Adriana Simona PopescuMarta Turcu

Teste si bareme. Olimpiada de stiinte pentru juniori. Chimie, fizica, biologie

PRP: 19 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
17.99 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Teste si bareme. Olimpiada de stiinte pentru juniori. Chimie, fizica, biologie

Editura
DPH
Autor
Marta Turcu,
Adriana Simona Popescu
ISBN
9786068400105

Rezumat Teste si bareme. Olimpiada de stiinte pentru juniori. Chimie, fizica, biologie - Marta Turcu, Adriana Simona Popescu

Cartea ,,Teste si bareme. Olimpiada de stiinte pentru juniori, chimie, fizica, biologie" vine in sprijinul elevilor doritori sa participe la olimpiada, dar si al cadrelor didactice care vor sa pregateasca elevii.

Lucrarea este structurata in trei parti: prima parte cuprinde 12 teste de chimie, a doua parte cuprinde 12 teste de fizica, iar a treia parte cuprinde 16 teste de biologie. Toate testele sunt insotite de bareme de notare. Cartea este utila, in aceeasi masura, si in pregatirea elevilor pentru orele de curs.

Cartea este scrisa de un colectiv de autori cu vasta experienta didactica si editoriala, respectand cerintele programei dupa care se desfasoara olimpiada.
Autori: Marta Turcu, Adriana Simona Popescu, Rodica Jidoveanu, Gina Barac, Ionica Cheran, Dorina Gabriela Stefanescu, Iuliana Costeniuc, Aura Nichita
Detalii produs
Despre Marta Turcu
Marta Turcu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marta Turcu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marta Turcu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marta Turcu. Fiecare carte scrisa de Marta Turcu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marta Turcu in categoria Marta Turcu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Teste si bareme. Olimpiada de stiinte pentru juniori. Chimie, fizica, biologie
Despre Adriana Simona Popescu
Adriana Simona Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Simona Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Simona Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Simona Popescu. Fiecare carte scrisa de Adriana Simona Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Simona Popescu in categoria Adriana Simona Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei
-0.1%
Caligrafie

Caligrafie

PRP: 9.9 Lei 9.89 Lei
PRP: 19 Lei

17.99 Lei