PRP: 29.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
30 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Basmele romanilor

Format
20X26
Număr pagini
240
Editura
Paralela 45
Autor
Ioan Slavici,
Nicolae Filimon,
Mihai Eminescu,
PERICLE PAPAHAGI,
ION POP-RETEGANUL,
Petre Ispirescu,
TUDOR PAMFILE,
Alexandru Odobescu
ISBN
9789734723317

Rezumat Basmele romanilor - Alexandru Odobescu, Mihai Eminescu, Petre Ispirescu, TUDOR PAMFILE, Nicolae Filimon, Ioan Slavici, PERICLE PAPAHAGI, ION POP-RETEGANUL

Petre Ispirescu, Ion Pop-Reteganul, Ioan Slavici sau Nicolae Filimon au îndrăgit de mici copii poveştile şi, mai târziu, au devenit ei înşişi culegători de basme populare. Mihai Eminescu şi Al.I. Odobescu, şi ei buni cunoscători şi iubitori ai folclorului, au dat o formă nouă creaţiei populare în basmele lor culte.

trg

Fragment din carte

Detalii produs
Despre Alexandru Odobescu
Alexandru Odobescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alexandru Odobescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alexandru Odobescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alexandru Odobescu. Fiecare carte scrisa de Alexandru Odobescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alexandru Odobescu in categoria Alexandru Odobescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mihai Eminescu
Mihai Eminescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihai Eminescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihai Eminescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihai Eminescu. Fiecare carte scrisa de Mihai Eminescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihai Eminescu in categoria Mihai Eminescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Petre Ispirescu
Petre Ispirescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Petre Ispirescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Petre Ispirescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Petre Ispirescu. Fiecare carte scrisa de Petre Ispirescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Petre Ispirescu in categoria Petre Ispirescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre TUDOR PAMFILE
TUDOR PAMFILE
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre TUDOR PAMFILE inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. TUDOR PAMFILE se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale TUDOR PAMFILE. Fiecare carte scrisa de TUDOR PAMFILE este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre TUDOR PAMFILE in categoria TUDOR PAMFILE astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Nicolae Filimon
Nicolae Filimon
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nicolae Filimon inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nicolae Filimon se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nicolae Filimon. Fiecare carte scrisa de Nicolae Filimon este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nicolae Filimon in categoria Nicolae Filimon astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ioan Slavici
Ioan Slavici
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioan Slavici inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioan Slavici se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioan Slavici. Fiecare carte scrisa de Ioan Slavici este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioan Slavici in categoria Ioan Slavici astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre PERICLE PAPAHAGI
PERICLE PAPAHAGI
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre PERICLE PAPAHAGI inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. PERICLE PAPAHAGI se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale PERICLE PAPAHAGI. Fiecare carte scrisa de PERICLE PAPAHAGI este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre PERICLE PAPAHAGI in categoria PERICLE PAPAHAGI astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre ION POP-RETEGANUL
ION POP-RETEGANUL
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre ION POP-RETEGANUL inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. ION POP-RETEGANUL se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale ION POP-RETEGANUL. Fiecare carte scrisa de ION POP-RETEGANUL este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre ION POP-RETEGANUL in categoria ION POP-RETEGANUL astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0