Iuliana Tanur
Iuliana Tanur
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Iuliana Tanur inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Iuliana Tanur se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Iuliana Tanur. Fiecare carte scrisa de Iuliana Tanur este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Iuliana Tanur in categoria Iuliana Tanur astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
ATLAS SCOLAR CLS. A VI-A BIOLOGIE

ATLAS SCOLAR CLS. A VI-A BIOLOGIE

PRP: 29.9 Lei 25.41 Lei
-14.9%
O calatorie prin corpul uman

O calatorie prin corpul uman

PRP: 59.9 Lei 50.97 Lei
-15%
Lumea vie

Lumea vie

PRP: 109.9 Lei 93.41 Lei
-15%
Atlas scolar de biologie

Atlas scolar de biologie

PRP: 30.5 Lei 25.92 Lei
-15%
Laboratorul de acasă. Experimente

Laboratorul de acasă. Experimente

PRP: 60.5 Lei 51.42 Lei
-0%
-15%
Informatică și TIC clasa a VII-a

Informatică și TIC clasa a VII-a

PRP: 32.9 Lei 27.96 Lei
-0%
-15%
Cititul ne face mai buni

Cititul ne face mai buni

PRP: 65.9 Lei 56.02 Lei
-15%
Bacalaureat 2023 - Matematică

Bacalaureat 2023 - Matematică

PRP: 49.5 Lei 42.08 Lei
-15%
Gramatica limbii române

Gramatica limbii române

PRP: 63.5 Lei 53.97 Lei
-0%
PRP: 59.9 Lei

50.97 Lei