Moussa Nabati

Copilul interior

Fă pace cu trecutul și vindecă-ți copilăria
PRP: 41 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.7 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Copilul interior

Format
130x200
Număr pagini
336
Editura
Philobia
Autor
Moussa Nabati
Anul publicării
2020
ISBN
9786069707067

Rezumat Copilul interior - Moussa Nabati

Fiecare purtăm în noi, asemenea unei păpuşi ruseşti, un eu infantil: copilul care ne ghidează paşii la maturitate. Poate fi un adevărat înger păzitor, dacă ai avut o copilărie fericită şi te‑ai simţit în siguranţă. În schimb, dacă ai avut o copilărie dificilă, dacă ai fost maltratat sau ai asistat la suferinţa părinţilor, copilul din tine se dovedeşte a fi de‑a dreptul călău, un obstacol către fericirea pe care o cauţi de atâta vreme.

Dacă acest copil interior joacă un rol așa de important și de decisiv în evoluția psihologică a adultului, de ce este el ignorat, refulat, respins, chiar combătut? Pentru că provoacă frică. Tocmai de aceea este important să avem curajul de a ne deschide către propria interioritate efectuând un pelerinaj în trecutul nostru, înspre descoperirea și vindecarea copilului din noi.

Moussa Nabati îți arată, prin numeroasele cazuri clinice din experiența personală de terapeut, că nu tu ca adult suferi cu adevărat, ci copilul din tine. Vei învăța astfel să faci pace cu trecutul, cu suferințele îndurate, pentru a le recunoaște, a le asimila și a te despărți de ele. Doar așa te vei putea transforma într‑un adult cu relații sănătoase și cu o viață profesională plină de satisfacţii. Un adult capabil de fericire.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Copilul interior înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Moussa Nabati
Moussa Nabati
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Moussa Nabati inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Moussa Nabati se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Moussa Nabati. Fiecare carte scrisa de Moussa Nabati este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Moussa Nabati in categoria Moussa Nabati astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4

1 recenzie

5 stele

0

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Cristina

O carte care răspunde la multe întrebări. I am dat 4 stele deoarece stilul autorului de a scrie este destul de greoi, cu mulți termeni de specialitate.

De la același autor

Fiu și tată

Fiu și tată

PRP: 44 Lei

30.8 Lei

PRP: 41 Lei

28.7 Lei