Dan PopaLuiza Popa

100 de retete pentru noi, diabeticii

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29.64 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații 100 de retete pentru noi, diabeticii

Format
130x200
Număr pagini
160
Editura
Lifestyle Publishing
Autor
Dan Popa,
Luiza Popa
Anul publicării
2013
ISBN
9786068309880

Rezumat 100 de retete pentru noi, diabeticii - Luiza Popa, Dan Popa

Cartea de faţă este scrisă de un proaspăt diagnosticat cu diabet şi soţia lui. Niciunul dintre noi nu are studii de specialitate în nutriţionism sau medicină. Principiul de selecţie a reţetelor a fost folosirea de ingrediente sărace în carbohidraţi, colesterol, sodiu şi eliminarea, pe cât posibil, a prăjirii în ulei.

Multe dintre reţetele selectate iniţial au suferit modificări fie prin înlocuirea alimentelor bogate în carbohidraţi, prezente în cantităţi mari, cu alte alimente sărace în carbohidraţi, fie prin micşorarea consistentă a gramajelor lor şi completarea cu alte alimente „prietenoase" cu diabeticii.


Aceste reţete sunt doar un punct de plecare pentru dumneavoastră. Puteţi crea propriile reţete consultând tabelele nutriţionale ale specialiştilor în domeniu şi folosind alimente preferate cu aport scăzut de carbohidraţi. Restricţiile legate de alimentele ce trebuie consumate cu precauţie probabil că vă vor îngreuna demersul, însă veţi reuşi în timp să vă creaţi reţete delicioase personalizate. Nu uitaţi ca de fiecare dată când creaţi o reţetă nouă să cântăriţi alimentele şi să calculaţi aportul nutriţional per porţie. Și nu în ultimul rând, fixaţi un meniu zilnic care să nu depăşească acea cantitate maximă de carbohidraţi, colesterol şi sodiu recomandată de medicul dumneavoastră.


A scrie o carte de reţete pentru diabetici a venit nu ca un moft, ci ca o necesitate: nu găseam pe piaţă nicio lucrare pe această temă. Apăruseră vreo două sau trei, dar se epuizaseră. Mai întâi am căutat să aflu câţi carbohidraţi are fiecare aliment. Aveţi la finalul cărţii tabelul cu rezultatele acestui demers. Apoi, Luiza a început să-mi gătească mâncăruri în baza unor calcule, aşa încât să nu depăşesc cele 180 de grame de carbohidraţi la care aveam dreptul zilnic. Această carte este povestea culinară a câtorva săptămâni din viaţa mea. Fiecare dintre reţetele de aici este făcută în casă, gustată de mine şi recomandată necondiţionat. Vă invit la o degustare ca între noi, diabeticii. Poftă mare şi… Jos glicemia!

Detalii produs
Despre Luiza Popa
Luiza Popa
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Luiza Popa inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Luiza Popa se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Luiza Popa. Fiecare carte scrisa de Luiza Popa este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Luiza Popa in categoria Luiza Popa astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dan Popa
Dan Popa
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dan Popa inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dan Popa se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dan Popa. Fiecare carte scrisa de Dan Popa este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dan Popa in categoria Dan Popa astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Nutritie & Sanatate, Sanatate

Pachet Dr.Michael Greger

Pachet Dr.Michael Greger

PRP: 128 Lei

60.8 Lei

Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 32 Lei

20.16 Lei

Tu eşti placebo

Tu eşti placebo

PRP: 64 Lei

48.64 Lei

Postul negru. O noua terapie

Postul negru. O noua terapie

PRP: 37 Lei

23.31 Lei

Sucul de telina

Sucul de telina

PRP: 52 Lei

46.8 Lei

Gătește cu Gina

Gătește cu Gina

PRP: 59 Lei

28.03 Lei

Cum să nu ții o dietă Vol. 1+2

Cum să nu ții o dietă Vol. 1+2

PRP: 69 Lei

32.78 Lei

52 de rețete de post

52 de rețete de post

PRP: 49 Lei

23.28 Lei

Cum să nu mori

Cum să nu mori

PRP: 60 Lei

54 Lei

Cartea sanatatii femeii

Cartea sanatatii femeii

PRP: 89.9 Lei

21.9 Lei

Pachet Mihaela Bilic

Pachet Mihaela Bilic

PRP: 102 Lei

67.83 Lei

PRP: 39 Lei

29.64 Lei