PRP: 79 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
74.05 Lei
Culegerea de Lucrări practice de biologie pentru gimnaziu și liceu conține activități concrete, utilizate în experimentele de laborator desfășurate la clasă și la concursuri
Culegerea de Lucrări practice de biologie pentru gimnaziu și liceu conține activități concrete, utilizate în experimentele de laborator desfășurate la clasă și la concursuri
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Lucrari practice de Biologie

Editura
DPH
Autor
Mariana Grosu,
Cristian Gurzu,
Adriana Simona Popescu,
Traian Saitan
ISBN
5948489350832

Rezumat Lucrari practice de Biologie - Adriana Simona Popescu, Cristian Gurzu, Mariana Grosu, Traian Saitan

Culegerea de Lucrări practice de biologie pentru gimnaziu și liceu conține activități concrete, utilizate în experimentele de laborator desfășurate la clasă și la concursurile școlare și își propune:
- familiarizarea elevilor cu demersul și metodologia investigației științifice;
- simularea fenomenelor biologice în procesualitatea lor;
- promovarea învățării prin descoperire;
- dezvoltarea spiritului de investigație și de observație;
- îmbinarea funcției informative cu cea formativă;
- formarea abilităților motrice, practice, de lucru cu aparatura specifică științelor biologice;
- aplicarea metodelor și tehnicilor de lucru din biologie.

Detalii produs
Despre Adriana Simona Popescu
Adriana Simona Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Simona Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Simona Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Simona Popescu. Fiecare carte scrisa de Adriana Simona Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Simona Popescu in categoria Adriana Simona Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Cristian Gurzu
Cristian Gurzu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristian Gurzu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristian Gurzu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristian Gurzu. Fiecare carte scrisa de Cristian Gurzu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristian Gurzu in categoria Cristian Gurzu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mariana Grosu
Mariana Grosu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mariana Grosu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mariana Grosu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mariana Grosu. Fiecare carte scrisa de Mariana Grosu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mariana Grosu in categoria Mariana Grosu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Traian Saitan
Traian Saitan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Traian Saitan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Traian Saitan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Traian Saitan. Fiecare carte scrisa de Traian Saitan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Traian Saitan in categoria Traian Saitan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-5%
-13.9%
Lecturi suplimentare clasa I

Lecturi suplimentare clasa I

PRP: 14.99 Lei 12.9 Lei
PRP: 79 Lei

74.05 Lei