Răzvan VONCU

Critici romani de azi

PRP: 50 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
47.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Critici romani de azi

Format
160x230
Număr pagini
290
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Răzvan VONCU
Anul publicării
2020
ISBN
9786067976021

Rezumat Critici romani de azi - Răzvan VONCU

Există un criteriu generațional care îi deosebește, să zicem, pe criticii șaizeciști de cei optzeciști (mult mai puțini la număr, din start), criteriu vizibil la multe niveluri, de la repere teoretice și până la stil. Generațiile, la rândul lor, datorează mult momentelor politice, mai favorabile pentru cei care se afirmă sau revin în literatură la începutul deceniului 1960-1970, destul de puțin ofertante pentru cei afirmați în ultimul deceniu ceaușist. Însă, dincolo de evidența criticilor care transgresează momentele politice și generațiile, mai trebuie spus că, spre deosebire de cartea de proză sau de poezie, cea de critică are o dimensiune pedagogică subiacentă, care-i dă o mai mare imunitate la „uzura” pe care o produce asupra textului factorul timp. Aspectul ei „generațional” este mai puțin relevant decât conținutul critic propriu-zis. (Răzvan Voncu)
Detalii produs
Despre Răzvan VONCU
Răzvan VONCU
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Răzvan VONCU inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Răzvan VONCU se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Răzvan VONCU. Fiecare carte scrisa de Răzvan VONCU este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Răzvan VONCU in categoria Răzvan VONCU astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 50 Lei

47.5 Lei