Mircea MUTHU

Estetica sau Melcul si Cochilia

PRP: 70 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
66.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Estetica sau Melcul si Cochilia

Format
160x230
Număr pagini
596
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Mircea MUTHU
Anul publicării
2021
ISBN
9786067974850

Rezumat Estetica sau Melcul si Cochilia - Mircea MUTHU

În sud-est europenistică, dar și în estetica generală și aplicată, Mircea Muthu continuă tradiția de cercetare clujeană, ale cărei baze le-a pus cel mai strălucit elev al lui Caracostea, D. Popovici. (Marin Mincu) O sinteză erudită și pertinentă care probează nu numai existența, ci și persistența unei tradiții autohtone în domeniul esteticii. (Andrei Terian) Ca procedură generală, arheologia sa estetică e fidelă unei strategii discursive exersată pe trei paliere – analitică, contextuală și tipologică. Eseul A rescrie estetica vine ca o pledoarie dintr-un orizont transdisciplinar, pentru „regenerarea esteticii, disciplina care nu poate renunța la armătura categorială și nici la proiecția filosofică.” Concluzia finală la dilema destinului esteticii e aceea că o meditație unitară e posibilă și necesară în condițiile schimbărilor de paradigmă științifică [...]. Încercuind numitorii comuni din diversele domenii ale spiritului, estetica rămîne, asemenea discursului filosofic, „expresia conștiinței-de-sine-a-omului-ca-speță”. (Dan-Eugen Rațiu)
Detalii produs
  • Estetica sau Melcul si Cochilia
  • Format 160x230
  • Număr pagini 596
  • Editura Scoala Ardeleana
  • Autor Mircea MUTHU
  • Anul publicării 2021
  • ISBN 9786067974850
  • Scor Bestseller
    #8074 în categoria Carti
Despre Mircea MUTHU
Mircea MUTHU
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mircea MUTHU inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mircea MUTHU se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mircea MUTHU. Fiecare carte scrisa de Mircea MUTHU este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mircea MUTHU in categoria Mircea MUTHU astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 70 Lei

66.5 Lei