Mircea MUTHU

Repere culturale transilvane Vol. 2

Alte contributii istoricoliterare
PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Repere culturale transilvane Vol. 2

Număr pagini
212
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Mircea MUTHU
Anul publicării
2018
ISBN
9786067972719

Rezumat Repere culturale transilvane Vol. 2 - Mircea MUTHU

Din cateva cioburi nu poti face o oglinda, ori cu cata dibacie ai aseza fragment langa fragment si oricat de bun ar fi chitul cu care incerci sa lipesti aceste fragmente unul de altul. Dar nu e de trebuinta toata oglinda ca sa vezi in ea ceea ce cauti, caci ciobul insusi, aplecat intr-o anumita pozitie si asezat intr-o lumina buna, poate reflecta tot atat de multe ca oglinda intreaga. (Sextil Puscariu, 1940) Continuitati si polarizari istorico-culturale, rememorate cu parcimonie, impreuna cu circumscrierile si exemplificarile catorva varste literare contemporane se adauga primului volum (2014) dintr-o proiectata sinopsa consacrata transilvanismului de ieri si de astazi. (Mircea Muthu) Profesor universitar dr. emerit la Facultatea de Litere a Universitatii Babes-Bolyai, Mircea Muthu s-a nascut la 1 ianuarie 1944, in Iernut, judetul Mures. Este estetician, comparatist, balcanolog, critic si istoric literar, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania; debutul absolut in revista „Tribuna” (1967). Distinctii: Ordinul National Pentru merit in grad de cavaler (2000); Ordre des Palmes Academiques (2001) pentru servicii aduse culturii franceze. Premiul „George Calinescu” pentru intreaga activitate decernat de Muzeul National al Literaturii Romane, Bucuresti, 2016.

Detalii produs
Despre Mircea MUTHU
Mircea MUTHU
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mircea MUTHU inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mircea MUTHU se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mircea MUTHU. Fiecare carte scrisa de Mircea MUTHU este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mircea MUTHU in categoria Mircea MUTHU astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 30 Lei

28.5 Lei