Mircea TOMUȘ

Gheorghe sincai. Viata si opera

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Gheorghe sincai. Viata si opera

Format
130x200
Număr pagini
294
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Mircea TOMUȘ
Anul publicării
2018
ISBN
9786067972528

Rezumat Gheorghe sincai. Viata si opera - Mircea TOMUȘ

Şincai este autorul unor importante lucrări de istorie, gramatică, ştiinţă popularizată, al unei elegii latine, toate aceste opere fiind pătrunse, până în cele mai intime fibre ale lor, de ideile, aspiraţiile şi ţelurile mişcării naţionale, într‑un cuvânt, de o activă conştiinţă socială. El nu este, desigur, un scriitor, în înţelesul actual al termenului, adică un autor de beletristică, dar este un intelectual autentic, un creator de cultură, a cărui operă poartă foarte distinct pecetea personalităţii sale. Pe lângă aceasta, ca participant activ al mişcării de redeşteptare naţională, ca erou al unor episoade dramatice ale acestei lupte, ca purtător al unei pasiuni unice, de o viaţă, Şincai este „autorul vieţii sale”, al unei vieţi exemplare în credinţă şi sacrificiu. Biografia lui a stârnit influenţă şi admiraţie în rândul urmaşilor, deţinând o mare valoare de exemplu şi fiind una dintre cele mai de preţ moşteniri pe care ni le‑a lăsat. (Mircea Tomuș)

Detalii produs
Despre Mircea TOMUȘ
Mircea TOMUȘ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mircea TOMUȘ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mircea TOMUȘ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mircea TOMUȘ. Fiecare carte scrisa de Mircea TOMUȘ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mircea TOMUȘ in categoria Mircea TOMUȘ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 35 Lei

33.2 Lei