Maria MuthuMircea MUTHU

Fat-Frumos si vremea uitata: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte

O interpretare a basmului
PRP: 45 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
42.75 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Fat-Frumos si vremea uitata: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte

Format
130x200
Număr pagini
148
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Mircea MUTHU,
Maria Muthu
Anul publicării
2022
ISBN
9786067978579

Rezumat Fat-Frumos si vremea uitata: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte - Maria Muthu, Mircea MUTHU

Căutând într-o parte şi în alta, cu barba albă până la genunchi, ridicându-şi pleoapele ochilor cu mâinile şi abia umblând, nu găsi decât un tron odorogit; îl deschise, dară în el nimic nu găsi; ridică capacul chichiţei, şi un glas slăbănogit îi zise: – Bine ai venit, că de mai întârziai, şi eu mă prăpădeam. (TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE ȘI VIAȚĂ FĂRĂ DE MOARTE) Basm al unei îndoielnice inițieri și, în același timp, replică sui generis la anamnesis-ul platonician, Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte nu încetează să provoace meditația despre destinul ființei omenești la meridianul românesc și sud-est european. Iar faptul că textul transmis de Petre Ispirescu și-a găsit locul de drept în cultura de ieri și de astăzi argumentează, o dată în plus, necesitatea acestei ediții cu adnotările, comentariile și traducerile cu parfum post-medieval, la care se adaugă o selecție din textele critice și eseistice care au acompaniat, până în prezent, cele peste treizeci de ediții ale acestei istorisiri, singulară în spațiul culturii populare autohtone. (MIRCEA MUTHU)

Detalii produs
Despre Maria Muthu
Maria Muthu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Muthu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Muthu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Muthu. Fiecare carte scrisa de Maria Muthu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Muthu in categoria Maria Muthu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mircea MUTHU
Mircea MUTHU
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mircea MUTHU inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mircea MUTHU se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mircea MUTHU. Fiecare carte scrisa de Mircea MUTHU este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mircea MUTHU in categoria Mircea MUTHU astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 45 Lei

42.75 Lei