Maria Braescu

Dictionar francez-roman/roman-francez pentru toti (50.000 de cuvinte si expresii)

PRP: 39.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
38.9 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Dictionar francez-roman/roman-francez pentru toti (50.000 de cuvinte si expresii)

Format
13 x 20 cm
Număr pagini
832
Editura
Niculescu
Autor
Maria Braescu
Anul publicării
2016
ISBN
9789737485793

Rezumat Dictionar francez-roman/roman-francez pentru toti (50.000 de cuvinte si expresii) - Maria Braescu

50 000 DE CUVINTE SI EXPRESII ... PENTRU TOTI!Instrument de lucru simplu, eficient si practic, structurat in sectiunile pandante "francez-roman" si "roman-francez" (sustinute de un capitol intermediar, MIC COMPENDIU GRAMATICAL, reamintind notiunile esentiale ale morfologiei si atragand atentia, cu deosebire, asupra dificultatilor) si adunand in paginile sale aproximativ 50 000 de cuvinte si expresii, atent selectate in conformitate cu normativele actuale ale acestei limbi, dictionarul oferit de Maria Braescu - fost cadru didactic al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, autoare de auxiliare destinate predarii limbii franceze in invatamantul preuniversitar si semnatara a unor volume de adaptari din literatura franceza clasica si moderna, cu o contributie importanta in elaborarea de metode si tehnici de invatare si aprofundare a acestei limbi - este incadrat in populara colectia a Editurii NICULESCU, "Dictionare pentru toti", fiind dedicat unui public larg, caruia ii propune o arie semantica acoperitoare celor mai generale utilitati (din zonele politicului, economicului si socialului), la care se adauga unele neologisme si expresii informale, ca si un numar de termeni tehnici asimilati in limba romana. "Traseul lexical" urmarit de volum, pe parcursul caruia consultantului ii vin in ajutor exemplificari menite a inlatura confuziile in cazul polisemantismelor, acorda atentie chiar termenilor si sensurilor noi, "la moda", din zona "colocvialului", indeplinindu-si functia promordiala, de sursa de acumulari lingvistice de baza, fundament pentru aprofundarile ulterioare.
Detalii produs
Despre Maria Braescu
Maria Braescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Braescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Braescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Braescu. Fiecare carte scrisa de Maria Braescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Braescu in categoria Maria Braescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Dicţionar francez-român/român-francez: uzual, Dicţionar francez-român/român-francez de buzunar, Dicţionar francez-român/român-francez pentru toţi (50.000 de cuvinte şi expresii)
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

28.35 Lei
-25.1%
-25%
-25%
Germana intensivă

Germana intensivă

PRP: 24.15 Lei 18.11 Lei
-25.1%
Limba italiană fără profesor

Limba italiană fără profesor

PRP: 49.9 Lei 37.38 Lei
-25%

Cumparate impreuna cu Dictionar francez-roman/roman-francez pentru toti (50.000 de cuvinte si expresii)

-87.4%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 4.9 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-51.2%
Tainele vindecării sufletului

Tainele vindecării sufletului

PRP: 44.9 Lei 21.9 Lei
PRP: 39.9 Lei

38.9 Lei